хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

відповідь януковича блогерам

«Згоден з вами в тому, що викликати на допит блогера – це останнє,  чим повинна займатися СБУ. Думаю, у Служби Безпеки є інші важливі  проблеми, - написав Президент України в своїй відповіді блогерам. – І  маю вам сказати – я задоволений тим, як СБУ ламає корупцію, як багато  зроблено за відносно короткий час у боротьбі з наркомафією. Але трапляються і такі перегини як, наприклад, історія з блогером. Думаю, що наша з вами позиція із цього приводу допоможе керівництву СБУ  відкоригувати стиль своєї роботи.

  Я, чесно кажучи, радий, що в  країні є такі активні і сміливі хлопці, які дуже швидко реагують на  помилки влади. Я завжди говорив – погана не та влада, яка помиляється.(  Не помиляється, як відомо, той, хто нічого не робить.) Погана та влада,  яка не виправляє своїх помилок, не реагує на сигнали суспільства.

 Буду відвертий – ваші приколи щодо «викличте мене на допит в СБУ»  викликали у мене гірку усмішку. От куди вам не слід прагнути потрапити,  хлопці, так  це на допити. Ви молоді, талановиті, стильні. Вам треба  цікавою справою займатися. Чи є у вас така справа? Чи знайшли ви себе в  житті, в своїй професії – ось про це я хотів би з вами поговорити – і  допомогти, якщо потрібно. Країні потрібні активні, сміливі молоді люди. І владі вони потрібні в першу чергу. Отже я простягаю вам руку – давайте  зустрінемося.

 Віктор Янукович"

http://unian.net/ukr/news/news-390116.html
0

Коментарі

Гість: boogie-woogie

17.08.10, 10:15

Він жеж яєць боїться... Думаєте, прийде на зустріч?

    27.08.10, 14:16

    "Наша з Вами позиція", "я радий", "простягає руку". Та це мурло слів таких не знає.Це шо, адміністрація наклепала цю відповідь?

      37.08.10, 21:28

      Це не він писав.. Дійсно, він так слів не зліпляє..

        48.08.10, 14:38Відповідь на 1 від Гість: boogie-woogie

        хіба що з підставними блогерами

          58.08.10, 14:43Відповідь на 2 від бандерівець

          зважаючи на те що з галубих екранав яника ми зазвичай бачимо з листочком під очима, напевно що допомогли відповісти

            Гість: boogie-woogie

            69.08.10, 10:30Відповідь на 4 від Зося Квітнева

            сам про це подумав - посадять в залі курсантів податкової академії...