Навіщо їм надзвичайний стан?

  • 24.03.20, 17:49
  • нс

НАВІЩО ЇМ НАДЗВИЧАЙНИЙ СТАН?

Дмитро "Калинчук" Вовнянко
Впровадити надзвичайний стан. Я розумію наскільки ця тема неоднозначна. В умовах явного зростання захворюваності на коронавірус, як то кажуть – всі засоби гарні. Але. Дуже не хочеться аби нежить в нас починали лікували за допомогою сокири. Чимало обставин примушують сильно замислитися.

Категорично за введення надзвичайного стану виловилися міністр МВС Арсен Аваков та міністр охорони здоров’я Ілля Ємець. Унікальна ситуація виходить. За набагато кращих (офіційно) показниках захворюваності ніж навіть у сусідньої Польщі (73 хворих і три померлих проти 634 хворих і 7 померлих) Україна УЖЕ впровадила заходи безпрецедентні. Польща не припиняла роботу міського і міжміського транспорту і не обмежувала роботу промисловості. У нас – уже. Але нашому керівництву цього мало – воно ще й надзвичайного стану потребує. Про що це говорить?

Про те, що офіційна статистика – чергова зелена казочка і що на Банковій це дуже добре знають. Віщую заперечення, мовляв не треба рівняти нас з Польщею – у них, мовляв, набагато краща медицина. Відповім на це – поточний рівень нашої медицини, це повністю й виключно заслуга чинної влади. Всі намагання перекласти відповідальність на екс-міністра Супрун – жалюгідні. По-перше, представники ЗЕкоманди самі не раз заявляли про необхідність продовження реформи Супрун. По-друге, в часи міністра Супрун медицина якось примудрилася впоратися з потоком поранених і постраждалих у наслідок війни, забезпечила медичну допомогу біженцям та не допустила епідемій – що у всі часи було вічним супутником війни. Супрун повністю реформувала первинну допомогу - тепер медики ремствують що у первинці зарплатні набагато вищі ніж у всіх інших.

Те що надзвичайний стан буде катастрофою для української економіки – секрет Полішинеля. Уже зараз чимало підприємців, яким треба платити оренду і розплачуватися по кредитах, перебувають у стані близькому до відчаю. Сподіватися на допомогу держави – наївно. Підприємці як ніхто знають про всі здобутки уряду «за який Зеленському не соромно» і проти якого вже порушила справу САП – про зростання діри в бюджеті та про масове падіння промисловості. Якщо карантин триватиме більше місяця чимала кількість наших громадян постане перед жахливою дилемою – померти від вірусу чи померти від голоду. На питання що може статися далі, я радив би поцікавитися з історії що таке «чумні бунти».

Аби епідемія коронавірусу не стала для нього політичною труною, президенту Зеленському терміново треба десь знайти гроші. Джерел два – МВФ і Москва. Аби говорити з МВФ потрібно гарантувати неповернення банку «Приват» Коломойському та запустити ринок землі (вочевидь – намагатимуться реалізувати друге). Аби зблизитися з Москвою потрібно зробити крок назустріч прямим переговорам з терористами так званих «ДНР-ЛНР» (через протоколи привезені Єрмаком) та піти на поступки в мовному питанні. І лихо в тому, що саме це ми й бачимо останнім часом.

Про необхідність Верховній Раді працювати і приймати закон про ринок землі, президент Зеленський заявив у своєму зверненні. Схему легалізації терористів «ДНР-ЛНР» з Мінська привіз щасливий власник новенького «Мерседесу» голова ОПУ Андрій Єрмак – як раз на тлі оголошення карантину. Щойно нардеп Ткаченко (СН) в закон по боротьбі з коронавірусом намагався протягнути відміну квот на українську мову. На цьому тлі заяви президента Зеленського ніби «хайпувати зараз це політичне мародерство» виглядає просто лицемірством.

Так навіщо владі надзвичайний стан? Для вирішення своїх політично-фінансових проблем? Чи таки для боротьби з коронавірусом? Якщо друге – до уряду маса питань. Одне з двох, або ситуація в Україні значно краща ніж у Польщі і Румунії і тоді незрозуміло навіщо посилювати і так параноїдальні заходи? Або – реальний стан справ в Україні катастрофічний. І тоді уряд мусить назвати ці жахливі цифри і назвати тих, чиє злочинне недбальство призвело до такого стану речей. Щоправда – уряд, схоже, уже відповів. Прем’єр Шмигаль заявив, що потреби в надзвичайному стані – немає.





