Після побиття “Беркута” у лікарні помер активіст Євромайдану.

У Києві міліція жорстоко побила 41-річного Павла Мазуренка, який від отриманих травм помер в реанімації. Після побиття потерпілий повідомив друзям по телефону, що силовики побили його “за Майдан”.

За словами товариша Павла Олександра Бабака, наряд “Беркута” зустрів активіста 18 грудня на вул. Гната Юри по дорозі додому. Силовики затримали активіста, запитали документи, пишеЛігаБізнесІнформ.

“Замість документів у Павла була ксерокопія, з цього зробили висновок – приїхав на Майдан, мовляв, паспорт забрали старші. Зі словами “як нам набрид ваш Майдан” троє беркутівців жорстоко побили Павла і залишили на вулиці.

 Доречі вже таких чи подібних випадків виявляється предостатньо...

читати більше за посиланням:  http://fotokor.org/2013/12/24/v-kyevskoj-bolnytse-umer-uchastnyk-majdana-yzbytyij-berkutom/

.


Про такий розвиток подій Майдану не трудно догадатися із самих початків. Саме такий, коли відсутня жодна динаміка, яку вміло гасять псевдопатріоти - опозиціонери, осідлавши керівництво Майданом. Знов чуємо заклики до спокою, витримки, терпіння в кінці-кінців! Досить настоялися, варто щось робити, панове?!!

Куля пройшла за шість сантиметрів від серця.

  • 22.12.13, 22:31
Куля пройшла за шість сантиметрів від серця - активіст ДК розповів, як у нього стріляли (відео)
Нападники, які вчора ввечері 21 грудня 2013 стріляли в активіста "Дорожнього контролю" Володимира Маралова і спалили його автомобіль, мали бойові пістолети ПМ і професійну підготовку
Володимир Маралов після операції

Про це розповів в інтерв'ю сам Володимир, перебуваючи на лікарняному ліжку, повідомляє сайт Дорожнього контролю. "Їхав на своєму автомобілі від площі Шевченка, підрізала Шкода А5 сірого кольору без номерного знаку. Вийшли двоє людей, один підійшов до моїх пасажирських дверей, другий до водійських, посмикав, але ручка була закрита. В лобове скло поставив пістолет ПМ і сказав відкрити двері. Я відкрив двері , мені сказали "не смикався, сідай на заднє сидіння". Другий, який сів на пасажирське сидіння, сказав мені, щоб я не смикався і тоді залишуся цілий", - розповідає Володимир. Також Маралов розповів, чим цікавились нападники. На тему: Міліція відкрила провадження за фактом нападу на активіста "Дорожнього контролю" "Перший було питання про справжнє місце проживання Дзиндзі Андрія Івановича (журналіст "ДК"). Я відповів, що я не знаю. Потім побіжно було поставлено питання "де Ланос"? (На Ланосі їздить керівник "ДК" Шапошников) і не чекаючи відповіді, відразу запитав про місцезнаходження Гончарука (журналіст "ДК") . Я відповів, що я не знаю і не скажу. Далі стався постріл, я відчув, як потекла кров і впав. Коли отямився, побачив що горить моя машина", - каже Володимир Маралов. Міліцію і швидку викликали випадкові пішоходи, які виявили Володимира. Активісту "ДК" зробили операцію. За словами хірурга, куля пройшла за шість сантиметрів від серця. "Пощастило, що куля пішла не в бік серця, а пішла в пахвину. Лікар сказав, що цілилися в серце, але схибили. У мене на курточці емблема металева, і оскільки залізка заважала, куля змінила свою траєкторію", - заявив Маралов.



Чіпування поголів"я двоногих

  • 22.12.13, 21:51
З травня 2014 вступає в силу по всій Європі закон , що зобов'язує всім новонародженим немовлятам у державних пологових будинках встановлювати мікрочіп під шкіру.


Пам'ять мікрочіпа містить паспорт з інформацією, що відноситься до особистості, (ім'я, група крові, дата народження і т.д.) ,а також тамє потужній детектор GPS який буде працювати на мікро-змінному акумуляторі,який потрібно буде міняти кожні 2 роки в державних лікарнях. Чіп GPS дозволяє виявити розшукуваний об'єкт з похибкою виявлення меншою , ніж 5 метрів .І ,о, РАДІСТЬ ВЕЛИКА ,це відбудеться БЕЗКОШТОВНО!!!
Усім іншим мікрочіп вставлять пізніше, не раніше 2017 р. Безболісно під шкіру лівого ліктя.
читати докладніше на італійській за посиланням:

Про приховану інтервенцію в Україну.

