Коктейль (для) Молотова

Україна, Україна,
Туди знову лізе Іван
Раз Путін обіцяв, що все буде "добре"
Вже завтра в Києві вони будуть пити горілку.

Ні, Путін! Ні, Путін!
Ти брешеш ще більше, ніж сам Янек!
Україна, Україна,
Її народ - нездоланна перешкода,
І коли з Херсонщини почнеться страшний артилерійський вогонь
Він примусить замовкнути багатьох Іванів.

Ні, Путін! Ні, Путін!
Ти брешеш ще більше, ніж сам Янек!
Україна, Україна,
Хвилюється "непереможна" російська армія.
Пукін вже пробує дати задній хід,
А то українці зараз йому надають.
Ні, Путін! Ні, Путін!
Ти брешеш ще більше, ніж сам Янек!

Іди за Урал, іди за Урал,
Там багато місця для Путіна.
Туди відправимо і інших рашистів,
єдиноросів, кремлівських шахраїв та крадіїв.
Ні, Путін! Ні, Путін!
Ти брешеш ще більше, ніж сам Янек!

Вони знову рятують Україну

  • 04.03.14, 20:40
Небесна Сотня
http://www.ukr.net/theheavenshundred.html

Як Ви вважаєте, чому українська армія, яку систематично знищував Янукович 4 роки відмовляється здаватися чи тим більше переходити на бік "братського народу"? Чому військкомати забиті?  Тому що, напевно, хочуть бути гідними пам’яті цих людей. Ці люди, своїм життям і своїм героїзмом довели, що можна залишатися людьми навіть в складних умовах.
Вічна їм память і подяка що вони знову, з Неба нас рятують.
roserose

Чому турбуватися?

  • 02.03.14, 07:51
Друзі, ми на своїй землі. Перефразуючи Шевченка
За нас Правда, за нас Слава і Воля святая!

За независимый Крым

  • 01.03.14, 13:37
Повністю. Від українського бюджету, води, електрики. poka

Осторожно - самые страшные террористы

  • 25.02.14, 16:57
Який найстрашніший тероризм? Не угадаєте. Наш, український. У нас "терористи" багатомовні, різних вікових груп, різних соціальних прошарків. І що характерно, незважаючи на ці протиріччя  - згуртовані і безстрашні.
Завдяки героїзму цього "тероризму" ми отримали свободу.
Вічна пам’ять і слава полеглим.
Щастя та успіху тим що вистояли.
І уклін і першим і другим.

Громадський суд

  • 12.02.14, 18:57

Українські юристи створюють Громадський суд 12.02.2014 18:15 У середу, 29 січня, в Асоціації народних депутатів України під головуванням судді Європейського суду з прав людини у відставці, професора Володимира Буткевича відбулося чергове засідання представників юридичної громадськості щодо формування Громадського суду, який розглядатиме системні порушення суб'єктами владних повноважень прав і свобод людини, визначених Конституцією України та міжнародними договорами, зобов'язання за якими взяла на себе держава. Передає портал "Конфлікти і закони". У ході обговорення організаційних питань та плану роботи на перспективу виступили відомі юристи ( В.Буткевич, В.Кісіль, С.Козьяков, Л.Тимченко, О.Нечипоренко, С.Шевчук, Е.Левченко, Г.Дініс, Р.Куйбіда та ін.), наукові та практичні працівники, адвокати, викладачі вузів, представники громадських організацій (Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету державної податкової служби, Ужгородського національного університету, Києво-Могилянської академії, Національної академії правових наук України та ін.) Учасники засідання погодили питання про підготовку та затвердження регламентів Комітету Громадського суду та Комісії з прийнятності справ, про повноваження та юрисдикції Громадського суду, основні вимоги до суддів Комітету Громадського суду і членам Комісії з прийнятності справ, програму роботи на лютий в 2014 р. (підготовка заяв до слухання на прийнятність, зокрема щодо системних порушень свободи мирних зібрань). Координатором роботи Громадської суду призначений професор В.Буткевич, відповідальним за підготовку засідань - заслужений юрист України О.Нечипоренко. Громадський суд приймає заяви про системні порушення прав людини від осіб, груп осіб, громадських об'єднань, політичних партій за адресою: [email protected], повідомляє legalans.com.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/02/12/101724-ukrayinski-yurysty-stvoryuyut-gromadskyy-sud

Дармова робоча сила

http://glavcom.ua/photo2/1718-1.html
Все советские предприятия, все учреждения участвовали в ежегодной уборке урожая. Городские “Икарусы” по утрам вывозили население на поля, вечером забирали обратно. Школьники выезжали классами, бегали по полю, кидались картошкой друг в друга, набегавшись, садились в кружок с бутербродами и термосами. Потери от тотальной мобилизации никто не подсчитывал, казалось, если горожане не помогут колхозникам – зимой наступит окончательный голод…

За що я "люблю" сєсєр та їх вірних учнів - ригів та комі - це за любов до халяви.
Що саме цікаво, ефективність рабської праці близька нулю. huh

Недоговірноспроможність

  • 21.01.14, 09:00
Колись римляни зіштовхнулись з наддержавою того часу - Карфагеном. Воювали. Укладали договори. І знову воювали. Тому що карфагеняни систематично ці договори і домовленості порушували. Напевно вважали що договори які обмежують карфагенське "бажаю" не обов'язкові для виконання. lol Все це закінчилося тим що Рим зрівняв Карфаген з землею. А наступна історія була написана вже Римом. І вже Рим ввів ті цінності, які стали основою сучасної цивілізації, і які можна назвати ліберальними. Однією з основних цінністю лібералізму є чітке дотримання домовленостей, не зважаючи на зміну умов чи вигод.
Влада продемонструвала таку саму недоговірноспроможність як Карфаген. Тому і буде зрівняна з землею Римом-народом. Історія повторюється.