Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Вони знову рятують Україну

  • 04.03.14, 20:40
Небесна Сотня
http://www.ukr.net/theheavenshundred.html

Як Ви вважаєте, чому українська армія, яку систематично знищував Янукович 4 роки відмовляється здаватися чи тим більше переходити на бік "братського народу"? Чому військкомати забиті?  Тому що, напевно, хочуть бути гідними пам’яті цих людей. Ці люди, своїм життям і своїм героїзмом довели, що можна залишатися людьми навіть в складних умовах.
Вічна їм память і подяка що вони знову, з Неба нас рятують.
roserose
6

Коментарі

19.03.14, 17:35

Через Небесну Сотню також, так. Але й через звичайний патріотизм, який у нас доволі високий і так.

    29.03.14, 18:10Відповідь на 1 від Танк_

    Ви знаєте чому не задавили Революцію? Тому що як би вони не пижилися - вони знали, що вони вороги і не праві. А тут навпаки. Тут солдати та офіцери думають, невже ми зі зброєю, підтримкою всього народу не вистоїмо? Коли хлопчаки з деревяними щитами вистояли проти снайперів?

      39.03.14, 22:31Відповідь на 2 від gatyla

      Ви знаєте чому не задавили Революцію? Тому що як би вони не пижилися - вони знали, що вони вороги і не праві. А тут навпаки. Тут солдати та офіцери думають, невже ми зі зброєю, підтримкою всього народу не вистоїмо? Коли хлопчаки з деревяними щитами вистояли проти снайперів?Це так, але треба їх якось підтримати, а цього немає. І я не знаю, як це можна зробити.
      Доречі, місцеві також пасивні, як на мене. Якщо були б багатотисячні мітінги в підтримку України ситуація була б інша.

        410.03.14, 08:42Відповідь на 3 від Танк_

        Треба підтримувати на народному рівні. Ось у нас в Черкасах збирають продукти для військових. Ми з дружиною самі віднесли передачу і всім знайомим повідомили. А я ще й студентам. Ти б бачив як загорілися очі у дівчат-студенток, коли я попросив прийти і написати хоч пару теплих слів солдатам ).

          510.03.14, 17:59Відповідь на 4 від gatyla