хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Кличко пообіцяв "пов"язати" активістів «Правого сектору»


Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що всі учасники «Правого сектору» та інших радикальних організацій, які беруть участь в зіткненнях у центрі Києва, будуть ідентифіковані і притягнуті до юридичної відповідальності після перемоги опозиції і зміни влади в Україні.
Про це повідомляє прес -служба партії УДАР.
За повідомленням прес -служби, Кличко вважає, що «Правий сектор» та інші агресивно налаштовані радикали реалізовують продуману кампанію з дискредитації опозиційних політичних сил.
«Станом на сьогодні вже абсолютно очевидно, що радикальне крило протестів на чолі з «Правим сектором» працює виключно на дискредитацію опозиційних політиків. Я хочу пообіцяти цим бойовикам, що після нашої перемоги і зміни влади будуть сформовані нові правоохоронні органи, які жорстко візьмуться за радикальні групи. Всі члени воєнізованих бандитських формувань, які зараз воюють в центрі Києва, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. «Пощади провокаторам не буде» , - заявив Кличко.
Політик пояснив свою жорстку позицію по відношенню до радикально налаштованої молоді тим, що «Правий сектор», на його думку, усвідомлено реалізує зовнішні сценарії розвитку ситуації в Україні .
«Дії, заяви і ультиматуми «Правого сектору» не тільки дискредитують опозицію, але і створюють в Україні умови, які дозволяють іноземним лідерам, таким як Радослав Сікорський, на зовнішньополітичній арені закликати до усунення української політичної опозиції. Це міжнародні технології розхитування внутрішньої ситуації в Україні. Фактично, «Правий сектор» став п'ятою колоною нашої держави», - підсумував Кличко.
Як відомо, раніше міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський висловив підтримку «Правому сектору» і заявив, що ні влада, ні опозиція не впоралися з врегулюванням політичної кризи в Україні.


100%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

анонім

112.02.14, 07:20

Знову хєрня із смітника. Пояснюю -- сайт лівий, це очевидно. Посилання на ньому виводить на головну сторінку УДАРУ, а не на конкретнтну заяву. Це вже очевидні ознаки фейку. Питання -- на дідька таке поширювати?

    Гість: NeManul

    212.02.14, 18:12

    Як не дивно в нас слаба опозиція і сильний народ. Про владу і елехторат взагалі мовчу

      315.02.14, 13:11Відповідь на 1 від анонім

      Знову хєрня із смітника. Пояснюю -- сайт лівий, це очевидно. Посилання на ньому виводить на головну сторінку УДАРУ, а не на конкретнтну заяву. Це вже очевидні ознаки фейку. Питання -- на дідька таке поширювати?Дякую, буду вважати.

        415.02.14, 13:12Відповідь на 2 від Гість: NeManul

        Як не дивно в нас слаба опозиція і сильний народ. Про владу і елехторат взагалі мовчуОпозиція діє дуже складно, сама вже запуталась.

          Гість: NeManul

          515.02.14, 13:14Відповідь на 4 від Левус

          Як не дивно в нас слаба опозиція і сильний народ. Про владу і елехторат взагалі мовчуОпозиція діє дуже складно, сама вже запуталась.Головний оппозицірнер приречений на поразку, то що казати