  • 22.12.13, 00:14
Слухайте і "фільтруйте базар" з поправкою на повну брехню "старшого брата". От в кінці ролику явний натяк про формування загонів молодчиків для прихованої інтервенції в Україну!!!



Ще скільки чекати і випрошувати чогось у явних ворогів - кумів, сватів, паханів, а не краще діяти?!!!

НАПРИКЛАД:


"БУЗКОВА РЕВОЛЮЦІЯ", 2009 р. Молдова.
Сценарій:
1. На квітневих парламентських виборах перемагає КПМ (комуністична партія) з сумнівним рейтингом у 50%.
2. Наступного дня, 6 квітня, в центрі Кишинеу збирається КІЛЬКА ТИСЯЧ (!) (не 800000, як у нас 1 грудня!!!) на мітинг під гаслами: "Краще бути мертвим, аніж комуністом", "Зміни - це ми!".
3. 7 квітня: революціонери блокують центральний проспект столиці. Закидують камінням поліцію. Захоплюють Парламент РМ. Трощать вікна будівлі, підпалюють 1-й поверх. Знищують меблі і документацію парламенту. На шпилі Парламенту встановлюється прапор ЄС.
4. 8 квітня: революціонери висувають владі ультиматум: звільнити заарештованих активістів, перерахувати результати виборів. У разі невиконання цих умов - народ погрожує захопити решту державних установ у столиці.
І ВСЕ!!!
НАСЛІДКИ революції:
- в липні проводяться перевибори, в результаті яких ПКМ отримала значно менше відсотків, і втратила більшість.
- у Парламенті РМ формується альянс "За євро-інтеграцію", створений новий уряд.
- країна починає активну роботу щодо приєднання до ЄС.
- у 2013 вже порафована угода про асоційоване членство Молдови (для цього знадобилося фактично 3 роки!).

Отже, революція у Молдові:
- кілька тисяч чоловік;
- 3 дні;
- всього 1 (!) жертва (хоча, це теж, безперечно, людське життя);
- активні дії (а не танці на майдані).
= р е з у л ь т а т і докорінні зміни в державі.

Внутрішні війська Росії у придушенні демонстрацій.

Всі, хто бачив відео розгону загонами «Беркута» демонстрантів на Майдані незалежності, був вражений жорстокістю дій, так званих правоохоронців. І у всіх, без винятку, виникало питання: за що?

Питання обгрунтоване, але, на жаль, без відповіді. Тому, що питання не правильне.

Жодна розсудлива людина, а тим більше боєць спецпідрозділу, запорукою виживання якого є адекватність оцінки небезпеки ситуації, не побачив би в киданні яєць або порожніх пластикових пляшках загрози для свого життя, життя товариша або оточуючих. До того ж, за відомостями від безпосередніх потерпілих, ніхто про майбутнє «встановленні ялинки» не підозрював. І багать ніхто не палив. Тому присутні на міліцейському відео запалені палиці взагалі незрозумілого походження. Можливо взагалі не з Майдану?

За версією одного зі студентів, що звернулися до київської лікарні швидкої допомоги, люди були оточені особами у формі «Беркута», з відзнаками цього спецпідрозділу, стиснуті ними в кільце, після чого, без попередження, почалося застосування спецзасобів у вигляді кийків і сльозогінного газу.

Студент особливо наголошував на тому, що співробітники МВС не робили ніякої відмінності між чоловіками і жінками, а з останніми обходилися з вражаючою жорстокістю, намагаючись роздати їм пару зайвих ударів.

Але невже служба в українських спецпідрозділах, психологічна обробка або який-небудь ще фактор змушує співробітників втрачати людську подобу? Повірте, абсолютно - ні. Я особисто маю честь бути знайомим з багатьма ветеранами і діючими співробітниками не тільки «Беркута» , а й «Барсу» , «Титану», Управління «А» СБ України , спецназу ГУР МО України , Управління фіззахисту і т.д. Як говорилося у відомому фільмі - це не блатні, не їхній почерк.

