хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Я, ми, вони. Всі.

Шановні мережеві мандрівники!

Все хочу для себе зясувати, хто я, і для чого. Тут в мережі.

А також, всі решта. Хто юзает в мережі, на сайтах, на блогах, форумах.

Чи має якійсь вплив на суспільну свідомість, те заради чого ми тут ламаємо списи? І не просто ламаємо, а ще ображаємо опонентів, намагаємося принизити, і взагалі, робимо те, що в реалі, і в голову не прийшло би робити. Можливо в цій «відвертій» дискусії повинна би народитися істина. Але я вже рік тут на сайті, і  ситуація не міняється. Хто був при своїх думках, той так і залишився при них. Тоді що це?  Всі ці «розбірки»? Вся ця віртуальна бійка?
Я тут робив перерву. Шукав в Інтернеті одну річ. А знайшов щось інше. Не можу втриматися, щоб не тиснути свою знахідку в Інтернеті. Це інша тема.  Можливо всі знають, те, що для мене є новиною. Але пробачте мене, я досить ще необізнаний у всіх цих інтернетівських заморочках . І те що я знайшов, для мене цікаво. Я випадково натрапив на сайт, на якому можна виміряти швидкість Вашого комп’ютера. І можна порівняти цю швидкість, з тією, яку Вам декларує Ваш провайдер. Мало того, можна узнати швидкість від Вашого міста, до того міста, де знаходиться Ваш співбесідник. А також швидкість заміряється в двох аспектах. На передачу і на прийом. Ось цей сайт - http://www.speedtest.net/ Коли Ви на нього заходите, він автоматично визначає місто, в якому Ви знаходитеся. Коли Ви зайдете на сайт, на моніторі повинна з’явитися ось ця картинка -
Якщо вона не з’явилася, увімкніть підтримку JavaScript.
Да, як я казав, сайт самостійно і автоматично визначає Ваше місто. Воно позначено великою жовтою зірочкою. Решта зірочок, це інши міста. Підводите до такої зірочки курсор, зявляється декілька міст, до яких программа порахує швидкість. Знаходите те місто, яке Вам потрібне, і натискаєте на нього. Почекайте хвилину, і зявляться два числа.  Одне на передачу, інше на прийом. Це буде швидкість Вашого компютера до цього міста.
Так, добре, до головної теми. Чи є сенс в цих статтях, які хтось копіює, а хтось пише ІМХО? Можливо в когось є знайомі, які змінили свою думку стосовно цієї влади варварів? За яких вони голосували. І змінили вони її під впливом інформації, яку ми, як можемо, висвітлюємо? Чи може юзаніє, це просто розвага? Хто і як, себе в цьому випадку ідентифікує? Мене як тільки не називали і не ображали. Що я троль, флеймер, провокатор, стукач. Можу сказати, що я тільки націоналіст. І відповідно цих поглядів я себе і поводжу на сайті. І пишу та роблю, те що можу і вмію. Дуже цікаве визначення «стукач».  Ще з совдепівськіх  часів в наших головах сидить негативне значення цього слова. Так по великому рахунку, воно і було. Тоді стучали на сусідів,друзів, колег, по злобі та заздрості. Наприклад, в США дуже розповсюджене повідомлення від громадян на порушення закону.  Я не знаю, яким словом в них це називається, але зазорним така дія в США не вважається. Тому там і закони не порушуються.  А якщо і порушуються, то покарання настає  безповоротно. Так і тут, на сайті. Якщо в угоді написано, що не можна ображати співбесідника, і для цього існує кнопка «повідомити модератора», то чому це подається, як який-то страшний гріх? Ну да Бог з ним. Не хочу писати багато, щоб не було нудно. Звісно, отримати відповідь на це моє запитання практично неможливо.  Тому я спробую зясувати тільки один аспект. Хто ким себе вважає  у мережи? Можливо таким чином мені вдасться знайти відповідь.  І вирішити для себе, чи коштує гра свічок?

Ось моє примітивне розуміння мережи -

Якщо Ви знаєте, хто ви, тоді

проголосуйте.

Класифікую, як можу, і як розумію.


31%, 16 голосів

0%, 0 голосів

50%, 26 голосів

2%, 1 голос

0%, 0 голосів

2%, 1 голос

2%, 1 голос

8%, 4 голоси

2%, 1 голос

4%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
33

Коментарі

117.12.10, 23:08

Третій варіант.

    217.12.10, 23:10

    3 варіант....

      317.12.10, 23:10Відповідь на 1 від NAZARR

      Третій варіант. По твоєму блоу це видно.

        417.12.10, 23:11Відповідь на 2 від ПИВОМАН

        3 варіант....Поки самий популярний.

          517.12.10, 23:12Відповідь на 3 від бандерівець

          Третій варіант. По твоєму блоу це видно.

            617.12.10, 23:12

            speedtest.net вимірює не "швидкість комп"ютера", а швидкість підключення до Інтернет Відповідь 3. Тут я повожуся абсолютно так же, як і в реалі, для мене це майже одне й те саме. За допомогою мережі я познайомився в реалі зь чудовими людьми в т. ін.

              717.12.10, 23:13

              брехня...я не живу в Харькове...как показал ваш сайт!!!! Кругом брехня!!!!

                817.12.10, 23:17Відповідь на 6 від Танк_

                speedtest.net вимірює не "швидкість комп"ютера", а швидкість підключення до Інтернет Відповідь 3. Тут я повожуся абсолютно так же, як і в реалі, для мене це майже одне й те саме. За допомогою мережі я познайомився в реалі зь чудовими людьми в т. ін.Так, так, швидкість підключення. Пробач, я досі ще чайник.
                В мене перша відповідь. Можливо додасться що робота. Розвага, так, можливо.
                В межах тієї приказки. "Народ потребує хліба та видовищ".

                  917.12.10, 23:17

                  Ця Iris@, заховалася за ігнором, і гадить.

                    1017.12.10, 23:18

                    відповідаю на питання: на мою думку -- 99,99% ми тут нічого не можемо змінити, нічого нікому не можемо довести (з приводу політичних поглядів). Кожний залишиться при своєму.
                    На рахунок сайту (визначення швидкості), знав давно ще

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна