Я, ми, вони. Всі.

Шановні мережеві мандрівники!

Все хочу для себе зясувати, хто я, і для чого. Тут в мережі.

А також, всі решта. Хто юзает в мережі, на сайтах, на блогах, форумах.

Чи має якійсь вплив на суспільну свідомість, те заради чого ми тут ламаємо списи? І не просто ламаємо, а ще ображаємо опонентів, намагаємося принизити, і взагалі, робимо те, що в реалі, і в голову не прийшло би робити. Можливо в цій «відвертій» дискусії повинна би народитися істина. Але я вже рік тут на сайті, і  ситуація не міняється. Хто був при своїх думках, той так і залишився при них. Тоді що це?  Всі ці «розбірки»? Вся ця віртуальна бійка?
Я тут робив перерву. Шукав в Інтернеті одну річ. А знайшов щось інше. Не можу втриматися, щоб не тиснути свою знахідку в Інтернеті. Це інша тема.  Можливо всі знають, те, що для мене є новиною. Але пробачте мене, я досить ще необізнаний у всіх цих інтернетівських заморочках . І те що я знайшов, для мене цікаво. Я випадково натрапив на сайт, на якому можна виміряти швидкість Вашого комп’ютера. І можна порівняти цю швидкість, з тією, яку Вам декларує Ваш провайдер. Мало того, можна узнати швидкість від Вашого міста, до того міста, де знаходиться Ваш співбесідник. А також швидкість заміряється в двох аспектах. На передачу і на прийом. Ось цей сайт - http://www.speedtest.net/ Коли Ви на нього заходите, він автоматично визначає місто, в якому Ви знаходитеся. Коли Ви зайдете на сайт, на моніторі повинна з’явитися ось ця картинка -
Якщо вона не з’явилася, увімкніть підтримку JavaScript.
Да, як я казав, сайт самостійно і автоматично визначає Ваше місто. Воно позначено великою жовтою зірочкою. Решта зірочок, це інши міста. Підводите до такої зірочки курсор, зявляється декілька міст, до яких программа порахує швидкість. Знаходите те місто, яке Вам потрібне, і натискаєте на нього. Почекайте хвилину, і зявляться два числа.  Одне на передачу, інше на прийом. Це буде швидкість Вашого компютера до цього міста.
Так, добре, до головної теми. Чи є сенс в цих статтях, які хтось копіює, а хтось пише ІМХО? Можливо в когось є знайомі, які змінили свою думку стосовно цієї влади варварів? За яких вони голосували. І змінили вони її під впливом інформації, яку ми, як можемо, висвітлюємо? Чи може юзаніє, це просто розвага? Хто і як, себе в цьому випадку ідентифікує? Мене як тільки не називали і не ображали. Що я троль, флеймер, провокатор, стукач. Можу сказати, що я тільки націоналіст. І відповідно цих поглядів я себе і поводжу на сайті. І пишу та роблю, те що можу і вмію. Дуже цікаве визначення «стукач».  Ще з совдепівськіх  часів в наших головах сидить негативне значення цього слова. Так по великому рахунку, воно і було. Тоді стучали на сусідів,друзів, колег, по злобі та заздрості. Наприклад, в США дуже розповсюджене повідомлення від громадян на порушення закону.  Я не знаю, яким словом в них це називається, але зазорним така дія в США не вважається. Тому там і закони не порушуються.  А якщо і порушуються, то покарання настає  безповоротно. Так і тут, на сайті. Якщо в угоді написано, що не можна ображати співбесідника, і для цього існує кнопка «повідомити модератора», то чому це подається, як який-то страшний гріх? Ну да Бог з ним. Не хочу писати багато, щоб не було нудно. Звісно, отримати відповідь на це моє запитання практично неможливо.  Тому я спробую зясувати тільки один аспект. Хто ким себе вважає  у мережи? Можливо таким чином мені вдасться знайти відповідь.  І вирішити для себе, чи коштує гра свічок?

Ось моє примітивне розуміння мережи -

Якщо Ви знаєте, хто ви, тоді

проголосуйте.

Класифікую, як можу, і як розумію.