Тому, пропонується Вам інше питання: не «за що», а «чому»?  І даємо відповідь - тому, що не наші. Не українці. Спецназ внутрішніх військ Російської Федерації.

На жаль , інформація попередня, але для нас вона порівнянна з повідомленням про підготовлюваний теракт. Нехай не виправдається, нехай виявиться не зовсім вірною, але побережемось .

Сенс отриманого від двох власних джерел Politica - Ua.com повідомлення полягає в тому, що в п'ятницю, на один з військових аеродромів Київської області (орієнтовно Васильків) були прийняті 2 літаки з бійцями цих спецпідрозділів. У зв'язку з великою кількістю підрозділів спеціального призначення у внутрішніх військах РФ, точно назвати цей спецпідрозділ є неможливим. Це може виявитися і «Витязь » і « Русь» , але для нас з Вами це не принципово. Відомо точно, що це не оперативний спецназ, а саме бойовики - штурмовики.

У подальшому їм була видана форма українського «Беркута» для проведення акції. Чому саме «Беркута» - тому що більше немає кому. Одні нечисленні, а інші не підходять по компетенції .

Хочеться вірити, що саме через це, частина міліціонерів оточення (наших, а не перевдягнених) давали втекти молоді за межі побоїща, і тим самим вберегли наших дітей.

Та є ще одне але: сьогодні з хвилини на хвилину очікується приліт поповнення, ще двох літаків з бійцями.

У 16-00, раніше задіяні на Майдані російські бійці були зосереджені у дворах вулиць Саксаганського і Тарасівської. Хоч і були вони одягнені не в форму, а в спортивні костюми, їх виділяла побудова в шеренги і закриті обличчя.

З 17-00 вони отримали вказівку провести провокації із захопленням Київської міської державної адміністрації та акції вандалізму біля Адміністрації Президента, щоб сформувати привід до подальшого силового вирішення конфлікту (для цього їм навіть були видані кепки учасників Євромайдану), в якому в подальшому і будуть брати участь, вже переодягнувшись у міліцейську форму.

Очевидно, сьогодні планується «Кров на Майдані 2».

Ми закликаємо українців - будьте обережні! Попередьте близьких! Вважати сьогодні, що «Беркут» - це не правильна , але все таки наша міліція - небезпечно. Дійте організовано і всіляко уникайте сутичок ! «Витязі » та інші мають завдання ВАС не шкодувати. І відповідальності за свої дії вони не понесуть ніколи. Може їх навіть до державної нагороди Росії представлять за відмінне виконання завдання щодо зміцнення зовнішньополітичного становища РФ.

Єдиний спосіб протидіяти запущеній машині - це витягнути російські вуха на світ Божий. Фотографуйте обличчя бійців «Беркута» і викладайте їх в мережу.

Не здійснюйте хуліганських дій, не піддавайтеся на провокації.
Розмовляйте зі співробітниками міліції виключно українською мовою і будьте вкрай обережні з тими, хто її не розуміє.

Зрозумійте, сьогодні владі вигідна відповідь народу у вигляді нападів. А якщо їх не буде - їх створять. Ви самі можете організовано документувати (ні в якому разі не ловити) хуліганів, повідомляйте про них у міліцію, спробуйте змусити систему ловити саму себе. Знімайте, знімайте і знімайте.

Але не дайте себе скалічити! Не дайте зробити дівчину, що знаходиться поряд, безплідною! Ви не уникнете тренованих бойовиків, діючи порізно.

А тепер, звертаємось до Вас, панове опозиціонери. Стояти до крові, як сказав пан Яценюк, в ліжку можна довго. І якщо приїхати на Софіївську площу до обіду, то точно в побоїще не потрапиш.

Тут треба дійсно проявляти, що Ви - «Удар», «Батьківщина» і «Свобода».

Бо ж виникають питання: Удар куди? У телевізор? Ціною крові дітей? Свобода для кого? Для членів партії шляхом придумування нових гасел? А Батьківщина чия? Коли то було святе слово, писали по рядку з великої літери. А зараз?

Зараз панове, вкриті народною довірою, візьміть свої дорогі телефони і задіюйте Ваші повноваження, а також Ваших високооплачуваних юристів, журналістів і бажано особисту охорону .

Убережіть тих, хто ще в Вас вірить, хоча б для того, що б Ваш електорат не перебили до чергових виборів. А то хвилю Ви використовували, а самі? Розгойдування машини і топтання сцени не рахується!

Якщо ви задокументіруете і доведете факт участі військ РФ в національному конфлікті, а тим більше з використанням форми і відзнак МВС України - у Вас карт- бланш. Робіть з цими садистами при владі, що хочете. І обгрунтовано.

Хочете до Європи і поставити на місце РФ? Отримайте підстави для демаршу російському послу, причому підтриманий на міжнародній арені.

Хочете підстави для імпічменту - ось вони, а не огульні заяви, смішні для будь-кого, хто читав Конституцію. Залучення військ іншої країни - чи це не злочин проти державності?

Хочете покарати МВС? Пишіть депутатські запити для встановлення конкретного підрозділу, документально залученого «для охорони правопорядку» перед «установкою ялинки» (впевнений, що легенда зашифровки російського спецназу дотримана в повному обсязі), отримаєте список його особового складу, зробіть співробітників «Беркута» Інтернет -зірками і доведіть, що реально їх там не було.

Розхитуйте владу далі, а не виступайте з промовами. Тому, що якщо вказівки дядька Вови будуть виконані повністю, Вас в Україні більше не буде. Ні як політичної сили, ні як фізичних осіб.
Переклад з матеріалу: Politica-Ua.com  надруковано 1.12.2013.

Пербіг подій доводить правдивість припущень(((

Підняття прапора на Високому Замку

У Львові 24.11.2013р. відбулося підняття прапора на Високому Замку о 13:00. Збори на 14:00.

Вартові на підході до В.З.)



















В наметове містечко потрібні карімати, теплі речі, оргтехніка, генератор.
Інформація буде оновлюватись.  Фото по даній темі в альбомі   http://photo.i.ua/user/1125999/392549/

Мітинг на підтримку євроінтеграції у Львові

У Львові розпочався кількатисячний мітинг на підтримку євроінтеграції України

На фасаді гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла з боку проспекту Свободи вивішено величезний прапор Євросоюзу.

Кілька тисяч львівських студентів зібралися о 19:00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку, аби засвідчити свою прихильність до євроінтеграційного курсу України.



На мітингу присутня виключно національна символіка, оскільки студенти побажали, щоб на акції не було партійних прапорів.


На акції протесту у Львові біля пам'ятника Шевченкові оголошено вимоги Координаційної ради активістів до державної влади.



Першою з них є відставка Кабміну на чолі з Миколою Азаровим. 

Друга вимога -- виконання умов, поставлених ЄС перед Україною. 

Третя -- підписання 28 листопада угоди про асоціацію між Україною та ЄС. 

Четверта вимога -- дотримання європейського курсу України.



"Закликаємо кожного свідомого українця підтримати ці вимоги. Настав час вийти з-за плеча східного сусіда", -- заявив Богдан Зятик, студентський мер Львова, під час оголошення вимог Координаційної ради. Ці слова львів'яни вітали вигуками: "Разом до перемоги!".


"Режим показав своє справжнє обличчя. Воно – не європейське. Зневаживши волю мільйонів українців, влада підписала собі вирок: вона нелегітимна, неукраїнська, неєвропейська. Піддавшись на тиск Кремля, Янукович і Азаров продемонстрували свою слабкість, перевагу особистого матеріального інтересу над волевиявленням українців.

Львів завжди був, є і буде європейським містом. Це наш курс, наше бачення майбутнього для наших дітей. Ми, депутати Львівської міської ради, заявляємо про неприпустимість геополітичного реверсу. Україна – європейська держава, ми ніколи не станемо сировинною колонією Росії.








Вимагаємо від Президента України Віктора Януковича негайно відправити у відставку уряд Миколи Азарова та відновити переговорний процес щодо підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС", - йдеться у заяві депутатів ЛМР.




За час мітингу кількість протестувальників збільшилась до 5 тисяч осіб. Попри багатолюдність, акція відбувалася спокійно.











Акція протесту, яка сьогодні відбулася біля пам'ятника Шевченку, на тому не закінчилася. Вона буде безстроковою. Допоки тривав мітинг, на площі біля Кобзаря встановили кілька наметів, де замешкали студенти львівських вишів. Акція протесту продовжується невеликим концертом. Мітингувальників підтримують львівські підприємці, вони забезпечують їх харчами та чаєм.

