хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чи вивелись лохи?

"...Коли я прочитав в телеграм-каналі "Топор", що "асвабадісти" з-за Парєбріку пообіцяли мешканцям окупованих територій - Харківської, Запорізської та Херсонщини, що спишуть усі борги по кредитам перед українськими банками, в мене виникло гостре відчуття дежа-вю. Адже колись я вже подібне чув. 

Так - в "асвабаждєнном" від "фішистів" Криму. На Прямій Лінії з Путіним людина запитала - що купила в кредит авто - а після приходу на півостів "русскага міра" не може погасити борги перед Приватом, на що верховний Стєрх, Підводник та Президент Міра відповів - мов, не хвилюйтеся - та забийте, насолоджуйтесь "свабодай". 

Але пізніше стало відомо, що на цю людину наїхали все "братськи" російсьуи колектори, яки, як відомо - і хату спалити - якщо не будеш слухатися - можуть. І ось тепер виявилося, що боржникам на окупованих територіях стали приходити такі собі "пісьма щастя" від Тінькофф-Банку з вимогою негайно погасити борг. 

Тобто, росіяни не тільки пиздять... вибачте - "спасають" побутову техніку, авто та рабів... тобто "братів", але, як виявилося - ще й борги перед кредиторами. Руський мир він такий - безсмислений та безпощадний..."
1

Коментарі

124.06.22, 03:37