хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Перемирие имени Янелоха продолжалось 20 минут




Олекса Моцно Лютий:
Свіжий лютий капець від Зе. ПрезЕдент країни дзвонить х..лу країни-агресора аби "обсудіть с нім" "внутрєнній, с.ка, крізіс". Гідність - це слово відсутнє у словнику Моніки, як і взагалі у житті слуг. Він - справжнє втілення всіх г-но-якостей всіх своїх виборців.

Юрій Гудименко:
Так и представляю себе, как Черчилль обговаривает с Гитлером изменения в британское законодательство. Или Рейган обсуждает с Брежневым изменения в конституцию США.
На самом деле нет, не представляю.

Карл Волох:
Нинішня ситуація виходить далеко за межі чергової спроби перемир’я. Щоб зайти так далеко в заходах «встановлення довіри», аби роззброїти власних солдат перед лицем абсолютно безпринципного і підступного ворога, потрібно мати серйозні підстави для такої довіри.

Та поведінка окупантів у останні тижні, як і риторика самого Путіна, викладена в повідомленні про вчорашню розмову президентів, не змінилися ані на йоту. Вони, якраз, стовідсотково доводять, що Путін і його маріонетки від досягнення поставлених завдань не відмовилися і не збираються відмовлятися.

Юрий Бутусов:
Чем это закончится? Да очередной спрятанной войной. Забрали с фронта боевую часть с уникальной мотивацией - "Азов", забрали снайперов, отрезали полностью выдачу боеприпасов. Запретят воевать, но потом все равно война продолжится, и придется возвращать мало-помалу на фронт все, что забрали. Потому что все равно две стороны разделяет только оружие. Все равно надо защищать свою землю - иначе зачем держать в окопах армию, сажайте полицию. Все равно перемирие очередное будет снова нарушено и надо будет по-новой давать отпор.

Роман Доник:
Вносят в списки запретов все, что российские наемники просят. Ладно, переживем и эту авантюру. Просто помните, что армии сейчас, тяжелее, чем когда-либо. А только она защищает наши дома от русского мира.

Павло Клімкін:
Припинення вогню з боку РФ - це військове та політичне дзюдо. Спочатку ескалація, потім використання припинення для звинувачень України у порушеннях та тиску щодо свого бачення мінських домовленостей. Триматиметься тільки до моменту, поки це вигідно Росії.

Валерій Прозапас:
Бійця "Азова" бьють по голові, він впадає в кому і помирає - вбивцю відпускають під 40 тисяч застави.
А наприклад по "справі Шеремета", без жодного доказу звинувачують двох військових та лікаря - і тримають їх в клітках.
Приорітети акціонерів цієї влади та її обслуги як на долоні.

Herman Aksom:
Скільки ж Зелений вже вбив за цей рік наших військових... Вбив цинічно і жорстоко. Вже має своє персональне кладовище, де кожна могила, кожен пагорб - це наслідок його політики. Владімір-миротворець. Просто перестав стріляти. Цим кладовищем вже вимощена його дорога в пекло.

Зєля легко здає сірі зони, бо вони не зелені:
Pocійcькі нaймaнці “ЛНP” пepeйшли в нacтуп і зaхoпили ділянку “cіpoї зoни” нa Дoнбacі.
Пpo цe пoвідoмили пpeдcтaвники мoнітopингoвoї міcії OБCЄ в нoвoму звіті.

крок_за_кроком:
Вже
20 годин в Україні:
не обстріли - а неприцільний вогонь
не поранення - а травмування
не вбивство - а необережне поводження зі зброєю
не втрата позицій - а вирівнювання лінії зіткнення




Leron:
Если долго и часто чертить на плоскости красные линии, получится красная площадь.

dmitriypaut:
Помним, «Порошенко сливает нашу Армию! Дебальцево, Иловайск! Бебебе!»
Сейчас запретили стрелять без разрешения запоребриковых, отобрали оружие, боеприпасы, заставили оставить позиции, отменили питание, перестали строить жильё, ухудшили снабжение, И....Тишина, Зеленски
е с косами стоят.

Sawwa Kurolesow:
Это как же зеля должен был испугаться кадырова, что согласился фактически разоружить армию?

Кардинал:
Усі медіахвойди 5 років волали як зливають нашу армію, про голих босих, про котли. І коли це дійсно сталося - а ні пари з вуст. Рейтинг цибулі рахують.

Микола Бульба:
Перемовини - це не капітуляція України.
Україна капітулювала ще 21.04.2019 року.
Перемовини - це звіт агента ФСБ перед куратором про виконання умов капітуляції.

Юрій Каракай:
Події навколо роззброєння армії вчергове демонструють повну відсутність в Україні політичних партій, за виключенням ЄС. Решта - політичні проекти по обслуговуванню
бізнес-інтересів олігархів та прокремлівські колаборанти.

Справа Громад:
Українська армія атакована з тилу. Її атакувала людина на прізвище Зеленський. Так сталося, що поки що він працює в офісі Президента України.

В рамках програми Зеленського «Велике будівництво» на Закарпатті будують два туалети за 285 000 доларів.
Ми вітаємо Зеленського - нарешті він показав справжній розмах реформ. Думаємо це ще скромно. Якщо передавати відкат на Банкову - треба розгойдати бюджет для півмільйона зелених!




Mason Lemberg:
Ситуація з витягуванням клоуном танкера в Одесі - це відображення всього що він робить.

