Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Громадський суд

  • 12.02.14, 18:57

Українські юристи створюють Громадський суд 12.02.2014 18:15 У середу, 29 січня, в Асоціації народних депутатів України під головуванням судді Європейського суду з прав людини у відставці, професора Володимира Буткевича відбулося чергове засідання представників юридичної громадськості щодо формування Громадського суду, який розглядатиме системні порушення суб'єктами владних повноважень прав і свобод людини, визначених Конституцією України та міжнародними договорами, зобов'язання за якими взяла на себе держава. Передає портал "Конфлікти і закони". У ході обговорення організаційних питань та плану роботи на перспективу виступили відомі юристи ( В.Буткевич, В.Кісіль, С.Козьяков, Л.Тимченко, О.Нечипоренко, С.Шевчук, Е.Левченко, Г.Дініс, Р.Куйбіда та ін.), наукові та практичні працівники, адвокати, викладачі вузів, представники громадських організацій (Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету державної податкової служби, Ужгородського національного університету, Києво-Могилянської академії, Національної академії правових наук України та ін.) Учасники засідання погодили питання про підготовку та затвердження регламентів Комітету Громадського суду та Комісії з прийнятності справ, про повноваження та юрисдикції Громадського суду, основні вимоги до суддів Комітету Громадського суду і членам Комісії з прийнятності справ, програму роботи на лютий в 2014 р. (підготовка заяв до слухання на прийнятність, зокрема щодо системних порушень свободи мирних зібрань). Координатором роботи Громадської суду призначений професор В.Буткевич, відповідальним за підготовку засідань - заслужений юрист України О.Нечипоренко. Громадський суд приймає заяви про системні порушення прав людини від осіб, груп осіб, громадських об'єднань, політичних партій за адресою: [email protected], повідомляє legalans.com.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/02/12/101724-ukrayinski-yurysty-stvoryuyut-gromadskyy-sud

7

Коментарі

113.02.14, 06:15

    213.02.14, 08:07Відповідь на 1 від Poroshenko

    Особливо добре що мило дали.

      Гість: Man-O-War

      313.02.14, 09:45

      Це, безперечно, дуже добре. Але хто і як буде виконувати рішення цього суду? Така приблизно ситуація, як і з Народними Радами. Створили їх. Добре. А хто їх слухається? Що вони можуть?

      Варто пам'ятати рецепт перевороту від марксистів-більшовиків: захопити пошту, телеграф, телефон - засоби зв'язку, вокзал - транспорт і банк - гроші. Хто контролює зв'язок, транспорт і гроші в масштабах країни - контролює країну.

      А ради, суди та інше - другорядні задачі.

        413.02.14, 09:48Відповідь на 3 від Гість: Man-O-War

        Рішення ЄСПЛ згідно чинному закону № 3477-15 обов'язкове для виконання. Та й уркаїнські суди - я два виграв. Але якщо рішення подобається - його просто тупо не виконують. Тому ти прав - треба створювати силові структури.

          Гість: Man-O-War

          513.02.14, 09:50Відповідь на 4 від gatyla

          А старі куди діти? Вони-ж, як показує практика, не здаються. Відстоюють свій образ життя збройно. То буде війна.

            613.02.14, 13:42Відповідь на 5 від Гість: Man-O-War

            Тим що перейдуть на бік народу і Конституції - амністія. Іншим знищення як ворогів суспільства, народу і держави.

              713.02.14, 15:08Відповідь на 4 від gatyla

              Це ви виграли а більшість програє і тому довіри немає.Погано працють хто повинен допомогати.У нас є організація якоби як написано вона допомогае у питанніЖКГ а направді нічого нероблють і під усяким виглядов уникають від допомоги.Я ім розповідал що Саакашвілі починал працювати у виконкомі району Тбілісі.Допомогал консультував,люди спачатку сміялись а коли справи почали рушитися і людям полегчало то і йому почали вірити.В потім коли він перестрибнув кордон поліціантів і побіг штурмувати президентський палац люди побігли йому допомогати.А цій дупозиціонер чи як його назвати каже-що заруки брати чи що?Да кажу і заруки ьрати і вести.Так що у вас богато протиріч і вашу ідею запхають у дупу.А учора ще з одни юристом розмовлял то після розмови я йому сказав що тепер я розумію чого ледіЮ сидіть

                Гість: Man-O-War

                813.02.14, 16:13Відповідь на 6 від gatyla

                Я-ж і кажу: буде війна.

                  913.02.14, 20:39Відповідь на 7 від Gogilo

                  Я виграв. Мінус 1200 за мито плюс 0 по реалізації рішення суду Ще плюс хамство коли звертаюся щодо питання коли ж виконають. Єдина надія на ЄСПЛ. Але зараз і рішення ЄСПЛ влада не виконує.

                    1013.02.14, 20:40Відповідь на 8 від Гість: Man-O-War

                    Ні. Буде як в Румунії. Щоб була війна треба щоб ригів підтримало хоч частина населення. А у них підтримка лише силових структур.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна