Увага! У Харкові заарештовано двох активістів

  • 11.10.11, 22:27
http://sna.in.ua/archives/11694 Увага! У Харкові заарештовано двох активістів Організації “Патріот України” та Соціал-Національної Асамблеї Ігора Михайленка та Віталія Княжеського! Їх перевели у підозрювані у справі стрілянини біля харківського офісу і затримали. Стає очевидно, що українофоб. що відкрив стрілянину заодно із репресивними органами і діяв згідно їхнього плану. Він зараз проходить у справі як постраждалий.

Репресії проти Організації продовжуються!

Перемога буде за нами!

СБУ вдерлися до помешкання затриманого Сергія Бевза

  • 24.08.11, 22:58
http://sna.in.ua/archives/10599 Прямо зараз (22-а година 24.08) відбувається так званий обшук у квартирі Сергія Бевза.

Декілька десятків невідомих, що не назвалися, але представилися працівниками СБУ  і  не пред’явили ордеру на обшук, використовуючи силу і погрози проти дружини Сергія Бевза – Христини Бевз змусили її увійти до квартири, увірвалися до помешкання разом із привезеними із собою понятими, вочевидь такими ж невідомими працівниками СБУ. Представників громадськості, сусідів, журналістів та навіть батька та сестру Христини Бевз  до квартири не пускають. Працівники СБУ поводилися нахабно, знущалися із рідних Сергія Бевз, казали, що вони у цій державі ніхто, що вони зроблять те, що самі СБУшники захочуть і ніхто їм не допоможе. Очевидно, що працівники СБУ хочуть підкинути і в помешкання затриманого Сергія Бевза заборонені речі! Існує фото і відео цього безпределу скритою камерою.

Закликаємо громадськість, всіх громадян України, журналістів та просто патріотично налаштованих громадян приїхати за адресою вул Наталії Ужвій 4В, кв. 97. Лише так ми можемо покласти край не баченому до цього безпределу у нашій державі!

Репресії проти українських націоналістів розпочато на Київщині!

  • 22.08.11, 18:56
http://sna.in.ua/archives/10507 22 серпня близько 12 години більше двох десятків співробітників СБУ увірвалися до офісу комунального підприємство КП “Васильківський комбінат комунальних послуг”. В цей час в приміщенні працювало два члена організації “Патріот України”. Співробітники СБУ затримали побратимів. Після цього співробітниками СБУ до офісу комунального підприємства були запрошені депутати Васильківської міської ради члени виконкому СНА Сергій Бевз та Ігор Мосійчук, співзасновник спортивного товариство “Соловей” ім. Романа Шухевича Віталій Зателепа. Співробітники СБУ провели в офісі обшук і вилучили більше двох десятків CD-дисків, ряд листівок Організації, комп’ютери. В ході обшуку у приміщенні офісу була виявлена фальшифа листівка, складена провокаторами від імені СНА, яка стосувалася демонтажу пам’ятника Леніну в м. Борисполі, який провадили члени Організації і наприкінці якої було розміщено погрозу фізичної розправи над президентом України В.Ф Януковичем. Окрім цього в офісі було виявлено і вилучено вибуховий пристрій. Організація “Патріот України” та Соціал-Національна Асамблея заявляють, що члени організації не мають жодного відношення до ані провокативної листівки ані до вибухового пристрою. Вони були підкинуті в офіс, де працювали члени Організації з метою спровокувати репресії проти членів Соціал-Національної Асамблеї. На цю хвилину співробітники СБУ затримали чотирьох побратимів. Організація звертається до всіх чесних журналістів та просто небайдужих розповсюджувати дану інформацію. Відкривається нова “запорізька справа” проти українських націоналістів.

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Побратим у біді!

  • 02.08.11, 20:57
http://sna.in.ua/archives/10222 31 липня, у місті Генічеськ татарами був здійснений напад на дітей. 15 татар напали на двох 16 літніх (один хлопець і одна дівчина) та одного 13-літнього хлопця. Наш побратим Олексій став на захист дітей. У процесі бою одного нападника убито, а іншого покалічено. Після приїзду міліції його було доставлено до місцевого РУВД, де на нього завели кримінальну справу, хоч мала місце самооборона. Все пояснюється тим, що начальник міліції є татарином (як і багато самих міліціянтів). Вони плювали на закон і лише захищають своїх співплемінників. Наразі Олексій знаходиться у СІЗО. Організація буде за нього боротися!

Поширюйте інформацію! Побратиму потрібна ваша допомога!

Соціал-Націоналісти проти збоченців

  • 04.07.11, 18:11
http://sna.in.ua/archives/9806

Збоченці вирішили провести у Харкові “Забег в платьях”. Невідома
патріотична група молодих людей “СN-Пітбуль” вирішила, що двонога
пропаганда дегенерації немає бігати вулицями українського міста.