"Сцарь сказал!", тупнув ножкою, сказав "Хачю і всьо!" і слугі, боярє, должни дєлать.
Рік воно стояло, нікому діла не було, а тут сцарь сказав і всьо, вся чиновницька братія бігає і займається лиш цим. Навмання. Методом научного тика.

Ні, щоб як в людей - обстежити, зробити розрахунки, відносно розрахунків замовити троси і відповідну потужність буксирів.

В 21-му столітті, коли в людей приватна компанія запускає ракети в космос, вони цілою аравою чиновників найвищого рівня, з допомогою резинки від дідових воєнних трусів, 3-й тиждень витягують танкер...

Хатуль Мадан:
Я зараз згадала ролік "голосуйте, ми прикриємо"...і розревілася.

Вікторія Мірошниченко:
ООС прозвітували про 15 обстрілів з боку ворога і похвалилися, що наші у відповідь як терпіли мовчали. В мене питання до найвеличнішого потерпілого преЗЕдента. Вава, ти вже запулив відосик в якому накидав які будуть твої дії у випадку наступу, відтяпування наших теріторій та караванів з пораненими до шпиталів та загиблими? Хоча про що це я... Він вже обіцяв повернути на наші позиції в Золотому при не дотриманні режиму відведення. Скількох ми звідти вже поховали хлопців???

White eagle:
Забирают с передовых позиций даже 12,7-мм пулеметы..... инфа с первых рук.

5AllanLeVitо:
Вот бы сейчас поржать с порохоботов, которые говорили, что Зе сдаст страну Пу. Смешные, правда?

Андрій Смолій

Тепер стежимо за послідовністю подій.

Перше. Спочатку Путін оголошує мобілізацію та залучає на безстроковій основі громадян РФ до лав ЗС. Потім починаються раптові навчання на кордоні з Україною, а також перекидається важка техніка до окупованого Криму. Зеленський мовчить, Україна практично не реагує.

Друге. Раптово до Зеленського звертається Кадиров і вимагає вибачень, але головне не це. Кадиров вимагає у Зеленського:
1. Припинити «громадянську війну»
2. Подзвнити до Путіна та домовитися.
3. Відверто каже «тримайте своє слово».

Третє. Що робить Зеленський?
1. На ТКГ різко домовляються про «мир» на умовах Кремля та фактично обезброюють українську армію.
2. Зеленський телефонує до Путіна та фактично звітує.
3. НАЙГІРШЕ. Зеленський обговорює з президентом держави-агресора Конституцію, адмінреформу (децентралізацію), особливий статус ОРДЛО і головне «мир», тобто «просто перестать стрєлять».

І тут виникає не просто питання. Закрадаються дуже недобрі думки. Чому Зеленський не реагує на «брязкання зброї» під кордонами? Чому в один момент до Зеленського звертається Кадиров і за дивним збігом обставин практично одразу виконуються його вимоги?
Мии ж добре розуміємо, що Кадиров не діє без вказівки Путіна, а отже є конкретний план по дестабілізації України і в цей план на жаль почав грати й сам Зеленський.
Якщо доплюсувати сюди дивні теракти в Луцьку та Полтаві, складаєтсья цілісна картина.

Про що таке хотів нагадати Зеленському Кадиров? Чи не про певні «таємні домовленості»? Чи не про той же Оман? Чи можливо про те, що Росія довго чекати не буде?

У Кремля погані справи. Вони в економічному та політичному занепаді. І виграшна битва з Україною їм дуже потрібна. І видно українська влада замість національної позиції вибрала іншу - позицію Кремля-агресора.



13

Коментарі

127.07.20, 20:28

    227.07.20, 20:29Відповідь на 1 від Вурдалак

    Опять обосрались, миротворцы.

      327.07.20, 20:30

      зє!падлюко...
      +++

        427.07.20, 20:31Відповідь на 3 від Merovingian

        зє!падлюко...
        +++

          527.07.20, 20:52

          Який канал на ТВ показав мітинг під ОП?

            627.07.20, 21:00

            Казка "Рєпка" з танкером "Делфі". Тягнуть-потягнуть... Малотонажне судно не знімуть з мілини. Якийсь "Вумник" запропонував на частини розрізати. А пофіг, що там витече. Мислітєльні гіганти

              727.07.20, 21:16Відповідь на 5 від nasinynka

              Який канал на ТВ показав мітинг під ОП?Прямий.

                827.07.20, 21:18Відповідь на 6 від nasinynka

                Казка "Рєпка" з танкером "Делфі". Тягнуть-потягнуть... Малотонажне судно не знімуть з мілини. Якийсь "Вумник" запропонував на частини розрізати. А пофіг, що там витече. Мислітєльні гігантиЯкщо не можуть підняти самі, то треба попросити допомоги. У німців, або норвежців. Вони б не відмовили. Але.... мізків нема й не буде.

                  927.07.20, 21:25

                    1027.07.20, 21:28

                    KОМАНДА "зЕ" УЖЕ УПАЛА НА КОЛІНА ПЕРЕД МОСКАЛЯМИ.Зображаючи із себе видатних політичних миротворців вони купують електроенергію у москалів по 4,5 млн квт/годин ЩОДОБИ ! При тому що ми самі можемо забезпечити себе ел-енергією і не зупиняти свої ТЕС та вугільні шахти. Зе-КОМАНДА фінансує агресора що захопив наші території і убиває щодня наших ЗАХИСНИКІВ !

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна