хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Є дві новини - одна хороша, інша погана

Хороша новина: сьогодні в Німеччині відбулася без перебільшення історична зустріч міністрів оборони 43 країн на підтримку України. Фактично створене світове міністерство оборони України. У нас буде зброя і все необхідне для перемоги над ворогом. 

Погана новина: у квітні країни Європи купили російської нафти більше, ніж у березні. Щодня Європа платить кремлю 1 мільярд євро за нафту, фінансуючи війну проти України. Ці цифри підтверджують, що санкції не працюють, щоб зупинити агресію путіна. Тому наша вимога одна: припинити купувати російські нафту і газ. 

Постачання зброї і ембарго на купівлю російських енергоносіїв дуже-дуже наблизять нашу перемогу над заклятим ворогом.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
3

Коментарі

126.04.22, 21:51

А вони цю зброю не з російської нафти роблять? Головне, що Росія не відмовляється продавати корисну сировину. До перемоги наблизить вміння знаходити спільні інтереси при повазі суверенності країн. Те чого Україні не вистачало але вистачало і давало 30 років миру з участі Кравчука і Кучми та закінчилось з Ющенка.

    227.04.22, 08:52Відповідь на 1 від Крилами віри

    І у що ж ти віриш, чоловіче?

      327.04.22, 10:36

      Є дві новини - одна хороша, інша погана
      погана - це те шо сонце спочатку сходить над рашкой
      хороша - шо потим сонце сходить над Украиной

        427.04.22, 16:15

        Хай візьмуть і зроблять "хорошу" новину. Якби хотіли, то давно б перетворили московію на купу гівна. В 19 році ціна на нафту була з від'ємним знаком. Я вже гадав, що це ВОНО і почалося. Але погралися і кинули. Ціна на нафту це політичне питання кількох гравців. Тоді як практично слід хоча б на пів року знизити ціну до 25-30 доларів за барило (що є практично собівартістю сибірської нафти). І хай собі продає і виходить у нульовий прибуток.

          527.04.22, 17:17Відповідь на 2 від nasinynka

          У мене посилене чуття от наприклад я запамятав слова О.Ляшко "хто матюкається той програє"

          не всім слова, щось значать.

          А сам я працюю з пророчим словом 30 років, як М.Горбачов дозволив в школи Біблії і одна з них мені потрапила саме укр. мовою

          Тому я чую слова і бачу різницю http://blog.i.ua/community/5034/2392743/

            627.04.22, 17:35Відповідь на 1 від Крилами віри

            А вони цю зброю не з російської нафти роблять? Головне, що Росія не відмовляється продавати корисну сировину. До перемоги наблизить вміння знаходити спільні інтереси при повазі суверенності країн. Те чого Україні не вистачало але вистачало і давало 30 років миру з участі Кравчука і Кучми та закінчилось з Ющенка."Росія не має кордонів" це дослівні слова цього недомірка ввХ. Як Ви пропонуєте навчити цього виродка поважати суверенітет України? Цей мир імені кучми і кравчука ми зараз вихаркуємо з кров'ю

              727.04.22, 17:53Відповідь на 6 від Lulu

              А що нам до того, що Росія не має кордонів? Україна теж не має кордонів. Але Росія федеративна, а Україна Штати(децентралізовані та сполучені регіони). Якби напали на Росію там відсіч дали би монолітною армією. При нападі на Україну ми бачимо територіальні округи та самооборону.

              Кравчук і Кучма це тема обставин того часу, не актуально але приклад їх мудрості в силі. Кравчук провів Україну в Европу, Кучма зробив популярною Україну у Європі. Плутати їх з Януковичем не варто, після того як Ющенко підняв радикалів в Україні.

              Нехай Кравчук підійде і скаже: Роман я насправді в чомусь покаявся і ти теж чимось неправий.