 

Таня Адамс

Таня Адамс

Танцор самбы, временно исполнявший обязанности министра экономики, неожиданно нашел в кармане калькулятор, обнаружил в нём цифры и посчитал.
В 18-м году рост ВВП стал максимальным за семь лет, несмотря на постоянно всё пи
дящих барыг. Но вот когда пришли честные и небарыги, ВВП показал пятнадцатиквартальный минимум, потому что П- профессионалы.
Помните, Милованов говорил, что экономика «замедлилась» из-за тёплой весны? Видимо, он таки понял, что ещё более тёплое лето не за горами. И тут ещё вирус окаянный.
Оказываецца, если всех разогнать по домам, наступит пи
дец сначала в этих самых домах, а потом и в бюджете.
Оказываецца, экономика таки должна работать, чтоб люди могли оплатить еду, жильё, заплатить налоги, и что массовая, тотальная и бездумная остановка предприятий – это самоубийство.
Кто бы мог подумать….
Вот смотри, танцор.
Есть наша семья, например.
Нам ежемесячно нужно заплатить аренду, потому как хозяйке квартиры на карантин плевать, она благотворительностью не занимается. Нам нужно кушать и оплачивать коммунальные услуги. И как только один из нас теряет возможность зарабатывать, в нашей отдельной семье наступает пи
дец.
Я бы предпочла всё же вируса перспективе жить под мостом и питаться кошками.
Но нет.
Наши безудержные борцуны с эпидемией не продумали ничего, не разработали никаких механизмов помощи гражданам и предприятиям, денег на свою завзяту боротьбу выделили МЕНЬШЕ, чем на содержание партии «Слуга народа», и чтоб создать видимость деятельности тупо позакрывали всё и ниипёт. Отличная идея, да.
«Швидкість відновлення економіки буде головним викликом після кризи», говорит экс-министр Милованов. А я вот думаю, что если они умудрились без всякого вируса за 8 месяцев угондонить растущую и работающую економику, то виклик у них будет всего один: договориться с Аваковым о контроле голодных толп, которые придут громить Банковую. Потому что зелёные идеи хороши ровно до тех пор, пока есть чё пожрать.
В Чехии, например, оставили персоналу возможность оставаться на работе, просто сократив часы и зарплаты. Меньше – лучше, чем ничего, а Корея вообще не закрывала ничего.
Но дело даже не в этом. Дело в том, что вы, мелкие обосранцы, сначала трындите про деолигархизацию и про то, как вы олигархат сажать будете. Хомячки апплодируют стоя, рейтинги летят вверх. А сейчас растеряшка-Зеленский ПРОСИТ олигархов окаянных взять «под опёку» целые области, признаваясь, что сам может чуть меньше, чем ничего.
Знаете, пупсики, нас под опёку Ахметов уже брал. Раздавая гуманитарную кильку и крупу в оккупированном городе.
Так вот я манала такую опёку.
Дайте нам жить и работать. Если вы не можете помочь, то хотя бы не мешайте. Потому что никакой Аваков вам не поможет, когда четырёхмиллионный Киев проголодается.
А экономике тапки палюбому.
И не потому что к нам вирус пришел, а потому что к нам пришли вы.
Тупые криворукие е
ланы. У которых хватило наглости подумать, что они способны управлять чем-то сложнее самоката.





Я советую купить ёлку.



Неизвестно сколько продлится эта ситуация. Я советую купить ёлку.

 

Коронавирус в Одессе.
- Моня, сынок, если ты таки собираешься жениться, то сейчас самое подходящее время - мы можем никого не приглашать на твою свадьбу!

 

Никто не подскажет, сколько рулонов туалетной бумаги брать из расчёта на 10 кг гречки?

 

Карантин закончился.
ЗАГСы завалены заявлениями на развод.

 

Пробыв несколько дней дома, я понял почему кот постоянно просит жрать...

 

Срочно переснимаются фильмы про зомби апокалипсис. По уточненным данным зомби ищут не мозги, а гречку с тушенкой.

 

По торговому центру идет мужчина, толкая перед собой две тележки доверху набитые всем. На спине, на куртке, приколота бумажка формата А4:
"Нет, я не паникую. Просто живу за
городом и люблю пожрать. Жму от груди 180. Шуток не понимаю"

 

За последние дни все научились регулярно мыть руки. Тема следующей пандемии - поворотники.

 

Зашёл в магазин, реально все скупили! Ни одной крупы нет, молока нет. Устроил скандал, выгнали, сказали, что это мебельный.

 

Все говорили, что достаточно надевать маску и перчатки, чтобы не заразиться, когда выходишь на улицу.
Они врали! Когда я приехал в магазин, то выяснилось, что все еще носят и одежду.

 

- Как вы собираетесь провести лето?
- Июнь и июль будем дома, а в августе собираемся сходить в магазин.

 

Как только правительство выделяют миллиард для каких-либо целей, в стране тут же появляется новый миллиардер.

 

Прораб Николай не может достроить себе дачу, потому что ворует у себя кирпич и строит из него баню.

 

Если бы Менделеев не изобрел водку, ему бы никогда в жизни таблица не приснилась!

 

Бригаде, работавшей на дне карьера, сообщили, что привезли аванс. Так быстро по карьерной лестнице не поднимался никто.

 

Рабам давали еды и одежды ровно столько, сколько бы им хватило для того, чтобы они смогли продолжить работать.
Ничего существенного в принципах формирования зарплаты с тех пор не произошло.

 

а что вы дверь закрыли в спальню
полюбопытствовала мать
жизнь новобрачным начиная
ломать

 

Никак не можем определиться, где провести свой следующий отпуск: то ли в гостиной, то ли в спальне.












Зеленобарижний зекарантин



Дмитрий Чекалкин

ЗЕ при Пороху "все знав", "все бачив".
Хто де скільки краде, хто наживається на війні!
А тепер... Осліп, оглух і онімів? Оце вірус...



Ирина Медушевская:
Вот кто мне может объяснить? "Свинарчуки", которых не попинал только ленивый, ввозили для нашей армии необходимое, но стали "кровавыми барыгами", а вчера 13 000 000 масок отгрузили из Украины в Мадрид! При узеленских! В разгар пандемии! Тринадцать миллионов масок! Вывезли, а не ввезли! Это как?

Юрий Бирюков:
Чет вспомнилось, что еще год назад главной экономической проблемой государственного уровня было то, что местные власти очень много денег кладут на депозит.
Кхм... Забавно, да?

Oleg Helgiv:
Макс Нефьодов, заявил что украинские маски вывезли в Испанию законно, и в Китай законно. И вообще Зеленский и его команда не отягощены моралью.
Потому что, например в 32 году зерно с Украины заграницу большевики вывезли совершенно законно, а то что потом настал Голодомор, так это никак не связано. Ведь закон не нарушили. И за три колоска пятнадцать лет лагерей сталинских без права переписки - тоже абсолютно законно. Просто тогда такие законы были.

Мне одному кажется, что у нас сейчас оккупационная власть, которая занимается мародёрством на совершенно законных основаниях?




Валерій Прозапас:
Нефьодов каже, що маски за кордон по 2 гривні вивозяться законно, по завєтам нових ліц, без порушення соціалістічєского правопорядка.
Тому не показуйте це в телевізорі як приклад мародьорства, бо буде трібунал.
А от запчастини до озброєння літаків в пік російської агресії ввозилися незаконно, про це багато казали Біґус з Білєцкім - кстаті, де вони?

Володимир Омелян:
Ніяк не можу зрозуміти, чому хворих на коронавірус везуть в Олександрівську лікарню, якщо набагато краще обладнана Феофанія «відкрита» вже для простих смертних?

Чи Феофанія теж раптом стала потрібна президенту і його свиті, як і державні резиденції, літаки, лімузини і вот ето всьо?!

Sergey Fursa:
Украинские депутаты говорят, что проголосуют за закон о рынке земли только если будет гарантия, что МВФ даст денег. Типа «деньги вперед». Интересно, кому тут нужны деньги, кого нужно спасать, украинскую экономику или МВФ. Кто тут торгуется с позиции силы?

Леонид Швец:
Когда тупо нет бабла на мерседес.

Вахтанг Кипиани:
Глава ОП Єрмак у розпал епідемії купив авто тіпа "мерседес" за 3,2 млн. гривень [щоб підвозити лікарів на роботу?]. А ви далі жартуйте про гречку і туалетний папір.

Баба і кіт:
11 березня Керівник офісу президента підписав мінські протоколи і в той саме день купив собі мерседес за три лімони.
Яке кумедне співпадіння.




Виталий Сыч:
Вчера немецкие СМИ широко обсуждали тему о том, что канцлер Германии не побоялась и сама вышла за покупками в супермаркет как и другие бюргеры, хотя пандемия в Германии огого, а сама Меркель, как все понимают находится в зоне риска.

Канцлер была в том же голубом брючном костюме, что и во время тв-обращения к нации, держала дистанцию в 2 метра, взяла пачку бумаги, душгель и 4 бутылки итальянского красного вина Ricossa. Молодец, наш канцлерин, поднимает дух всей Германии!)




Но у нас тоже есть люди, которые являют собой пример гражданского мужества, чего уж там! Вот, например, глава ОП Андрей Ермак тоже не побоялся и в разгар пандемии коронавируса купил Мерс за 3,2 млн грн.

Валерій Прозапас:
Ну це просто вишенька на торті - новенька машина Єрмака за 3
,2 мільйони.
Просто він на трамваї раніше їздив, але через карантин в них не пускають, от і довелося пріобрєсті скромний мерс - на роботу ж якось треба їздити, щоб там всє о Росіі думать.

А Порошенко апарати вентиляції легеней закуповує та шось все про МВФ з економікою складно розповідає.
МВФ з інвесторами і так обов'язково нам допоможуть, коли побачать які у нас єдінорогі єрманчукі бувають.

Alex Noinets:
Я вважаю, цю інформацію потрібно розповсюджувати по радіо разом з новинами про карантин та коронавірус.

Так, знаєте: "В Україні зафіксовано 7 нових випадків захворювання. Арсен Аваков повідомив, що весь транспорт в Києві зупиниться. Кабмін готує режим надзвичайного стану. Комплектація нового Мерседесу С350 Андрія Єрмака - d 4matic long, вартість - майже три мільйони гривень. Коломойський назвав дефолт позитивним сценарієм розвитку України. А зараз переходимо до прогнозу погоди".

Сергій Таран:
Деталь для сценарію фільму про мораль в політиці.
Керівник Офісу президента Єрмак 11 березня підписав «мінські протоколи» з визнанням «днр-лнр» і в той же день купив собі новий мерседес.

Взаимовыгодно сотрудничаем с Испанией: мы им маски, они нам стыд.

Денис Пятигорец:
Звертаюсь до всіх, хто:
- обурюється відсутністю масок та антисептиків в продажу;
- обурюється зупинкою метро та міжміського сполучення;
- обурюється курсом долара;
- обурюється через неможливість повернутись в Україну з відпустки чи відрядження...
всіх вас прошу заспокоїтись!!!
Заспокоїтись та пригадати, що всі ви зараз знаходитесь в стадії, під назвою: «Нє, ну так хужє ж нє будєт».
А раз «нє будєт», то і нєфіг обурюватись.




Валерій Прозапас:
Як же все повертається.
Напад РФ влітку 2014 був нічим не кращім за теперішні умови - зі смертями, падінням економіки, розгубленістю та невпевненістю в завтрашньому дні.
Але Владіміру Алєксандровічу це не заважало йуморіть з приводу "пєрєноса ґраніц" та смішними відео про ЗСУ у вигляді баранчика.
Потім він нічтоже сумняшеся використав біду в своїй передвибочній стратегії - бив під дих Іловайськом, загиблими, складнощами в економіці, бажанням миру, пробуксовками реформ, фейками та брехнею.
Тепер, коли вже він президент - до нього повернулися його ж питання.
Де долар по 24?
Хто наварився на масках?
Чому ви маєте офшори?
Чому хлопці продовжують гинути?
Чи може під час війни головком відпочивати в Омані?
Чому люди помирають від вірусу?
Як у владі опинилися друзі та бізнес-партнери?
Де повернуті заробітчани?
Чому за рік чесної влади впала економіка?
Чому олігархи в кабінеті президента, а не на нарах?
Як за два місяці після заяв про контрольовану ситуацію країна виявилася не готовою до епідемії?
Так виглядає обратка від історії.
Ми не тільки його виборців попереджали, але і його самого.
Розплачуйтесь, все справедливо.

Валерій Прозапас:

За переважну більшість дій та навіть висловлювань Зеленського і його молодої команди - Порошенка б вже порвали на клапті.

Ну просто уявіть призначення Сівохі в РНБО або адвоката Януковича до ДБР, відведення військ або "консультативну раду".
Чи підвищення податків, падіння економіки або продаж медичних масок.

Показова реакція на приватну поїздку до Мальдів на п'ятому році президентства одного, і мутний вояж до Оману на першому ж році на посаді втомленого шостого.

Про недоведені офшори мільйонера Порошенка і офіційні офшори мільйонера Зеленського взагалі мовчу.

Список можна продовжити ще на багато пунктів добрих справ "нових ліц".

Виходить, причина ненависті до Пороха не в них і не в цьому - тоді в чому?

По-перше, очевидно (на жаль далеко не для всіх), якою маштабною і спланованою (та щедро проплаченою) була антипорошенківська кампанія - з купою професійних патріотів, активістів, армією націоналістів, досі недоведеними "розслідуваннями" антикорупціонерів, тисячами годин телепропаганди, дивною смичкою кремлівської риторики з риторикою критичної частини української журналістики тощо.

І по-друге, гірше.
Нездатність переважної більшості українців протистояти примітивній пропаганді і як наслідок свідома відмова від розбудови держави - є справжньою причиною того, що зараз з нами відбувається.
Найгірше - що саме це дало підстави Путіну казати про "одіннарод".

І справа не лише в Зеленському, було б занадто просто перекласти всі проблеми на його кривляння та некомпетентність - він лише дзеркало, яке відобразило реальний стан нашого суспільства.

Щоби встояти, воно має різко подорослішати, пройти за місяці той шлях, який ігнорувало роками, а не міняти дзеркала, щоби раз за разом бачити в них клоунів.

Саме тому теперішня криза є не тільки черговим випробуванням - але і черговим шансом.









Канонічний склад злочину

Канонічний склад злочину

Тамара Горіха Зерня

Давайте так. Ви – росія. Ви воюєте з Україною. Спалахує епідемія смертельно небезпечного вірусу. У чому полягає ваш інтерес? Звичайно, у максимальному ослабленні противника, зв’язуванні його фінансових і людських ресурсів. Як? Через створення і поширення вогнищ масового зараження. Більш конкретно – як саме?
Через свою організацію на території України, яка має канали і можливості для фізичного стягнення великої маси людей у закритих приміщеннях і проведення ритуалів, що гарантують зараження. Як то споживання їжі і питва з одного посуду, доторків і контакту слизовою з одним предметом на всіх тощо.

Греко-католицька церква пропонує свої приміщення для організації тимчасових шпиталів. Православна церква України розливає антисептики у промислових кількостях і переводить служіння в онлайн. Так, священики тепер моляться у скайпі. І записки за здравіє та упокій приймають в електронному вигляді. І замість скриньок для пожертв у них тепер карткові рахунки.
Тому що Українська Церква дбає про здоров’я і життя наших людей, їй це не байдуже.

І одночасно у найбільших культурно-історичних пам’ятках України, у всіх українських Лаврах проводяться безкоштовні шоу-вистави з елементами культу. Проводяться організацією, яка безпосередньо створена, контролюється і фінансується спецслужбами країни-агресора.
До прикладу, зайдіть на сайт Почаївської Лаври. Який, до речі, ведеться виключно російською мовою. Що ми бачимо? Розклад богослужінь і реклама паломницьких турів, а також титульну статтю про те, що від святого причастя іще ніхто не помер і не заразився.
Сама діяльність Московського патріархату на території України ображає почуття віруючих. Гей, ви хто ви такі взагалі? Хто дав вам право перебувати на території наших святинь, і яке ви взагалі маєте відношення до українського православ’я? І до релігії взагалі? Для початку, покажіть свій Томос…

Але крім морального аспекту, ми зараз маємо цілком готовий, я б сказала канонічний склад злочину.
У нас тут власницю кіоску з кормами для тварин оштрафували на 15 тисяч за те, що винесла замовнику на вулицю покупку із закритого магазину. У нас тут бабку оштрафували на 17 тисяч за торгівлю у невстановленому місці. Бо ці жіночки завдали страшного удару карантинному режиму.
У нас тут метро і транспорт зупинили, так що лікарі на роботу пішки добираються. У нас тут дітям заборонили на дитячі майданчики виходити, у нас стоматології закрили.
Знайома панічно волає – що робити? У них робітники два тижні відпрацювали, потрібно нову зміну завозити, а цих по домах відправляти. Цим відпочити потрібно, новим заробити – але як?? Якщо перевезення закриті.
Здається, я знаю як. Малюйте хрести на бортах і садіть московського попа замість шофера. Безпроблемний проїзд по всій країні гарантований. У разі чого скажете, що паломники.

Здається, ми вже звикли до поняття вибіркового правосуддя в Україні. Але я не можу зрозуміти, чому ця вибірковість грає на руку росіянам? Чому наші правоохоронні органи такі запопадливі переді всім, що починається на «москов» і закінчується на «кий»?


 




Андрійко-мерс

Андрійко-мерс: У соцмережах обстібали купівлю Єрмаком "Мерседеса" за 3,2 млн

Задеклароване головою Офісу президента України елітне авто викликало бурхливу реакцію у користувачів соцмереж

23 березня 2020 11:27

Андрійко-мерс: У соцмережах обстібали ку…

Придбання Андрієм Єрмаком "Мерседеса" в розпал коронавірусу в Україні і світі - одна з найобговорюваніших у соціальних мережах тем.

Меми вкрай точно описують ставлення українців до цієї купівлі.

Нагадаємо, що 11 березня керівник Офісу президента України Андрій Єрмак придбав автомобіль Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC long (2019 випуску) вартістю 2 мільйони 972 тисяч 776 гривень у ТОВ "Автомобільний дім Україна-Мерседес Бенц", і 20 березня вніс цю покупку в Єдиний державний реєстр декларацій.


Чак Норрис подвергся воздействию коронавируса



- Я сегодня зимнюю резину поменял.
- На что?
- На гречку.

 

Третий день карантина. Случайно разговорился с женой. Очень даже ничего баба оказалась.

 

- Рабинович, как вы думаете, когда можно будет уверенно сказать, что пандемия коронавируса прошла?
- Таки, смотрите объявления. Как только станут появляться: "Продам туалетную бумагу и гречневую крупу. Дёшево. Спросить Марью Ивановну" - считайте, что опасаться больше нечего...

 

Удалённо работаю дома на компьютере. Сосед сверху походу запустил удалённый прокатный стан.

 

Все говорили, что достаточно надевать маску и перчатки, чтобы не заразиться, когда выходишь на улицу.
Они врали!
Когда я приехал в магазин, то выяснилось, что все еще носят и одежду.

 

Странно, что мудрый народ, который "сам" получил Безвиз и Томос, не может организовать нормальное движение общественного транспорта в Киеве.

 

Люблю ходить в магазин одной торговой сети с пакетом другой торговой сети, чтобы они чувствовали конкуренцию и не задирали цены.

 

Никак не можем определиться, где провести свой следующий отпуск: то ли в гостиной, то ли в спальне.

 

- Сегодня пробовал научить кота говорить, но похоже он идиот.
- Ты уверен, что он?..

 

Не понимаю, почему вегетарианцы не едят сосиски, мяса же там нет.

 

Воспитательница Виолетта Валерьевна к концу первого рабочего дня в детском саду согласилась, что её зовут Фиолетовое Варенье.

 

В жизни каждого человека может настyпить момент, когда любая бyмага становится ценной.

 

Женатых мужчин легко узнать по брачному выражению лица.

 

Когда мужчина любит женщину, тараканы в её голове кажутся ему божьими коровками.

 

бороться с ленью нужно мудро
не нарушая свой уют
лежачего под мягким пледом
не бьют

 

А представьте, следующим будет вирус, от которого можно защититься, если тщательно чистить зубы? Потом вирус, от которого помогает мытьё посуды и влажная уборка? Потом зарядка по утрам? И под конец вирус, который настигает тех, кто давно не звонил своей бабушке.

 

Сегодня поехал за продуктами, реально все полки пустые, молока нет, крупы нет, даже туалетную бумагу разобрали. В итоге устроил скандал с менеджером, он вызвал охрану и меня вывели на улицу и сказали, чтобы я в мебельный больше не приходил.

 

- Вчера сдавал тест на коронавирус.
- И какой был самый сложный вопрос?
- Ты еb@нутый?
- И что ты ответил?

 

Минздрав рекомендует воздержаться от объятий и поцелуев и, по возможности, держать друг от друга дистанцию.
Семейные пары просто могут все оставить, как есть.

 

При кашле и чихании прикрывайте рот и нос салфеткой или сгибом локтя; сразу выкидывайте салфетку или сгиб локтя в контейнер с крышкой для мусора.


















Зеленобарижний зекарантин

Зеленобарижний зекарантин

Ingvar Czapliski:
Найстрашніша пандемія була торік - на барановірус тоді захворіло 73% населення...

Пуб-Ли-Цист

Оптова ціна на момент вивезення масок складала $0.63-$0.82 за штуку. Таким чином 3еленський, лише за період січень-березень цього року, вкрав та привласнив 284950000$. Двісті, бля…ь, вісімдесят п'ять мільйонів доларів США, по 95 млн$ щомісяця. А тепер давай поговоримо про бариг.

БезЛица:

Стоимость респираторов FFP3 производства харьковской фирмы BUK, поставленых в период с 2 по 7 марта в Испанию, в таможенных декларациях была занижена в 38 (тридцать восемь!!!) раз. От налогообложения было скрыто (украдено!!!) 14,21 миллионов гривень!!!

Зелёные барыги! Бизнес на смертях!!!




Marina Daniluk-Yarmolaeva про фото:
Перша маска із тих, які розвантажували в Мадриді.
Друга - та, яку можна купити на амазоні за 15 фунтів в Ірландії.
Обидві українські.
Третє фото постив екс-генпрокурор Юрій Луценко - тут детальний список тих, хто все це продавав.

Це у той час, коли у нас президент особисто слізно просить олігархів дати грошей, щоб купити якісь маски в Китаї.

Тобто захист був - але вирішили стати мультимільярдерами під шумок.
Дуже цікаво дізнатися прізвища тих, хто озолотився на коронавірусі - і сплавив маски та респіратори закордон. Бо там же ж - громадяни, а наші - то лохи. «Чого без дефіцитної маски прешся у маршрутку?».

Вєнєдіктова, давай - попрацюй!

Рукопожатий Офшор™

Станом на 21 березня 2020 року доларовий мільйонер ZelenskyyUa витратив 0 гривень 00 копійок власних грошей на допомогу у закупівлі спецзасобів захисту, масок, антисептиків, апаратів ШВЛ, на допомогу лікарям чи хворим.

ICTV точно что-то знает:



Останній Капіталіст:

Боротьба проти поширення уханського короновірусу набирає в Україні обертів карго-культу.

Українська влада рубає з плеча, щоб показати рішучі дії. Хоча ще з часу Нових Санжар було очевидно, що їх дії частіше ведуть до ще більших проблем ніж були.

Вони закривають метро, щоб через день благати приватних перевізників вирішити проблему, яку ж самі створили — медперсонал лікарень не може добратись до роботи.

У всьому світі, в Італії, в Китаї громадський транспорт не зупиняли. Там обмежили вихід на вулицю тим кому це не критично. Вийти можна тільки з спец.дозволом і контролюють це, але метро у Римі працює, бо це мегаполіс і навіщо епідемію ускладнювати транспортним колапсом.

Вони закривають різко авіапростір для українських громадян, щоб потім “героїчно евакуйовувати” тих же громадян, абсолютна більшість з яких спокійно б прилетіли протягом тижня додому. Вони піклуються, і в піар-цілях відправляють президентський літак у Відень, в той час як в інших містах людям скасували їх квитки за 20-100 євро і тепер пропонують евакуацію за 500-1500 євро.

Вони анонсують роздачу “вовіної тисячі” пенсіонерам і індексацію, замість того, щоб профінансувати медичну систему на ті десятки мільярдів гривень, в якій не вистачає персоналу, бо тепер не працює гром.транспорт.

В Україні закуплено і зроблено найменше тестів з усіх країн, де ведуть статистику, не вистачає обладнання для вентиляції легень і безлічі інших речей критичних для спасіння головної групи ризику — літніх людей.

Карантині заходи потрібні в Україні, але дії Зеленського і команди наразі справляють враження піар-ходів та імітації бурної діяльності, в той час як Аваков готується використати карантин для своїх цілей.




Дмитрий Чекалкин

Находясь в коме оплатил?
Оплатить Зеленскому и умереть!




dmitriypout:
Зеленскай ограбил бедного, больного Оманского старца.
После ограбления, старец умер.

- А потом приехали и убил сестру Эрику. Повесил на драбине с каким-то Кристианом.

Юрій Каракай:
Обычно проституткам дорогу оплачивают. Главам государств? Нет, не слыхал.

- Султан призначив його улюбленим віслюком.

ЗеБєня:
Ес Ес ОБеХаЭсЭс, великий подарунок (!), який янелох з Єрмаком не задекларували!

"Король Віслюк" @ZelenskyyUa всього за рік навчився і став першим в світі корупціонером на посаді президента.
Дякуючи російській фірмі ФСБ в Султанаті Оман!

Танцюють всі, НАБУ реєструє кримінальне провадження і вже в червні Ермаки йдуть найух.
Sofiya Fedyna:
Українські маски по всьому світу. Лиш в Україні немає.
Як це назвати?

Цензор.Нет:

Як думаєте, це треба зараз: Кабмін Шмигаля купує 140 штук сувенірного «Скіфського золота» за 199 тисяч гривень та запонки за 43 тисячі гривен?




Карл Волох:
Навіть якщо вважати, що до того дня наша влада була сліпою і глухою в питанні короновірусу, сподіваючись, що нас біда не торкнеться, українців із Китаю повернули (і відвезли до Санжар) 19 лютого.

Величезну партію масок вивезли в Іспанію 3 та 7 березня.

Заборону експорту лікарських засобів (зокрема масок) та медичних препаратів уряд запровадив 11 березня.

Більшу частину часу між двома крайніми датами міністр охорони здоров‘я Скалецька (котра й зобов‘язана була добитися негайної заборони експорту критично важливих для нації товарів) провела в карантині за особистою вказівкою Президента Зеленського. А далі (04.03) просто була відправлена у відставку разом із усім урядом.

Це вам про якість «управлінських» рішень української влади і ганебного лицедія, що її очолює.
Ви хочєтє шоу? Іх єсть у нєго!

Оксана Ксю:
Пару слів про боротьбу з коронавірусом. Від початку епідемії держава не закупила жодного апарату штучної вентиляції легень.

В інфекційних лікарнях знаходиться всього 605 таких апаратів. На всю країну!

А тепер для контрасту. Десять оновлених і підвищеної стійкості пристроїв штучної вентиляції легень підготував Фонд Порошенка для державного медзакладу. Йдеться про ґрунтовне переобладнання потужного пристрою з цілковитою заміною всієї начинки та доведення до стану відповідної для режиму штучної легені.

І зробив це не після нічних посиденьок у Зеленського, де 20 олігархів конвертували свою допомогу країні в реальні преференції на майбутнє. І не побіг сповіщати всіх наввипередки про цю подію.

Валерій Прозапас

За переважну більшість дій та навіть висловлювань Зеленського і його молодої команди - Порошенка б вже порвали на клапті.

Ну просто уявіть призначення Сівохі в РНБО або адвоката Януковича до ДБР, відведення військ або "консультативну раду".
Чи підвищення податків, падіння економіки або продаж медичних масок.

Показова реакція на приватну поїздку до Мальдів на п'ятому році президентства одного, і мутний вояж до Оману на першому ж році на посаді втомленого шостого.

Про недоведені офшори мільйонера Порошенка і офіційні офшори мільйонера Зеленського взагалі мовчу.

І, якщо зможете, представте собі на одному фото Коломойського та Порошенка в робочому кабінеті президента.

Список можна продовжити ще на багато пунктів добрих справ "нових ліц".

Виходить, причина ненависті до Пороха не в них і не в цьому - тоді в чому?

По-перше, очевидно (на жаль далеко не для всіх), якою маштабною і спланованою (та щедро проплаченою) була антипорошенківська кампанія - з купою професійних патріотів, активістів, армією націоналістів, досі недоведеними "розслідуваннями" антикорупціонерів, тисячами годин телепропаганди, дивною смичкою кремлівської риторики з риторикою критичної частини української журналістики тощо.

І по-друге, гірше.
Нездатність переважної більшості українців протистояти примітивній пропаганді і як наслідок свідома відмова від розбудови держави - є справжньою причиною того, що зараз з нами відбувається.
Найгірше - що саме це дало підстави Путіну казати про "одіннарод".

І справа не лише в Зеленському, було б занадто просто перекласти всі проблеми на його кривляння та некомпетентність - він лише дзеркало, яке відобразило реальний стан нашого суспільства.

Щоби встояти, воно має різко подорослішати, пройти за місяці той шлях, який ігнорувало роками, а не міняти дзеркала, щоби раз за разом бачити в них клоунів.

Саме тому теперішня криза є не тільки черговим випробуванням - але і черговим шансом.






Путлер платит щедро! Ермак купил авто за 3,2 млн грн

Глава ОП Єрмак у березні витратив на придбання автомобіля "Мерседес" 3,2 млн грн

 

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак 11 березня придбав автомобіль Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC long (2019 року випуску) у ТОВ "Автомобільний дім Україна-Мерседес Бенц" за 2 млн 972 тис. 776 грн.

Відповідне повідомлення про суттєві зміни в майновому стані він вніс 20 березня в Єдиний державний реєстр декларацій.

Єрмак також витратив на оплату послуг при придбанні автомобіля 106 тис. 752 грн, та на оплату збору під час придбання права власності на легкові автомобілі - 123 тис. 865 грн.

Загалом, на покупку автомобіля глава ОП витратив 3 млн 203 тис. 393 грн.

Як повідомлялося, згідно з поданою 14 лютого декларацією, Єрмак в 2019 році отримав 255 тис. 859 грн доходу від підприємницької діяльності, за основним місцем роботи в адвокатському об'єднанні "Міжнародна правнича компанія" і ТОВ "Міжнародна правнича компанія", де є директором.

Глава ОП зберігає готівкою $ 347 тис. і EUR50 тис. У нього розміщено 26 тис. 803 грн в "ОТП Банку". Він позичив у минулому році 1 млн 380 тис. 660 грн, в належному йому ТОВ "Гарнет Інтернешнл Медіа Груп", яке з 2016 року має перед Єрмаком дві заборгованості за договорами на 4,98 млн грн і 3 млн 334 тис. 218 грн. У 2006 році він взяв кредит в "Альфа-Банку" на 1 млн 262,5 тис. грн.

З 2005 року Єрмак володіє квартирою в Києві площею 107,8 кв. м, вартість якої на момент придбання становила 3 млн 535 тис грн. З серпня 2015 року він користується автомобілем Toyota Camry, який не перебуває у його власності.

У 2019му йому належали частки в адвокатському об'єднанні "Міжнародна правнича компанія", декількох компаніях, які займаються розповсюдженням і виробництвом кіно- і відеофільмів, ТВ-програм, фармацевтикою, виробництвом та оптовою торгівлею комп'ютерами та периферійним обладнанням.

Путлер платит щедро!!!

Разве можно покупать "Мерседесы", когда ты сам призываешь жертвовать деньги государству?!

Юрий Бутусов

Глава Офиса президента Андрей Ермак 11 марта приобрел новый Мерседес S350 Long за 3,2 миллиона гривен, и 20 марта внес его в декларацию.

Что же означает, когда второй по влиянию государственный служащий страны делает такие покупки в разгар эпидемии и экономического кризиса, в то время как президент собирает бизнес и просит скинуться на закупку элементарных медицинских масок и аппаратов искусственной вентиляции легких, в то время как парламент забирает доходы местных бюджетов, потому что налоговая система парализована, и нет денег на элементарные средства защиты граждан?

Видимо, Ермак знает что-то, чего пока не знаем мы - видимо, бизнесмены уже полностью закрыли все потребности государства в масках и антисептиках, видимо, в бюджете все-таки появились деньги, и можно уже не сбрасываться на помощь медикам, на помощь военным, на помощь пенсионерам, и скоро все проблемы будут закрыты государством. Хорошо, что в декларацию внес и заплатил налоги, но в то время как люди мерзнут в очередях в маршрутки и скупают гречку, разве это может быть первой необходимостью второго по значению руководителя страны? Или это сделано, чтобы помочь развозить врачей инфекционных больниц, пока не решен вопрос с их транспортировкой и нет денег на оплату такси? Разве может быть время для покупки "Мерседесов" сейчас, когда когда ты сам призываешь перечислять деньги и жертвовать государству?!

Мне трудно представить, что бы было сейчас с каким-то европейским лидером, если бы он сделал такую покупку.

Надеюсь, глава Офиса или его шеф сами это прокомментируют. Редкий цинизм.

Самое потрясающее, что именно в этот день покупки Мерседеса, 11 марта, Андрей Ермак в Минске подписал протокол о создании Консультативного совета с представителями ОРДЛО! Вот это совпадение.

"Денег нет, но вы держитесь", говорят в Москве - у "элиты" своя жизнь, и пофиг на всех...