підрив дніпрогес в 1941 році

тривала друга світова війна.  в серпні 1941 року, коли німці підступали до Запоріжжя,  совєти взялись  обороняти місто "не гірше", ніж  пізніше обороняли київ http://blog.i.ua/community/1422/518578/

що вони вирішили зробити?
18 серпня 1941 року  червоні відступаючи, висадити греблю дніпрогесу. вибух був спланований заздалегіть і узгоджений з москвою.про висадження греблі ні населення міста, ні установи не були попереджені.  30 метрова хвиля накрила не лише 20 тисячну колону червоних,а й кількатисяч мирних жителів. лавина змітала все на своєму шляху.  загинуло близько ста тисяч людей.

на нюрнберзькому процесі червоні стверджували що дніпрогес підірвали нацисти.

Табачник: Голод - є актом геноциду (продовження теми)

Вперше Президент України, Верховна Рада, Кабінет Міністрів, одним  словом всі найвищі керівники держави і найвищі її органи відверто  заявили про штучних характер голодомору, про майже півсотлітнє приховування компартійним режимом правди про причини і небачений масштаб цього злочину проти українського народу, свідомо заподіяного  сталінізмом та місцевими виконавцями його вказівок. (...)

 ми, як і раніше, у величезному боргу перед людьми, котрі стали жертвою сталінських репресій. Таких людей особливо багато в Україні, тому що режим завжди боявся національно визвольного руху українського народу і завжди прагнув попередити назріваючу небезпеку превентивними репресіями
.
В руки міжнародних організацій, які розглядатимуть це питання за дорученням ООН, Держкомархів за дорученням уряду, Національна Академія наук може надати всю інформацію що нагромаджена за півтора десятиліття науково-дослідної роботи. Ця інформація підтверджує на нашу думку те, що  голодомор в Україні був не тільки злочином проти людяності, але й потрапляє під дію конвенції, як акт геноциду.


стенограма доповіді табачника д.в., 14 травня 2003 р.
http://www.rada.gov.ua/zakon/skl4/3session/STENOGR/14050303_42 -- гідна відповідь всім хто не "в темі",
(особливо добре б почитати голові інституту нац.пам"яті, який заперечує геноцид http://blog.i.ua/user/1217489/519775/ )

..ну а тепер табачнік  прибирає з підручників "брєдятіну" про Голодомор  http://ua.glavred.info/archive/2010/05/28/121245-13.html

ще прийде час, коли табачнік заспіває "лента за лентою" і буде розповідати ЗМІ про героїчні для українського народу подвиги бандери і шухевича. обов"язково прийде! ;)

комуніст Солдатенко про голодомор

На мою думку, голод був наслідком цілої низки об'єктивних і  суб'єктивних чинників, які, зрештою, аж ніяк не знімають  відповідальності з тодішнього керівництва СРСР. Те керівництво,  безумовно, є винним у смерті мільйонів українців. Але!

Досі немає науково підтверджених даних (хай для мене, якого не якого, історикапро те, що винищення українців, чи українського селянства, було  справжньою метою радянської влади у 1932-1933 роках.

http://www.pravda.com.ua/columns/2010/08/16/5303963/

 

валерій солдатенко, голова іституту національної пам"яті (за призначенням януковича), член компартії з 1969, за переконаннями комуніст. колишній старший науковий співробітник Інституту партії при цк компартії України - філіалу інституту марксизму-ленінізму при цк кпрс

як в 1941 руйнували київ

не багато українців знають про руйнацію хрещатика в 1941 році комуністами  і дехто  може навіть здивується  - червоні ж вже тривалий час  були окупантами, а на київ скалив зуби інший ворог - нацистська  німеччина (руйнувати  вже загарбане своє??!)  завтикав сталін початок війни (а його ж попереджали  "провокатори"!), а отже стало значно складніше боронити свій ласий шматок...
 в цьому дописі я згадаю лише про злочинні діяння, які проводились в києві.
кияни в більшості
свого часу ж були байдужими до  УНР, муравйова запустили гостювати, отримали репресіями по лапам..шкода  що історія ні киян, а гірше - ні більшість українців нічому не навчила


коли німці почали наступати, було прийнято рішення створити для ворога нестерпні умови. якою ціною це робилось?

