хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Трохи роздумів про здоров'я

Вже минуло багато років з того часу, коли я припинив пити та палити. З-відтоді багато чого змінилось в моєму житті. В першу чергу - змінилось найближче оточення. Поруч зі мною тепер зовсім інші люди, теми спілкування - теж інші, прагнення та мрії - такі, яких я собі раніше навіть уявити не міг...

Я встиг на собі відчути, що на якість життя впливає не те, що ми робимо, а те, як ми мислимо - тобто, які думки в наших головах, все інше - лише наслідки цих думок.

Наприклад, наші бажання, вони формуються з наших мрій, що є в чистому вигляді думками у вільний час. З сасом, бажання штовхають до дій, і найчастіші дії стають нашими звичками, нашим стилем життя, нашою долею (кармою). 

Якщо взяти щось практичне, наприклад, тему здоров'я, ланцюг такий самий - в дитинстві нам формують світогляд, що є добре, що погано, потім із цим світоглядом ми йдемо в доросле самостійне життя, і вже в залежності від того, наскільки глибоко ми зрозуміли та освідомили попереднє навчання, живемо кожен на свій лад. Хтось весь час в турботах про те, хто про нього що думає (думав, чи буде думати), боїться зробити зайвий рух, сказати вголос свою думку, і в стражданнях заробляє собі депресії та нервові розлади... Хтось навпаки, ні про що не париться, робить що хоче, їсть та п'є досхочу, отруюючи цим своє тіло, а потім дивується, коли йому диагностують захворювання раком... 

Постійно спостерігаю різні крайнощі на межі із сектанством (О, так, я і сам сектант 80-го рівня, тому знаю, про що пишу!). Хтось "заради спасіння" сітає на дієти, хтось стає фанатично релігійним, інші просто перестають думати про майбутнє, ховаються в собі, живуть одним днем і обіцянками з зомбо-ящику...

Де знайти золоту середину? Як у ній втриматись? У мене поки-що немає відповіді на це питання, але точно знаю, що не можна робити те, що я описував у прикладах!

Звісно, якщо ці питання вже виникли, то обов'язково з'являться і відповіді... Головне - не прогавити, второпати, що це саме воно, і прийняти цю нову інформацію в своє життя.

Сподіваюсь, читання цього запису спонукне когось до схожих роздумів, а з часом допоможе знайти шлях змінити своє життя на краще :)
4

Коментарі

113.08.13, 14:53

Заметка о себе, а точнее "делай как я, потому что я делаю правильно". Никаких примеров, тем более существует масса случаев, когда умирают люди, ведущие здоровый образ жизни. И каким образом это должно заставить других задуматься?
Более того прослеживается мысль - "хочешь избавиться от своего окружения - стань белой вороной.", но это и так всем понятно.

    Гість: Весёлый Жмур

    213.08.13, 15:10

    Коли я п'яний, то добре відчуваю як треба жити. А коли тверезий - я такий дебіл

      313.08.13, 15:31

      Я теж вже не вживаю алкоголь (навіть цукерки із лікером ) вже 6 років, не палю 7 років... Але оточення не змінилося. Правда, відчуваю, що змінився я.
      Я за крайності, які будуть корисні людству.

        413.08.13, 15:33Відповідь на 1 від lancette

        Так, проте коли цигаркуєш і виходиш на 8-ий поверх за три підходи, а потім кидаєш цю звичку і вибігаєш за раз... Суть не у довжині життя (тому що вона визначається цілою купою факторів), а у якості (за яку ми несемо відповідальність)!

          Гість: Мартышка Чита

          513.08.13, 15:59Відповідь на 2 від Гість: Весёлый Жмур

          Коли я п'яний, то добре відчуваю як треба жити. А коли тверезий - я такий дебіл

            613.08.13, 16:04Відповідь на 4 від BassOneB

            Так, проте коли цигаркуєш і виходиш на 8-ий поверх за три підходи, а потім кидаєш цю звичку і вибігаєш за раз... Суть не у довжині життя (тому що вона визначається цілою купою факторів), а у якості (за яку ми несемо відповідальність)! тоже не показатель. Я курю. Но и тренировки в 2 часа мне мало, хоть и старше тебя. Так что 8-й этаж - не критерий. Тут много факторов, хотя, согласен - курить вредно.

              727.08.13, 20:01Відповідь на 4 від BassOneB

              100пудоф!!!
              сам без алкоголю понад 11 років!