31%, 16 голосів

0%, 0 голосів

50%, 26 голосів

2%, 1 голос

0%, 0 голосів

2%, 1 голос

2%, 1 голос

8%, 4 голоси

2%, 1 голос

4%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Другий кат

Не припиняю дивуватися Тарасові Шевченко
Всі, мабуть, знають його переспіви, або тлумачення псалмів

        І ось один з них, 43-й

Там він з точністю описує, що зараз відбувається в Україні

Далі пише про першу силу, яку ми побороли
Якщо порівняти сучасну історію України, то в нас були чотири Президента.

Перший, Кравчук, Не встиг багато лиха наробити. Тільки Чорноморське пароплавство вкрав.

Другий, Кучма, так, це була перша сила, перший кат. Він,
здебільшого розкрадав та знищував майно України. Руйнував її економічний потенціал.

Побороли його.

Третій, Ющенко, це був тюфяк. Міг щось зробити для України,але не зробив.
Дякувати Богу, що шкоди великої не наробив.

А ось четвертий, Янукович, власне я не вважаю його Президентом, це виродок людській.
Це другий кат. І про це пише Шевченко, що другий кат лютіший за першого.
Так воно і є. Він намагається знищити взагалі нашу націю.
 По суті,
це, етноцид. Не буду довго за цю мерзоту говорити, всі все знають.

Краще прочитайте вірш.  











Цікаве зведення з фронту


Мабуть всі помітили, що в ці суботу та неділю на сайті відбувалося щось незрозуміле.
Його, сайт, глючило по страшній силі.

Потім цей випадок з Дави Гадов.

А ось що в мене було.

В ніч з п'ятниці на суботу приходить такий лист -



Ці довжелезні скріншоти мене задовбали.
Не влазять в блог.
Я намагався знайти програму, щоб зробити прев'ю, але нічого не вийшло.

Тоді я зменьшив цей скрін, але, як бачите, дуже погано видно.
Тому я продублюю текст, скопіювавши його.
Ось він -

БЭНДЕРА мохноблядскодурохуячь твое косозалупное еблохуище, вафлеотстойный хуепидар! ТЫ МНЕ ЕЩЕ ПОПИЗДИ косоеблизахуярь твоим недомохнокосым залупомондилом, ТЫ МНЕ ЕЩЕ ЗА СЕВАСТОПОЛЬ ОТВЕТИШЬ свинокосозалупный
хуйлопиздищезлохуегондонная
КОНЧАЙ ПИЗДЕТЬ В СВОЕМ БЛОГЕ мудоперерогий хуйломудачище пидохерозалупная Я ТЕБЯ УРОЮ лохомохноухуярь твое злоблядское дурозалупище, блядскоебливый лихопидарас! херохуярь твоим еблозалупным дуромондилом, злосрака еблиебливая, еблокосое пиздомондило, сучеебучая злоблядь с мохнопидокосым нахуй ебалом! И НЕ ВЗДУМАЙ ЭТО ПИСМЬО В СВОЕМ ЗЛОЕБУЧЕБАНДЕРЛОХОВСКОМ БЛОГЕ ВЫКЛАСТЬ еблохуетень мохнокосая, долбоебливое ебловидло, бляхогондонная хуйлоблядина с блядскотроекосым нахуй ебалом!


Але це не головне.
Подібні листи мені приходять часто, і я на них не звертаю уваги.

Але тут було щось не те.
Цього Космополита я знаю. Декілька разів стикалися на Фокусі.
Звісно, він ніякій не космополіт. Він звичайний українофоб.
А більш точніше, він манкурт москалів.

Але матюків в його лексіконі нема. Да і прямих образ не було.
Не стикується його поведінка з цим листом.

І я вирішив провести розслідування.
Звісно, наскількі дозволяють мої можливості.

Я направив цей лист адміну, і запитав в нього що це таке.
Ось що він відповів -

   Письмо было прислано с hermes.timeweb.ru ([92.53.113.8]), а не прошло через   нас, т.е. возможна подстановка любого
почтового адреса.

Далі я запитую -

   То біш, якщо перекласти на зрозумілу мову, це може бути і не Космополит?

Адмін -

   Да, верно. Это мог быть кто угодно, подставив этого пользователя.

Ну, і, остання моя фраза -

   Дякую. Ви не будете проти, якщо я цю інформацію доведу до користувачив сайта, в тому числі і до Космополіта? Тільки для того, щоб вони знали, що це може бути, і відкіля йде небезпека. Мабуть, Ви знаєте, що на протязі останніх трьох днів на сайт відбувається якась атака. Сторінки глючит конкретно.

Адмін -

   Не против.



Зверніть увагу на адресу -
hermes.timeweb.ru ([92.53.113.8]

Москалі.

Хоча там може зареєструватися хто завгодно.
І той же Космополит.

Оце така козья морда.


Кащей Янукович (малява для СБУ)


          Блін, ну нема спокою. Добу протримався, після чергової халепи Януковича, не хотів нічого казати, але тут вже особливий випадок. Почну з початку. Пам'ятаєте це відео, на якому він закляк, начебто згадуючи слово "ялинка"?
Ось, шукає очима Ганьку -



              Да, так хочу Вам сказати, що це він не забув. Хіба можна забути той вінок. Він же був з ялинки. І в Януковича виробилися дві фобії. На два слова, яйце та ялинка. Він хотів сказати "ялинка", але своєю мовою, оригінальною. І оскільки він був дуже злий на ялинку, то  на язиці вже було таке - ёптвоюматьялинка.
              Але, мабуть, вже досвід йому підказав, що в таких випадках не треба гнати коней, і він почав чукати очима Ганьку. Щоб замінити чимось цей свій, оригінальний вислів. Але, Ганька в цей час, мабуть, ворон ловила, або свій черговий діамантовий годинник роздивлялася. Після цієї прес-конференції, цей годинник, Янукович, мабуть кудись їй засунув.
              І він баче, що від Ганьки нема порятунку, почав, власну, одну звивину використовувати. Там, нейрони, чи нейтрони, мабуть, літали зі швідкістю світла по цій звивині, шукаючи іньше слово. І знайшов. Завдяки, тому, своєму, оригінальному. Там перша літера йде "ё". Ну, і ёлка, звісно, хоч через пень-колоду, підходила. Все ж не ялинка.
              Йому аж полегшало. Згадайте з якою насолодою він сказав "ёлка", після цього ступора. Ё-ё-ёлка.

              Але, я не про це. Тут вже державна справа. Я хочу допомогти СБУ і самому Януковичу. Тим паче, що Служба Безпеки України, вже повністю похеряла безпеку України, і стала Службою Безпеки Уркагана. Слово "уркаган", я вжив без жодної іронії. Як можна? Тепер це слово вже не несе негативного навантаження. Нові реалії.

             Коли я подивився це відео, то звернув увагу на першу літеру в слові "ялинка". Це "Я".
             А тепер згадайте, з якої літери починається слово "яйце". Також "Я".
             Далі більше. Янукович. Також перша літера "Я".

             І це не все. Давайте порахуємо всі літери в кожних цих словах.

             Яйце-             4 літери
             Ялинка -       6 літер
             Янукович-    8 літер

            
Відповідно, можна зробити висновок, що наступний замах на нашого гранита Конституциї, буде робити якійсь "тупий предмет", що починається на "я", і буде мати 8 літер. А може і не предмет, а якась жива істота.
            
             Можна  навести ще два факта. Бачите, як події відбуваються? Відбулося, можна так сказати, два постріла. Це нагадує налаштування снайпером своєї зброї. Він спочатку відмічає дві крайні точкі, між якими знаходиться його жертва. І потім вже стріляє посередені. Точно в ціль.
             І дарма Янукович комплексує, стосовно тих, перших куль, яйця та ялинки. Вони вже просвистали біля правої та лівої скроні. А ось третя, буде посередені.

             І другий факт. Ви звернули увагу, який крок в кількості літер в назві, робить кожен предмет замаху? Два. Якщо відбувається якась сумна подія, наприклад поховання, скількі квітів ми купуємо? Також з кроком два. Два, чотире, шість, вісім і т.д.
             І для того, щоб остаточно накрити прізвище - Янукович, потрібне щось з восьми літер. Це, як кришка труни. Якщо буде замала, то провалиться в труну, якщо буде велика, то тоді ніяк цвяхи позабивати. Відповідно, це, щось, 100% буде з восьми літер. Не меньше, і не більше. Ну, і починатися, звісно, на "я"

            Не знаю, чи стане в нагоді моя допомога, але я тут відшукав слова з восьми літер, і які починаються на "Я". Ось вони -
  
           Яблунька
           Явдокима
           Ягнятина
           Ягнятник
           Язичниця
           Яйцеклад
           Якименко
           Яковенко
           Ялтинець
           Янголята
           Яничарка
           Ятаганом
           Ячмінник
          
          
Не знаю, більше нічого в голову не приходить. З прізвищ можна ще згадати - Якубович. Це відома людина, і його можуть одразу згадати в СБУ. Не знаю, чи живий він ще. Якщо живий, то йому, мабуть, треба терміново померти, або десь на дно залягти.

           Також мені шкода всіх жінок міста Ялта. В зв'язку з цим моїм повідомленям, незабаром може початися раптовий масовий падеж всіх чоловіків в їхньому місті. Хоча ялтинець і у единому числі, так невідомо, хто це він, единий. Треба буде всіх, під одну гребінку.
          
           Тут є небезпека взагалі для всіх людей, прізвище яких починається на "я". Янукович може піти шляхом царя Іудеї Ірода. Почати полювання за усіма, в кого прізвище, або ім'я, починаються на "я", та налічує вісім літер.

           А ще може виникнути міжнародний скандал. Ятаган, як відомо, це зброя турків. Тут може бути два розвитка подій. Перший, що Янукович припинить всі відносини з Туреччиною, і депортує всіх турків, щоб не понавозили ятаганів. А другий, може розв'язати проти Туреччини війну, щоб стерти її з мапи світу. Ну, і попутно, знищити всі ятагани.
          
           Ось таку, державну справу я зробив. Це як у Кащея Безсмертного. В того смерть була в голці, і він її досить ретельно охороняв. Тепер в нас є свій Кащей, Кащей Янукович. Для нього, предмет небезпеки починається на "Я", і має вісім літер.
           Я очикую якусь нагороду за порятунок.
         
           Шкода мені Кащея Януковича. Зараз він ось так живе -





                А Ви бажаєте домогти СБУ і Януковичу?



       



19%, 16 голосів

61%, 52 голоси

20%, 17 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Варіанти

Пролог
           Нічого, якщо я буду косіть, під такого собі монстра пера? Вживаю такі терміни, як «Пролог» . Власне, тільки косіть. Просто ніяке інше слово, щоб позначити вступ, не приходить в голову. Якраз тому що, я не монстр пера. Так, висловлюю власні думки.            Отже, пролог.            Ці, декілька варіантів, стосуються розвитку подій в наший країні. Але, для того, щоб їх перелічити, потрібна відправна точка, свого роду статус-кво, в тому сенсі, а який же політичний режим зараз панує в Україні.                                                            Я вважаю, в нас спостерігається становлення фашистського режиму . Тихо, тихо. Чую, як заметушилися та почали битися в істериці,  прихильники сьогоднішньої  влади. В мене, є декілька скелетів у шафі.            Я вже не раз висловлював таке визначення. Майже завжди мені тикали в обличчя Вікіпедію, оцю сторінку -  http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%B7%D0%BC           Але там, на самому початку, ось таке написано –
          Потім, там є обговорення, невеличке, але показове - ознаймтесь з відповідним обговоренням.           І хто  пише у Вікіпедії статті? Тим паче, я так зрозумів, кожен бажаючий, може внести якісь свої правки.
          Але перейдемо до самої першої фрази в цьому матеріалі. До цієї –           Фашизм (іт. fascismo, від іт. fascio — зв'язка, об'єднання) — ідеологія культу сильної особистості, агресивного шовінізму та расизму.[1] Основою ідеології фашизму є крайній шовінізм і націоналізм, що переходять в ідею расової обраності, мілітарізм і вождизм.           Я не силен в різних ідеологіях, саме в теоріях, це прерогатива фахівців, але дати хоч якесь визначення багатьом з них, все ж таки можу.           Агресивний шовінізм, це власне нацизм, тільки від зворотного. І зверніть увагу, сам нацизм не згадується. Згадується тільки націоналізм, який з нацизмом має тільки однаковий корень, не більше.           Там, в цій статті багато посилань, я майже по всіх пройшов, і в одному з них згадувалося джерело цього визначення фашизму. Так, ось, воно з «Большой российской энциклопедии». Тоді зрозуміло, хто це писав, і  з якою метою. Для такої аморфної, навіть не нації, а групи людей, як руськіе, серед яких більшість просто асимільовані представники інших націй, і лише невеличка купка власне тих, хто і є творцем цієї псевдо нації, це москалі, для них смертельно небезпечна будь-яка національна самовизначеність. І тому націоналізм для них страшніший, ніж нацизм. І при будь-якому випадку, вони завжди намагаються облити брудом, очорнити національний рух народів, які власне і є складовою тих самих асимільованих руськіх . Так що віри їхнім визначенням нема. На жаль, як я казав, там було багато посилань, і це, в якому згадується це джерело, я загубив. Знов перелопатив всі посилання, тільки часу багато витратив, але не знайшов.           І коли я кажу про "аморфну, асимільовану групу людей", в мене і на думці нема образити їх. Просто інакше не скажеш. Вони, в цій ситуації, є заручниками власної парадигми. До речи, асиміляція відбувається і сьогодні.
         Да, ну і далі. Власне, той же шовінізм і нацизм, може використовувати фашизм, але, як додатковий засіб, для утримання та зміцнення своєї влади. Саме для утримання влади. Якщо в них нема влади, то і фашизм вони не зможуть застосувати.          Там, ще є згадка за расизм. Це взагалі згадка ні про що. Що мається на увазі? Ксенофобія? Релігія, яка також може бути причиною расизму. Та і сама расова дискримінація має стільки застосувань, і я щось не пам’ятаю, щоб жодне стало причиною виникнення фашизму. Навіть той же апартеид в ПАР, чи рух Ку-Клукс-Клан в США, не зробили політику цих держав фашистські  орієнтованими.          А ось ще одна ідеологія, яка використовувала фашизм, так само, як і нацизм, це комунізм, чомусь не згадується. Власне це і зрозуміло, якщо згадати те саме джерело, про яке я казав. Це «Большая российская энциклопедия». Чому, мабуть пояснювати не треба.          Але там далі є і правда. Ось чим страшні таки визначення. Де поряд йдуть  перекручування, брехня, і правда. Створюється ілюзія досить компетентного експертного висновку.         Буду переходити до суті, а то я так можу в дебрі залізти. Наприклад той же шовінізм. Хто у нас при владі зараз? Окрім бандитів, це руськіе нацисти. Але вони були би нацистами в себе, а в нас вони шовіністи. Це ознака фашизму? На мій погляд, так.                Нижче, в тій статті, пояснюються більш розгорнуто ознаки фашизму. Перший пункт знов за раси, нації і т.д. Ну, я про це вже казав. Не буду повторюватися.        Далі є така фраза.       «заперечення демократії та відкритості влади»        Ознак демократії багато, назву явні, які зараз зазнають утисків.        Свобода слова. Що з двома ТВ каналами зробили, памятаєте? Що з регіональними ЗМІ робиться, знаєте?        Свобода зібрань. Якщо якесь з них загрожує владі, миттєво з’являється рішення суду і за абсурдними причинами забороняється.        Свобода віросповідування. Мабуть, не треба нагадувати, з якою церквою зараз співпрацює влада на рівні держави. Наша, українська, зазнає не просто утисків, а вже просто, нахабно, відбирається її майно.              Відкритість влади. Як ви вважаєте, вона зараз відкрита? Відповідь, мабуть, однозначна. Ні.             Так, крокуємо, чи ні, до фашизму?       Далі ще одна фраза.        « насадження режиму, заснованого на принципах тоталітарно-корпоративної державності, однопартійності та вождізм»        Власне, корпоративізм, і є основою, для виникнення фашизму. А в нас зараз що? У владі самі олігархи. Власники корпорацій.  Також, мабуть, Ви бачите, що банда(партія) ПРУ намагається витиснути всі іньши партії з політичної арени.        Стосовно, так званого «вождя». Там вище, була згадка про ідеологію культу сильної особистості. З сильною, я вже не кажу, з особистістю, тут важче. Але, тут є, таке собі слово-виручалочка. «Сильної» Погодьтеся, приходить на думку асоціація з чимось величезним. А хто в нас величезний? Так, вірно, цей двометровий шкіряний лантух, набитий кістками та м’ясом. Мені гидко, навіть згадувати його прізвище. Думаю, таких тупих, як він, серед читачив нема, і всі розуміють, кого я маю на увазі. І він влаштовує олігархів. Він представляє собою одну клітинку, як амеба. Амеба існує мільярди років. Вона пристосувалася. Так і ця, велика амеба пристосувалася. Тільки до одного. До крадіжок. Більше нічого не вміє. Олігархів це влаштовує. Він в них, як попка-дурень. Що вони йому кажуть робити та казати, те він і робить. І в той же час підпадає під образ "сильної особистості". Може насупити брови, гримнути на підлеглих, навіть його базарні вислови, та повна неосвіченість, грають на його користь.        Ще один крок до фашизму. Чи не так?        Наступна фраза до Вашої уваги.        «утвердження насилля і терору з метою придушення політичного противника і будь-яких форм інакодумства»        Треба наводити приклад? В двох словах. Знаєте про існування БЮТ? Ні, партія не ідеал, можна сказати, що і не партія зовсім. Власне, така, як і всі, так звані партії, у нас. Але, яка б вона не була, вона є головною загрозою і конкурентом ПРУ. Придушення наочне?        За інакодумство взагалі мовчу. «Голови повідриваю», памятаєте цю фразу? Стосовно мерів міст, з інших партій. А що тоді казати про звичайних громадян? Їх взагалі закатають в асфальт, якщо в них зявиться інша думка.       Вперед до фашизму! Кроки стають все гучніше та гучніше.       Там ще є одна фраза. Про мілітаризм. Але не буду його зараз розглядати. Він має, досить опосередковане відношення до нашої держави. А вірніше, не має взагалі. Хоча, хто зна, що буде з часом, якщо не вдасться все це зупинити.       Пролог, в мене, мабуть вийде більшим за головний текст.       Отже.       Сухий залишок.       Визначаю статус-кво режиму в Україні, як фашисткій.       І що ж далі? Далі ті самі варіанти розвитку подій, які я пропоную Вашій увазі.

Варіанти

      Не знаю, як Вам, а мені не хочеться жити у фашистській державі. Що робити? Не знаю. Що буде? Ось ці самі варіанти усунення цього режиму від влади, які можливі в подальшому.

      1.Павуки у банці.       Я часто чую таку версію. Мовляв, вони перегризуться і самі себе знищать. Да. Гарний варіант, для тих хто, не хоче нічого робити. Сидіти на березі річки, та чекати, коли повз тебе пропливуть трупи твоїх ворогів.       Сковороду памятаєте? Григорія? Читайте. «Демон проти демона не свідчить, вовк вовчого м’яса не їсть»       Ніколи цього не буде.       Вірогідність цього варіанту, як на мене, дорівнює нулю. Але, даби не вступати у суперечку з прислів’ям «ніколи не кажи ніколи», даю цьому варіанту 1 відсоток.       2.Вибори       З огляду на визначення існуючого режиму, як фашистського, у Вас є якісь ілюзії стосовно цього варіанту?  Так само, як і в першому варіанті, і з тих же причин, даю і цьому варіанту 1 відсоток.       3.Национально-патриотичний       Цей варіант, як кажуть, силовий. З огляду на нашу історію, в нас вистачить наснаги та духу втілити цей варіант у життя. Якби не одна проблема. У нас нема однієї, справжньої патріотичної, національної, української політичної сили, за якою би пішли люди. Є якісь шматки. З власними вождями. Які вже давно стали конформістами.       Звісно, надія залишається, що з’явиться така сила. Дай Бог.       Але, але.       Даю цьому варіанту 40 відсотків.       4.Кишеня       І ось, на мій погляд самий цікавий та найбільш вірогідний, на мій погляд варіант.       Як відомо, всі ці корпорації виникли не на порожньому місці. Вони зявилися на базі тих мощностей, які були вкрадені у нас. Заводи, фабрики, надра. Чому ми спокійно спостерігали, як в нас все це крали?  Совок, шановні, совок. Він сидить в кожному з нас. Нам вся ця власність подавалася як народна, як якась абстрактна субстанция, на яку в нас не було ніяких документів, ніяких важелів керування нею і звісно ніяких дивідендів. І тому ми байдуже дивилися на те, як все це НАШЕ добро прибиралося. Це той випадок, про який кажуть, «погано лежало». Ось і долежалося.       Але, прийшов час, коли все вже вкрали. І що далі? Вони ж звикли до великих прибутків. А що залишається? А залишається класика. Додана вартість. Як її збільшити? Тут два шляхи. Реконструкція та модернізація тих мощностей, які вони вкрали. Але, це вкрадене, а гроші, які були зароблені на цьому вкраденому, вже їхні, рідні. І потім, політична невизначеність в наший країні. Куди ми йдемо, і як воно все буде? Страшно. Не хочуть, ці, вже рідні кошти, вкладати.       Залишається другий шлях, робоча сила. Якій треба платити, як можна менше. А як можна платити менше? Коли конкурс на робочі місця великий. Щоб люди погоджувалися на мізерну плату за свій труд, тільки задля існування. Але ж мільйони людей, які пішли в свій час з цих заводів, фабрик, вони вже самі навчилися заробляти копійчину. А якщо вони самі, без якихось «благодійників», забезпечують свої потреби, якщо вони відчувають себе незалежними, хіба вони підуть в якусь кабалу? Тим паче за якусь мізерну подачку.       Ні, самі не підуть. Відповідно, треба створити умови, за яких вони вже не зможуть працювати у своєму бізнесі, і хоч-не-хоч, треба йти на біржу труда, створювати конкуренцію. Що ми не так давно і спостерігали з Податковим кодексом.       Ну, а там на підході, ще й Трудовий кодекс. А там, взагалі жах для работяги.        І все це вкупі, називається, «залізти в кишеню» до народу. Але, тоді, коли вони крали заводи та фабрики, вони залазили, в таку собі абстрактну кишеню до людей. А зараз вже ні. Кишеня реальна, своя, рідна. І тут вже байдужих не буде. Що ми і бачимо. Але це, тільки перши паростки. Далі, за всією логікою, повинно бути більше.       І якщо влада не задовольнить їхні економічні вимоги, а вона їх не задовольнить, далі вже будуть політичні. І ця сила цілком здатна знести цей режим.      Я даю на цей варіант 58 відсотків.      Це, мабуть і все.      Да, я не дав ще один варіант. Що цей режим, фашистський, залишиться, зміцніє та буде спокійно панувати в країні. Навіть, не хочу цей варіант і розглядати. Нуль відсотків.

      Інвертування Мною Хибних Образів (ІМХО)      

P.S. Поставити голосувалку? Давайте поставлю.


6%, 2 голоси

0%, 0 голосів

81%, 25 голосів

13%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вето

Шановна громадо!!!

Останнім часом, я став відчувати, що стаю нудним, зациклівшися на
персоні Януковича.

Так, я буду намагатися виправитися.
Буду наповнювати свій блог, більш приємними речами,
і не сильно забруднювати його цією огидною істотою.

Але зараз знов не зміг втриматися.
Він сам постійно дає все нові, та нові сюжети.

Не буду казати, що це в останній раз, але після цього
зроблю паузу.

А зараз на Ваш суд.
Оце скліпав таку анімашку.




 

І в якості епілога, трошки іньша тема.

Тут на Фокусі, була стаття.
Там Янукович зустрічався з Медведевим, і він сказав -
"ми з Медведевим знаходимося в глибокому контакті"

Ну, з мого боку, гріх не встромити свої п'ять копійок,
і не пройтися по цьому вислову.

Після цього до мене пристібалося оце порося -




Ну, я у тому ж дусі, що і в статті, відповів йому.

За це адмін вліпив мені попередження.

Хочу у Вас запитати, а не здається Вам, що адмін, і той персонаж
на анімашке, споріднені души?

Дякую всім за увагу.

Буду виправлятися.



Фрактал. Що це?

Хто небуть, може пояснити зрозумілою мовою, майже, як для чайника,
як можна використовувати фрактал ?



Передивився всі інструкциї в інтернеті, нічого не зрозумів.
Едине, що поки розумію, що він може бути, як фон.
Це так, чи ні?

Я все пам'ятаю !!!





        Тут майже нема чого додати. Всі все знають. Хто займається лицемірством, бере на себе страшний гріх
перед мільйонами загублених душ.

        Едине, хочу сказати, що я не збираюся займатися гнилою політкоректністю, і вважаю винними в геноциді
москалів. Всіх. Це вони поставили в себе ту владу, на яку зараз списують всі грехи. І активно приймали участь
в її злодіяннях.

        В свій час німецькій народ також вляпався в не менш страшну історію, яка коштувала світу мільйони життів.
Але вони взяли на себе всю відповідальність, визнали свою провину, покаялися, та розрахувалися з усім світом
за той жах, який принесла їхня нація багатьом народам.

       Теж саме, повинні зробити і москалі. Прийде час, і вони заплатять по цьому рахунку.

       Дзвін дзвонить по катах української нації.

       Дзвін дзвонить по загублених душах.

       Ми все пам'ятаємо і нічого не забули!
     
       Нехай ним усім, буде земля пухом.
           
            roserose