у війні радянський окупант з німецьким чхав на життя киян (очевидно що кияни вважались зрадниками, оскільки залищались на своїй території і не  тікали), на житло, історичні пам"ятки.
вибухи на хрещатику почались 24 вересня 1941р. - в час коли німці вже  підступили. центр нагадував пекло! навіть ті підпалювались будинки , які не мали жодного військового значення. (до речі, німці жодної бомби на центр не випустили , бо хотіли хоч тимчасово сподобатись киянам)  проводились розстріли випадкових перехожих, знищувались усі продовольчі  склади, близько 50 тис. киян лишилось без житла, води, світла, тепла,  транспорту..
хрещатик і прилеглі вулиці були в руїнах.
зі зруйнованого михайлівського златоверхого  монастиря всі цінності були вивезені до москви і ленінграда. теж саме стосувалось і лаври.
 більшовики націлились ще й на софію, але план не спрацював  водія замінованої машини переконали вивзти вибухівку за територію національної святині

[ картінкі. наслідки оборони ]

I drink vodka right from the samovar,

  • 13.08.10, 22:05
and my bear plays on the balalaika (с)  або not all russians drink vodka! Some of them drink samogon (с) зацініть!

Мы уедем из этой страны, обязательно уедем (с)

За прошедшие сутки в реанимации умерли почти все. В общем то я их
понимаю и даже в чем то завидую - в морге есть холодильники, но их уже
не хватает, там сегодня утром даже грустно пошутили, спросив у
отвественного, пришедшего на вскрытие - " А живые у вас там вообще
 остались?"

http://mamako.livejournal.com/703739.html

Трупы складывают в подвале стоя  - холодильники уже заняты.
Скорая пачками везет стариков с фактическим тепловым ударом, под страхом увольнения скорой запрещено выставлять диагноз "тепловой удар, перегрев" ( потому что у нас - не жарко, у нас в городе - все в порядке). Мы тоже такого
диагноза не выставляем - мы не хотим что бы нас уволили, у нас семьи и
их нечем будет кормить, если что, а ничего другого, кроме как лечить - 
мы не можем.

 
http://mamako.livejournal.com/703739.html

відповідь януковича блогерам

«Згоден з вами в тому, що викликати на допит блогера – це останнє,  чим повинна займатися СБУ. Думаю, у Служби Безпеки є інші важливі  проблеми, - написав Президент України в своїй відповіді блогерам. – І  маю вам сказати – я задоволений тим, як СБУ ламає корупцію, як багато  зроблено за відносно короткий час у боротьбі з наркомафією. Але трапляються і такі перегини як, наприклад, історія з блогером. Думаю, що наша з вами позиція із цього приводу допоможе керівництву СБУ  відкоригувати стиль своєї роботи.

  Я, чесно кажучи, радий, що в  країні є такі активні і сміливі хлопці, які дуже швидко реагують на  помилки влади. Я завжди говорив – погана не та влада, яка помиляється.(  Не помиляється, як відомо, той, хто нічого не робить.) Погана та влада,  яка не виправляє своїх помилок, не реагує на сигнали суспільства.

 Буду відвертий – ваші приколи щодо «викличте мене на допит в СБУ»  викликали у мене гірку усмішку. От куди вам не слід прагнути потрапити,  хлопці, так  це на допити. Ви молоді, талановиті, стильні. Вам треба  цікавою справою займатися. Чи є у вас така справа? Чи знайшли ви себе в  житті, в своїй професії – ось про це я хотів би з вами поговорити – і  допомогти, якщо потрібно. Країні потрібні активні, сміливі молоді люди. І владі вони потрібні в першу чергу. Отже я простягаю вам руку – давайте  зустрінемося.

 Віктор Янукович"

http://unian.net/ukr/news/news-390116.html

перепрошую, вони ох..їли?!

[ +18 ]


фото -  київський нічний клуб "патіпа"  (оф. сайт) http://www.patipa.com/photogallery/

..дуже рідко дивлюсь зомбоящик, бо як не увімкну, потрапляю на якусь фігню. як і кілька тижнів тому .
11та вечора, телеканал "інтер", внизу жовтий трикутник.
амер.комедія.
сидять собі три подружки в кафе (одна з них відома звьоздочка - камерон діаз).
подружка розповідає іньшим двом: "у нього був та-акий широкий!" інша питає:"і довгий?" .. довго терли вони між собою що і довгий, і широкий, і класний, а потім пісенька трьох на все кафе (інші відвідувачі підспівують): "у нього такий довгий, і широкий. він мене і туди (в передницю), і туди (в задницю), і сюди (в рот). ля-ля-ля"
якось так.

а потім говоримо про згвалтування, що в головах у молоді розпуста ,сексуальне збочення, думки де б знайти блядьонку для сексуального задаволення, а шльондри ломають голову питаннями про те, як би зробити собі в кільканадцятий раз аборт.

..якщо відверто, щітаю, що найкращий секс - тільки між подружжям.
 порнозвьозд, блядьонок і тих кому "свербить" (споживачам)  добре б в те саме місце шаблею (як це робили з гвалтівниками повстанці у Холодному Яру)