Добавляйте собі відео і розповідайте друзям.
Відео на ютубі: http://www.youtube.com/watch?v=h7QGOhJaFKM

Соціал-Націоналісти врятували українку від циган

http://sna.in.ua/archives/9654 25 червня силами київського та васильківського осередків Патріоту України була проведена націозахисна акція у місті Василькові. До депутатів Васильківської міської ради від СНА звернулася мешканка Василькова чию сестру  Іллїну Олену Миколаївну 1931 року народження викрали цигани і заволоділи її житловим будинком, в якому і оселилися.

Бійці Патріоту України штурмом взяли будинок, викинувши з нього знахабнілих циган. Через деякий час бійцям Патріоту України вдалося досягти звільнення Олени Миколаївни. Під час націозахисної акції люди не постраждали.

Мешканці Василькова загалом, та Олена Миколаївна зокрема, висловили щиру вдячність за її порятунок.

Інтерв’ю з Юрієм Шухевичем

http://sna.in.ua/archives/9369 Інтерв'ю взяте членами організації Патріот України, яка входить у склад соціал-національної асамблеї (СНА).
Вадим Тризуб. Пане Юрію, ви брали безпосередню участь у політичних процесах, результатом яких стало здобуття Україною незалежності у 1991 р. Розкажіть, будь ласка, як це було?

Юрій Шухевич. Я повернувся в Україну в жовтні 1989 року до Львова і відразу включився в політичну діяльність. Я не був членом Української Національної Партії (Приходька), але близько так контактував з ними – це була перша націоналістична партія, тому що РУХ був громадсько-політичною організацією, УРП ще тоді не було – вона тільки зароджувалася і не була ще створена формально. По-перше: ми намагалися згуртувати всі націоналістичні сили, а по-друге: ми брали участь у співпраці зі страйковими комітетами Львівщини, брали участь в організації тих страйків, що відбувалися на Галичині та контактували з іншими по всій Україні. Потім почався дуже широкий рух за те, щоб наші хлопці служили тільки в Україні, а не за її межами, щоб їх не посилали в гарячі точки. Багато хлопців втікали з армії, і ми за допомогою обласних рад їх влаштовували у військові частини тут на місці (частини були у Львові та Новгород-Волинську). Був утворений Комітет за створення Українських Збройних Сил, хоч ще існував Союз, також Комітет солдатських матерів. Ми самі брали безпосередню участь у цих комітетах і направляли все в національне русло.

[ Читати далі ]

Марш незгодних вінничан

  • 08.06.11, 17:50
http://sna.in.ua/archives/9360 Ініціативна група СНА у Вінниці у співдії з громадянським рухом “Ополчення” 21 червня оголошує у Вінниці день бойкоту громадського транспорту та в цей же день о 18:00 збирає свідомих громадян у центрі міста біля Башти, щоб провести Марш незгодних вінничан. Це реакція соціал-націоналістів на безпрецендентне та необґрутоване підвищення вартості проїзду у громадському транспорті міста Вінниці з 1 червня (трамвай/тролейбус – 1,25 грн. маршрутне таксі – 2,50 грн. та 3,50 грн з 22:00). Такі дії міськивонкому, мера Гройсмана та зажерливих перевізників викликали обурення у більшості вінничан, які знайшли підтримку своїх законних вимог в особі СНА та “Ополчення”.

До перемоги!

Патріот України виселяє в’єтнамців (анонс)

Відео - http://sna.in.ua/archives/9046

Безпрецедентна акція в історії новітнього правого руху в Україні!
Харківський осередок Організації «Патріот України» здійснює виселення
в’єтнамських незаконних іммігрантів з одного з харківських гуртожитків.
Блискавичність операції та злагодженість дій дозволила виявити цілий
осередок нелегалів та змусити правоохоронні органи розпочати відповідні
дії щодо незваних гостей.
Під час заходу виявлені численні порушення з боку адміністрації
гуртожитка та керівництва Нацiонального технiчного унiверситету
«Харкiвський полiтехнiчний iнститут». Знайдено точки контрафактного
виробництва, що були влаштовані у кімнатах гуртожитку.
Повний відеозвіт з проведеної акції чекайте у найближчі дні.
Сьогодні пропонуємо анонс майбутнього відеоролика.

Всеукраїнський смолоскипний марш до дня героїв

  • 17.05.11, 13:30
http://sna.in.ua/archives/9000

Життя народу оплачене Кров’ю Нових Героїв.

Народ, що не має історії, не має героїв — приречений на смерть. Кожна нова боротьба за свою Кров, Землю, Свободу виростає з героїчних вчинків предків. В вирішальній битві за нашу Країну ми повинні надихатися прикладом Наших Героїв. 29 травня, неділя — День Героїв. Великий Смолоскиповий Марш.

Цей день — день вшанування всіх Героїв України-Руси. Лицарських князів і дружинників – творців Давньоруської Держави, захисників Європи від хижих азійських орд. Хоробрих Гетьманів і Кошових Отаманів, славних запорозьких козаків – борців за Волю Народу. Очистителів України від інородців — коліїв, гайдамаків, опришків. Учасників національно-визвольних змагань 20 ст.

Пам’ятай про Героїв, Борись за свою Країну! Приходь на Марш 29 травня о 19-30 ст. м. Наукова (Харків)!

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
12
попередня
наступна