фото з Мітингу на підтримку євроінтеграції у Львові розміщені у моєму альбомі   http://photo.i.ua/user/1125999/392549/

У Львові провели акцію на підтримку євроінтеграції

У Львові (17.11.2013) відбулася акція на підтримку євроінтеграції України, участь в якій взяло близько тисячі людей.

На мітингу виступило лише декілька осіб, зокрема, колишній дисидент та політв’язень, громадський діяч Ігор Калинець, голова Всеукраїнського Товариства політичних в'язнів і репресованих Петро Франко та екс-ректор ЛНУ ім. Івана Франка Іван Вакарчук.
На мітингу виступив колишній дисидент та політв’язень, громадський діяч Ігор Калинець.

Виступ голови Всеукраїнського Товариства політичних в'язнів і репресованих Петра Франка.

Професор ЛНУ імені Івана Франка Іван Вакарчук зачитав проект звернення до українського народу, в якому сказано, що "нас турбує затягування з боку Верховної Ради ухвалення євроінтеграційних законів, непослідовна позиція президента і уряду України у вирішенні актуальних проблем, що ставить під загрозу підписання Асоціації". У зверненні закликали приїхати до Києва на віче 24 листопада.

На початку мітингу учасники розгорнули під спів гімну України прапор ЄС розміром 22 на 16 метрів, який тримали протягом усього мітингу.

Учасники мітингу тримали в руках транспаранти: Геть від Москви!, Європа без кордонів - Час пробив!

Учасники мітингу з транспарантами: Час позбутися совка!, Європа - так, ні - сибірський барак!

У зверненні наголошується, що національно-патріотичні сили Львівської області закликають всіх українців об'єднатися навколо євроінтеграційної ідеї і "потужними діями змусити владу підписати Договір про асоціацію з Європейським Союзом".

У документі міститься заклик взяти активну участь у мітингу 24 листопада у столиці України. Також його автори закликають мешканців Києва прийти під стіни Верховної Ради 19 і 21 листопада. А у випадку зриву підписання зазначеного договору автори документа оголошують про старт всеукраїнської акції протесту.

Добкін проти Фаріон

"Ніколи їх" перемога "не стане нашою" Перемогою ". Імперія, яка називалася СРСР, і її колонія УРСР не були нашими державами, отже, не було кого захищати і за що воювати. Але була рідна земля та була єдина армія, Українська повстанська , яка це захищала ", - підкреслила вона.    http://censor.net.ua/news/240470/takogo_prazdnika_kak_den_pobedy_ne_suschestvuet_farion

За її словами, не може бути згоди між воїном УПА і Червоної армії до того часу, поки не буде організований Нюрнберг-2 над комунізмом.

"Тому називати це перемогою - значить бути фальшивим, примітивним і просто садо-мазо", - вважає Фаріон *. Вона також висловила думку, що потрібно покарати комуністів.

 Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін відповів на висловлювання депутата від ВО Свобода Ірини Фаріон про свято 9 травня: "9 травня День Перемоги! А Фаріон * - фальшива, примітивна і садо-мазо. Це ж треба такий дебільною народитися", - написав Добкін *.

Про І.Фаріон є така інформація: "...Фаріон була старостою українського відділення. Єдина студентка - член КПРС на факультеті. Мабуть, членів КПРС не було в той час на інших факультетах, крім факультету журналістики. В цей же час там вчилася і Аня Герман..."     http://uainfo.org/blogosphere/istoria/45951-o-kommunistke-i-stukache-irine-farion-ukraine-russia.html

Судити нам, панове, хто правий)

Масло "Кремлевское"

Недавно дома побачив таке масло і від здивування (замилування) оторопів. Виявилось що купили його від "біди" бо іншого не було в крамниці, а на цьому авторитетно прикріплений знак якості і вміст жиру -82,5%


Виробник з України, цікаво що наштовхнуло його до створення такого "шедевру" адже в Росії достатньо виробників масла, саме Нижнєновгородський комбінат випускає спред під такою назвою. 


Пошук в Гуглі допоміг знайти таку інформацію про це масло:..К сожалению, кишечная палочка была обнаружена в двух из восьми масел: "Рудь" и "Кремлевское", что и привело к снижению их общей оценки.(http://test.org.ua/tests/food/288)
Одже напрошується висновок, який саме, це вже інша тема;)