19 фактів про імміграцію до України

  • 06.05.11, 21:40
http://sna.in.ua/archives/8834#more-8834 1. – Нелегальних іммігрантів в Україні більше 7 мільйонів – точну кількість не знає ніхто: ні МВС, ні МЗС, ні Прикордонна служба, ні Президент з Прем`єр-міністром.

2. – Легальних іммігрантів, тобто іноземців, які мають дозвіл на постійне або тимчасове проживання – близько 200 тисяч осіб.

3. – Тільки 5% нелегалів, потрапляють до України, незаконно перетинаючи кордон (поза пунктами пропуску), решта 95% – це особи, які легально в`їхали до України і не хочуть повертатись додому.

4. – Іноземцям, які приїхали на навчання, дозволяється займатись підприємницькою діяльністю, тому 90% іноземних студентів торгують на ринках.

5. – Якщо нелегальний іммігрант, якого спіймали при спробі незаконно перетнути Український кордон, заявляє, що він біженець і просить притулку в Україні, то правоохоронці не мають права депортувати його негайно. Видворити або надати статус біженця нелегалу можна тільки після тривалих юридичних процедур – це звичайно забирає від 6 місяців до року.

6. – Утримання одного нелегала в пункті тимчасового утримання коштує нашій державі близько 1000 гривень на місяць, а депортація – більше 1000 доларів.

7. – Пункти утримання нелегалів знаходяться під пильним наглядом Євросоюзу і різних правозахисних організацій, тому живеться нелегалам непогано – приміром, мусульман годують окремо, згідно з їх релігійними нормами.

8. – Посвідка на постійне проживання (по суті це дозвіл жити в нашій країні довічно і в перспективі отримати громадянство) видається міліцією, а от скасувати її практично неможливо, тільки через суд.

9. – Якщо у батьків-іноземців на території України народжується дитина, то вона отримує українське громадянство. Батьки цієї дитини, в свою чергу, мають право отримати громадянство за спрощеною процедурою.

10. – Іноземці, які легально перебувають на території України користуються соціальною допомогою нарівні з громадянами України, наприклад, мають право отримувати допомогу при народжені дитини – 14500 гривень.

11. – Громадяни країн СНД мають право на безвізовий в`їзд до України. Їм також дозволено не реєструватись в органах МВС за місцем проживання до 90 днів. Після закінчення цього терміну вони знов перетинають кордон туди – сюди і живуть цілком законно наступні 90 днів. І так раз по раз. Для порівняння – український громадянин повинен зареєструватись за новим місцем проживання протягом 10 днів.

12. – В міліцейських звітах про скоєні злочини заборонено вказувати національність (країну походження) злочинця, начебто для того, щоб не сіяти міжнаціональну ворожнечу.

13. – Якщо іноземець інвестує до економіки України 100 тисяч доларів, то він має право на імміграцію поза квотою. Для довідки – інвестицією може вважатись придбання нерухомості (житлова квартира, приміщення магазину), або придбання цінних паперів (акцій).

14. – Кожного року Кабінет Міністрів України затверджує квоту на імміграцію до України. В 2009 році вона склала по Україні – 7899 осіб, по Харківській області – 1108 осіб. Крім того, поза квотою в цьому році іммігрувало до України більше 20 тисяч осіб.

15. – Кожен іноземець, який отримав дозвіл на постійне проживання в Україні, має право викликати до себе в гості своїх співвітчизників. Закон не накладає обмежень ні по кількості цих осіб, ні по терміну їх перебування.

16. – Етнічні українці, які бажають іммігрувати до України, не мають жодних переваг перед іншими іммігрантами. Для порівняння – держава Ізраїль здійснює імміграцію виключно за національною ознакою.

17. – Близько 90% загальної кількості іммігрантів займаються дрібним підприємництвом (часто великим під виглядом дрібного), переважно торгівлею на ринках. В кращому разі вони сплачують до бюджету 100 гривень фіксованого податку і 70 – 80 гривень ринкового збору. Для порівняння – український робітник з зарплати 3 тисячі гривень сплачує тільки прибуткового податку 450 гривень на місяць.

18. – На відміну від країн Євросоюзу, при в`їзді до України іноземці не повинні сплачувати медичну страховку, тому їм надається безкоштовна медична допомога.

19. – Ціни за комунальні послуги в Україні досить високі, але значно нижчі, ніж в Європі, тому, що наша держава виділяє з держбюджету дотації на оплату різниці між тарифами для населення і собівартістю цих послуг. Оскільки іноземці платять за комунальні послуги нарівні з громадянами України, то виходить, що значна частина держбюджету витрачається на дотації іноземцям.

Голова Харківської обласної громадської організації “Імміграція – стоп!” Удовиченко Сергій

Марш проти імміграції у Харкові

Відео - http://sna.in.ua/archives/8692
Звіт - http://sna.in.ua/archives/8573

17 квітня вперше у ХХІ столітті у Харкові та й на всій Східній Україні більше тисячі правих зібралися разом на спільну акцію. Вороже налаштованих перехожих були одиниці, а більшість, причому як молодь, так і люди похилого віку, радо вітали марш. Наші ідеї ширяться в масах і підтримуються Українським народом. Наші ряди стають щільнішими і чисельнішими. Наші кроки скоро відчує вся Україна.

ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!

У Нововолинську пошкодили пам’ятник Леніну

  • 26.04.11, 20:26
Відео - http://sna.in.ua/archives/8682

17 квітня на території відокремленого структурного підрозділу шахти № 9 у м. Нововолинську, невідомі соціал-націоналісти здійснили напад на пам’ятник Леніну, який навіть не є архітектурною пам’яткою та незафіксований у належних документах, отже цей кусень бетонної суміші взагалі неіснує. Місцевими органами системи за дорученням та наказом в усному вигляді від ”впливової біомаси”, була відкрита кримінальна справа. Протягом останнього тижня міліція активно розшукує націоналістів.

Відео зняте місцевим журналістом, на якого під час виконання його службових обов’язків (він знімав покаліченого леніна) був здійснений напад з ціллю завадити працювати.

Марш проти міграції: перебіг подій

  • 20.04.11, 00:08
http://sna.in.ua/archives/8573?nggpage=3 17:00 — На станції Метро “Ботанічний Сад” почали збиратися перші учасники маршу. В цей же час там вже знаходиться більше сотні ментів та беркутів.

18:00 — На місці збору вже до півтисячі людей. Починаються перші сутички (молодь нетолерантно обходиться з мігрантами, що намагаються просковзувати повз).

18:30 — Перші зіткнення з міліцією, зриваємо спробу забрати одного з соратників за підпалені фаєри.

19:00 — Прибуває останній підрозділ “Патріоту України”. Починається шикування. Барабанщики відпрацьовують дріб, колона швидко розбирає прапори, банери, нарукавні пов’язки, роздаються листівки. Вражає кількість учасників — нас більше тисячі.

19:30 — Лунає команда на вихід колони, барабанний дріб і перші заряди: “Пам’ятай чужинець — тут господар Українець!”, “Мігранти — геть додому!”, “Одна раса! Одна нація! Одна батьківщина! Це — Україна!”, “Чайка Максим — не забудем і помстим!”, “Один за всіх! І всі за одного!”, “Революція!”. Настрій у всіх припіднято-урочистий і в той же час веселий і бойовий.

20:00 — Опиняємося біля “макДональдса”. В “символ процвітаючого капіталізму” летять десятки димів та фаєрів. Купки арабів, відвічних завсягдатаїів “макДональдсу”, тікають від колони з усіх ніг. Починаємо співати “Жовто-блакитні” та “Ліс шумить, яри гудуть!”

20:30 — Крокуємо площею Свободи. Біля міліцейської дільниці, прямо на площі відбувається жорстка сутичка між колоною та основною масою АСАВів. Причина сутички — здоровий п’яний дегенерат зі своїми друзями, що бурхливо виражав нелюбов до “фашистів” і любов до мігрантів. Отримавши від Провідника в голову, дегенерат зникає, замість нього у Провідника вчіпляються з десяток ментів. Соратники кидаються на допомогу. За секунду вся колона приходить у рух, збиваємо ментів з асфальту, відбиваємо всіх наших. Старшина з трудом заспокоює соратників, але з дільничного пункту міліції вже починає валити дим, чергові ППС-ники тікають зі своєї “будки”. Захоплена маленькою перемогою колона починає скажено танцювати, скандуючи “А.С.А.В” та “Гопота в погонах”.

21:00 — Рухаємося Сумською, перекриваємо Римарську, виходимо на площу Конституції. Тут проходить фінальна частина акції. При загальному піднесенні, в фаєрах і димах, колона слухає короткі промови Ідеологічного референта та Провідника, присвячені чужинській окупації країни та ментівському “бєспрєдєлу”, що покриває мігрантів і саджає патріотів. Так як менти ще вранці відправили на штраф-площадку нашу вантажівку, що повинна була слугувати помостом, то трибуною стає величезний танк-пам’ятник часів Першої Світової війни, що стоїть посеред площі. Останнє — хвилина мовчання в пам’ять побратима Макса Чайки та національний гімн, що виконується з величезним піднесенням.

17 квітня вперше у ХХІ столітті у Харкові та й на всій Східній Україні більше тисячі правих зібралися разом на спільну акцію. Вороже налаштованих перехожих були одиниці, а більшість, причому як молодь, так і люди похилого віку, радо вітали марш. Наші ідеї ширяться в масах і підтримуються Українським народом. Наші ряди стають щільнішими і чисельнішими. Наші кроки скоро відчує вся Україна.

ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!

Передумови Нової Коліївщини

  • 11.04.11, 18:38
http://sna.in.ua/archives/8357 Чим далі тим стає цікавіше спостерігати за тим як відбувається розподіл того, що прийнято називати матеріальними благами в Українській Державі.

Звідки режим Януковича-Азарова  наповняє держбюджет?

Продаж стратегічних об’єктів, зокрема об’єктів енергетики та зв’язку. Бюджет тимчасово буде наповнений, Україна як держава стане ще більш залежною від примх тих, хто має неукраїнський паспорт і стратегічні об’єкти у своїх руках. А якщо паспорт у них і український (або і український у тому числі), то це насправді мало що змінює… Звісно цих коштів вистачить лише на деякий час. Потім буде приватизуватися ще щось.

Буде продаватися українська земля. На практиці це означатиме перехід власності на землю в руки “вітчизняної” та зарубіжної олігархії. Бюджет знову тимчасово буде наповнений. Вистачить до наступних виборів щоб партії, що належать цим же олігархам перемогли.

Зрештою вже зараз йде тотальне підняття комунальних та транспортних тарифів. Для чужинців-олігархів це копійки.

Звісно ж не можна забувати і про кредити… Котрі потім ляжуть неймовірним тягарем на плечі українців. Олігархи від цього не постраждають. Вони лише ще більше збагатяться.

Ми вже мовчимо про те, що Україна задарма віддає свій ядерний потенціал та продає за копійки ряд військової техніки.

Куди ці гроші не підуть або підуть не в достатній кількості?

Не йдуть вони  щоб подолати зростальну кількість сиріт в Україні та допомогу цим же сиротам, яких щороку стає на 15 тис більше (!!!) лише за офіційними даними.

Не йдуть вони на обороноздатність держави, коли в деяких військових частинах солдатів перестали постачати харчами!

Не йдуть вони на технічну реформу ЖКГ, яке буквально розвалюється.

Не йдуть ці кошти на наданням молодим сім’ям житла. Хіба, якщо рахувати молоді чи не дуже молоді сім’ї олігархів і їх дітей, котрі звісно за рахунок коштів, котрі повинні були бути у державі або в гаманці трудяг, отримують і шикарне житло і не тільки житло.

Не йдуть ці кошти на достойну підтримку багатодітних сімей при тому, що населення України щороку зменшується на сотні тисяч.

Не йдуть вони і на підтримку українців закордоном, зокрема так жодного разу не відправилися українські підручники до Придністров’я.

Не підуть вони і на допомогу україномовному книгодрукуванню.

Список можете продовжити самі.

На що підуть вилучені кошти?

Підуть ці кошти на утримання іммігрантів. Кошти будуть виділятися у більшість кількості навіть чим українцям в лікарні.

Підуть ці кошти на розвиток так званих нацменшин. Їм це гарантує Конституція України. Та сама конституція, яка для етнічних українців не гарантує нічого.

Підуть ці кошти на боротьбу із українцями (”боротьба із ксенофобією і расизмом”, на переслідування політичних ітд).

Підуть кошти на появу нових мільйонерів та мільярдерів в Україні, сукупні статки яких перевищують річний бюджет держави (ось звідки потрібно наповнювати бюджет!).

Підуть ці кошти на адмінресурс на наступних виборах щоб можна було грабувати народ далі.

Ці кошти також підуть на утримування чужинців-сектантів…  Цікавий факт, що здається для багатьох непомітно проскользнув у ЗМІ: Вперше за 20 років паломництво хасидів до м.Умань Черкаської області врегулюють на законодавчому рівні. Про це УНН розповів начальник служби охорони культурної спадщини Черкаської облдержадміністрації Микола Суховий.

“Розробляється проект закону України “Про паломництво”, за окремим розпорядженням Кабінету міністрів України розпочато створення координаційної ради з цього питання, розробляється державна програма із забезпечення паломництва. За розпорядженням губернатора області Сергія Тулуба проводиться підготовка до створення юридичної особи з відповідними повноваженнями та зв’язками із країнами, з яких прибувають паломники: це Ізраїль, США”, – зауважив М.Суховий.

За його словами, за розпорядженням голови ЧОДА вирішується питання щодо врегулювання надходження коштів з метою забезпечення перебування хасидів на високому рівні. Крім того, спеціально до цьогорічного паломництва складаються туристичні програми з відвідування пам’яток хасидизму та тих, що пов’язані із культурною спадщиною області.

Перебування чужинців, котрі щороку ведуть себе нахабно (доходить до поножовщини) буде щонайменше частково оплачуватися із державних коштів. Кошти котрі недоотримали сироти, армія, сім’ї підуть на утримання хасидів. Звісно, автор розуміє, що всі державні кошти на армію та соціальні програми витрачати не можливо, проте тим паче їх взагалі не потрібно витрачати на нахабних чужинців-сектантів.  Подумайте про це. Подумайте про те, що Януковичу сподобалося отримувати нагороди із іудейських рук. Можливо отримає ще не одну нагороду у майбутньому.

Коли націоналісти говорять, що потрібно зберегти нашу землю для наших білих нащадків, то це із боку комуно-ліберальних ЗМІ висвітлюється як расизм. Коли чужинці живуть за рахунок українців – це для них ще один крок до демократичного суспільства.

Є тут якесь відчуття дежав’ю… Здається кілька століть тому було щось подібне. Українці жили на своїй землі, що належала не їм, за їхній кошт збагачувалися чужинці, а жиди мали теж певні привілеї. Чим це все закінчилося можна почитати у віршах Тараса Григоровича Шевченка. Називається Коліївщина.

Владислав Руський

Не популярно про атомну енергетику

  • 04.04.11, 17:41
http://sna.in.ua/archives/8188 Після всім відомих подій в Японії почалася чергова істерія про небезпеку атомної енергетики. Зокрема у Німеччині збираються АЕС закривати. В ряді держав місцева влада теж піднімає це питання. Що ж для цих держав дасть відмова від АЕС?

Спочатку розглянемо причину відмову від АЕС, а саме їх небезпеку. Власне небезпека не полишає людину у всіх сферах її діяльності. Довелося б відмовитися від побутових ножів, автомобілів та ще багато чого щоб уберегти людство від сотні тисяч чи навіть мільйонів жертв. Проте це по-перше нереально, а по-друге є дурістю. Відмова від АЕС означає розвивати інші джерела електроенергії. А це ТЕС, сонячні батареї, вітрові електростанції ітд. Щоправда тут є кілька нюансів… По-перше, вони не можуть дати стільки енергії, скільки дає АЕС. По-друге, АЕС.. екологічно безпечніші.. Так, здається під впливом того, що відбувається в Японії і відбувалося на ЧАЕС багато людей думають навпаки, проте це факт. АЕС несуть шкоду екології лише під час аварій, які в історії є винятками. А інші електростанції або несуть ПОСТІЙНУ шкоду екології (приклад – ТЕС), або дають мізер електроенергії, або залежать від погодних та кліматичних умов. Візьмемо за приклад Німеччину. Наразі там є як АЕС так і ТЕС, а також частково на півдні держава забезпечуються електроенергією від ГЕС. У випадку відмови від АЕС Німеччина змушена буде йти двома шляхами: 1. Купувати електроенергію у багатших на електроенергію за неї сусідів (можливо Франція?) 2. Будувати нові ТЕС? – тобто купувати вуглеводні в інших державах (Росія?) У результаті Німеччина отримає замість міфічної раптової атомної небезпеки — реальну постійну екологічну проблему ТЕС (і не тільки). А також стане ще більш залежною від сусідів. Німецька влада давно те й робить, що з усіх сил намагається догодити кремлю. І не лише Німеччина.. Загалом через ряд країн ЄС Росія може на цю наддержавну структуру досить сильно впливати. На ту саму, в яку щонайменше показово тягнулася минула, та й зрештою і теперішня влада в Україні. Цікаво, що сама Росія оголосила лише про те, що перевірить наявні у неї АЕС. Ні про яке їх закриття у Російській Федерації не може бути і мови, навіть за наявності такої великої кількості вуглеводнів і досвіду радіоактивних техногенних катастроф, яку можна порівняти із аварією на ЧАЕС. Цікавим є також той факт, що як в Україні так і в інших державах найкатегоричнішими лобістами закриття АЕС є всілякі ліваки від звичайних лібералів до анархістів. Само собою зрозуміло інтереси кого вони відстоюють. Ажніяк не власних держав. Можливо останні “революції” в арабських країнах є намагання отримати контроль над нафтою, яка так знадобиться комусь в Європі і не тільки? Зрозуміло, що сучасна атомна енергетика є надстратегічною галуззю від якої напряму залежить суверенітет ряду держав, в тому числі і нашої. Перспективними можуть стати термоядерні реактори… Звісно автор статті ні в якому разі не хоче сказати, що АЕС є на 100% безпечні. Це, на жаль, не так. Проте використання портативних АЕС, що можуть забезпечити електроенергією приміром один район, можуть зменшити небезпеку майже до нуля. Тим паче і коштують вони не настільки дорого навіть, якщо купувати закордоном. Але якщо налагодити власне виробництво, то їх ціна може бути ще меншою. І вже тоді можна і подумати чи варто закривати великі АЕС. Проте до тих пір маємо використовувати наявні. Істерія проти АЕС нам нашіптується ворогами, які самі від атомної енергетики відмовлятися не будуть. Здогадуєтеся чому?

За маленькими українцями — майбутнє

http://sna.in.ua/archives/8128 27 березня силами НМГО ’Патріот України’ була організована благодійна акція в будинку сиріт з метою прищеплення любові до рідної землі та виховання свідомих українців.

Учасники акції виявили бажання спілкуватись та допомагати сиротам, тому що Україна розпочинається з нас, а саме — з маленьких українців. Виховуючи свідому молодь, ми забезпечуємо нашій країні достойне майбутнє. Не потрібно замовчувати про подвиги наших предків, які полягли, захищаючи Україну від різних загарбників. Українців намагалися зламати безліч разів. Але ми вистояли, не впали під ударами ворога і стоятимемо далі. Ми та особливо діти мають пишатися тим, що ми українці. Україна — житниця Європи, отже багата не тільки історією, а й корисними ресурсами. Нехай підростаюче покоління дізнається правду та стане гідним спадкоємцем козаків. Підніме та закріпить міць України назавжди. Волонтери провели дискусію на історичні теми з дітьми, розповіли про значення літер та слів. Спочатку діти трішки розгубились, але згодом стали активними учасниками бесіди. Маленькі українці захопилися патріотичними ідеями та боротьбою проти деградації нації. Розповіли про мову та проблеми, які її нищать. Це відомий всім так званий ‘суржик’, сленг. Це забруднення її матом та словами з іноземних мов, перекручених на свій лад. Дітям було вручено символічні подарунки — м’які іграшки, м’яч та настільні ігри. У майбутньому НМГО ‘Патріот України’ планує проводити з дітьми-сиротами різні спортивні заходи та надалі спілкуватись з ними. Підтримувати у їх маленьких сердечках вогник патріотизму, щоб вони спалахнули на благо України. Отже Україна любить тих хто любить Україну.

Антиалкогольна кампанія у Харкові

http://sna.in.ua/archives/8083

26 березня, в суботу, стартувала наша антиалкогольна кампанія в
Харкові. Ну що сказати? Не зважаючи на найгіршу погоду в березні
(цілодобовий сніг з дощем) зібралося півтори сотні молодих
соціал-націоналістів. Роздаючи листівки, палячи дими та фаєри,
вигукуючи антиалкогольні та праві заряди, пройшли одним з найбільших
районів міста. Кінцевим акордом акції був розгром та закриття
нелегальної точки з торгівлі “пальоною” горілкою, яку знайшли
розвідники з “Патріоту України”. Спочатку 15-річним бійцем Організації
на камеру на цій точці була куплена “пальонка”, далі – точка була
“підрехтована” та закрита силами правої молоді, а вже після цього
опечатана співробітниками міліції.
На цьому акція була феєрично закінчена, але не був закінчений
соціал-націоналістичний вечір. Далі нас чекала захоплююча агітація в
метро, акція “ні підвищенню проїзду в метрополітені”, виконання
національного гімну посеред головної вулиці міста, веселі нічні пригоди
з антифою та міліцією.
P.S.: ця акція — гучна заява про початок соціал-націоналістичної
антиалкогольної кампанії. Тепер справа за вуличними діями. Наше
завдання — змусити алкашню і торговців “зеленим змієм” зрозуміти, що
наша Батьківщина не сортир.
P.Р.S.: детальний звіт перебігу акції чекайте незабаром.

Проти грабіжницьких тарифів

http://sna.in.ua/?p=7972 У вівторок 22 березня Громадська кампанія «Марш патріотів», що входить до складу Соціал-Національної Асамблеї, провела пікетування Житомирського обленерго, з вимогами націоналізації енергосистем країни та зупинення підвищення тарифів. Цікавинкою акції стало те, що активісти кампанії спробували пройти у будівлю обленерго з проханням підзарядити телефон, охоронці, які миттю з’явився перед дверима та заблокували їх, повідомили, що робочий день вже закінчився, хоча на годиннику була 16:30 і запропонували активістам підзарядити телефон в будівлі облдержадміністрації. Під час розмови було видно що персонал помітно нервує, а в середині будівлі зібрались близько 15 чоловік міцної статури готуючись очевидно «відбити народну атаку».

«В ситуації, коли з екранів телевізорів, газетних шпальт нам кажуть трохи почекати, і ви відчуєте на собі користь від реформ, люди працюють хто, де і як може в той же час, очільники обленерго спокійнісінько йдуть собі додому. І це при тому що центральна частина міста протягом 2 годин знаходилась без електроенергії», – розповів один з організаторів акції Руслан Коцюбинський. Андрій Поліщук, учасник акції каже, що українці не допустять такого знущання і наступного разу візьмуть з собою більше електроприладів. «Думаю, олігархи не збідніють, якщо віддадуть декілька кіловат на потреби трудового народу, адже вони й так жирують за його кошт, тож колись доведеться розплатитись награбованим і краще це зробити в запропонований спосіб», – наголосив Андрій Поліщук.

Нагадаємо, що в результаті двоетапного підвищення тарифів, електроенергія для міського населення зросте до 67 коп. за 1 КВт/год, а для сільського населення — до 62 коп. за 1 кВт/год.