Анекдот.

  • 17.05.14, 13:01
Розмістив в "приколах" анекдот
Кандидат в Президенти України Олег Ляшко дзвонить в резиденцію Президента РФ Володимира Володимировича Путіна.
- Алло
- Це Олег Ляшко. Володимира Володимировича можна позвати?
- Пошел на уй.
- А-а-а. А коли він повернеться?


Прийшла відповідь
Ваш прикол (анекдот) "Дзвінок кандидата в Президенти України О. …" не был пропущен в раздел "Приколы" на сайте I.UA, поскольку он нарушает правила раздела или же не является приколом.
Питання - адміни сайту знову почали цілувати опу Путіну?

0%, 0 голосів

100%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Суверенне право брехати і фантазувати?

  • 12.05.14, 16:10
Ну ось і відбулося нерепрезентативне опитування, яке чомусь назвали "референдумом". Це безумовне суверенне право кожного відповідати на запитування. За це кримінальної відповідальності не має. Але видавати за волю всього народу і брехати - це вже узурпація влади. Трошки математики. В Донецькій і Луганській областях проживає 6 млн. населення. З них має виборче право як мінімум 4 млн. "Організатори референдуму" об’явили про явку 75 %, тобто 3 млн. Також вони оголосили що було задіяно 100 дільниць (цифра явно завищена, але приймемо її). Отже за 12 год на 100 дільницях проголосувало 3 млн.? Тобто на одній дільниці повинно було проголосувати 30000? Зауважую за 12 год. Прості розрахунки кажуть що за 1 годину - 2500, За хвилину 42, а за секунду 0.7 виборця? Тобто 7 виборців за 10 секунд? Так що сепаратики-колоради поки що реалізували тільки одне "право" - право на брехливі фантазії.

71%, 5 голосів

0%, 0 голосів

29%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мовна розкладка

  • 20.04.14, 15:36
ІМХО - даний прапор краще відтворює сучасні реалії. Відповідно він краще пасує  на мовній розкладці "російська".

В Одесской области селяне вразумили путинского "туриста"

  • 19.04.14, 08:36
На севере Одесской области в пгт Николаевка Николаевского района на днях был избит приезжий пророссийский сепаратист.
Как сообщает корреспондент «Нового Региона», неизвестный мужчина приехал на машине в центр поселка. Он достал «триколор» и начал агитировать местных жителей, при этом выкрикивая «Николаевка с Россией!».
Однако жителям поселка не понравился гость и его пророссийская позиция. Один из местных мужчин ударил «туриста» по лицу и разбил камнем лобовое стекло его легкового автомобиля.
«Пошел н….й, нам тут и без России хорошо живется», – заявил крестьянин.
«После пятиминутной отключки приезжий, позабыв о своем российском флаге, сел в автомобиль и уехал в направлении Одессы», – рассказал местный житель по имени Александр.
Как сообщал «Новый Регион», в северных регионах Одесской области были замечены автобусы с путинскими «туристами». Эти люди выходили в населенных пунктах, пять-десять минут скандировали пророссийские лозунги на камеру, после чего ехали дальше.

http://glavnoe.ua/news/n173574

Патріотичне меню

  • 18.04.14, 16:50

В Windows можна загрузити з http://www.startmenux.com/uk/
P.S. Обов'язково перевірте на антивіруснику!

У донеччан увірвався терпець.

  • 15.04.14, 17:43

Дієве протистояння "колорадосам" забезпечують "розрізнені групи людей, що не готові йти "під руку" Путіна і чинять опір, в тому числі збройний. Мінімум 10 колорадосів були сьогодні знищені. У підтвердженому з трьох джерел випадку, невідомі троє приїхали під блок-пост, убили всіх колорадосів з автоматів і відбули. Волонтерський рух по-донецьки", - відзначила Оробець.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/u-donecku-volonteri-vidstrilyuyut-koloradosiv-a-lugansk-poterpaye-vid-zlochinnosti-orobec-345283.html

Как косить в Раше

  • 13.04.14, 13:44
http://vvk-zagrannik.ru/?utm_source=exelo&utm_campaign=1932&utm_content=827006

У нас черги в воєнкоматах, а в Раші послуги по відкосіння ))

Ето єсть наш послєдній і решітельний ... гудьож!

  • 09.04.14, 17:24
Першим ділом треба захопити адмінбудівлі і ...  лікеро-горілчані заводи!
Близько 200 сепаратистськи налаштованих людей під російськими та георгіївськими прапорами захопили Донецький лікеро-горілчаний завод “Лік” на проспекті Дзержинського, 24. Про це повідомили ряд працівників заводу в соціальних мережах.
Під час захоплення заводу сепаратисти застосували кілька петард та підкуп сторожа. Над захопленою адмінбудівлею лікеро-горілчаного підприємства вже майорить російський стяг.
За словами працівників заводу, сепаратисти пояснили свої дії потребами революції. “Коли вирішується доля Донбасу, коли надворі війна – ми повинні контролювати усі життєво-необхідні об’єкти“, – процитував працівник підприємства слова одного із лідерів групи сепаратистів.
Відразу після захоплення кілька вантажних машин вивезли продукцію заводу в напрямку Донецької ОДА, яка теж захоплена сепаратистами.
Приблизно через годину після того, як люди з російськими прапорами захопили лікеро-горілчане підприємство, зсередини заводу стало чути голосні співи. Пізніше між сепаратистами зав’язалась сварка з використанням грубої лайки, яка плавно переросла у бійку. Причини бійки наразі невстановлені.

P.S. "Донецька народна республіка", адміністрація, сбу, обррада - це це були відволікаючі маневри. Основна ціль - ця.
http://uareview.com/likero-gorilchanyi-zavod/

Математика

  • 07.04.14, 20:44
Знайомтеся нові математичний геній Росії Лобачевський Чуркін
Лобачевський прийняв аксіому "через точку, що не лежить на даній прямій, проходять щонайменше дві прямі, що лежать з даною прямою в одній площині і не перетинають її"
Чуркін (яке прізвище!) вивів теж аксіому "більшість визначається не кількісними показниками, а самим Чуркіним".
http://www.unian.ua/politics/905122-mzs-ukrajini-vvajae-nisenitnitseyu-tverdjennya-rosiyskih-diplomativ-scho-11-bilshe-za-100.html