Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Байдужість.

  • 12.01.24, 19:19
Далі нічого цікавого. То колись потім, розповім, що було далі. Зараз же, я хотів би зрозуміти, чому все саме так відбувалося. Чому я ні де небачів присутність Разума.  Трохи подумавши бажання пропадає. Розумію що це Україна і тут діють свої закони. Останнім часом, якщо бачу безлад, собі кажу що це Україна і тут це за нормально.Була б це якась друга країна, то мабуть, знайшли б десяток умників з нестандартним мисленням й розробляли якісь проекти які допоможуть знищити кацапську нечіть з своїх земель. Як поліпшити стан війська. Щоб не за допомогою облав поповнювати ряди. Щоб зберегти життя солдат і нанести максимального урону ворожому війську. Ну нажаль це Україна і тут це не важливо. 

Протилежність коханню не ненависть, а байдужість
6

Коментарі

112.01.24, 20:12

    212.01.24, 21:33

    В нашому суспільстві діє один такий принцип - пристосуватися.
    Люди пристосувалися - пристосувалися зверху і пристосувалися знизу. Навіть до війни багато людей пристосувалися.
    Ніхто нічого кардинально і навіть не кардинально не хоче змінювати.

    Купляються посади, звання військові і наукові, створюється видимість розумової роботи на користь держави, а насправді кожен думає про свою шкурну вигоду. Треба ж відробити гроші, які дали, як хабар, за роботу, посаду, звання, відробити гроші, які стратили на вибори, звичайно ж відробляння - це банальне обкрадання, бо не за зарплату купляються посади, звання, вибори і виборці.

    Це все вб'є нас або ми його. Поки що воно більше вбиває нас, воно на боці ворога, воно вбиває солдатів, економіку, вбиває віру.

    Ваші замітки трохи струснули середовище.

      312.01.24, 22:03

      Это вообще неподъёмная тема.
      Что бы не появлялись тараканы - надо соблюдать правила санитарии. То есть, их не обязательно дразнить, а потом с ними сражаться. Можно просто сделать так, что бы они обитали у соседей или ещё где то. Это пример, так себе. Что пришло в голову. Но суть, думаю, понятно.
      Украина, в отличие от своих соседей, реально началась с 1991 года. А вокруг молдавские царства и разные королевства с хрен знает каких веков. Или взять Польшу. Она 2 раза вообще исчезала с карты мира. А потом, бац! И тот же Сталин (точней - Красная армия), который оторвал у неё кусок для Украины, её вернул из небытия.
      И то что у автора, есть и похуже. Младшие командиры 46 пишут: им прислали пополнение, которое выстрелило два рожка и бросило по 1 гранате на подготовке. В 1 бою побежали......