Є збережені короткі статті є на сайті «Мета-Блог» , та «Мінфін»

Є збережені короткі статті є на сайті «Мета-Блог» , та «Мінфін» та інші дивись.- Є короткі статті є на сайті «Мета мій Блог» , та «Мінфін»,та веб-сайт (Ігоря Деяка) портал «Колиба»,там також внизу є моя рекламне оголошення ;

1) http://blog.meta.ua/~vip-pan/ (клікай) На сайті Мета мій Блог»

2) http://blog.i.ua/user/10328385/ На сайті Блог I.UA

2) https://www.kolyba.org.ua/ (клікай)

3) https://minfin.com.ua/users/vladimir108/

© Informatsiinyi na veb-sait po rezhymi roboty "Holovnoho Upravlinnia Korolia" !

Rezhym roboty "Nadderzhavnoi Mizh.Korolivskoi Sluzhby ".

Дивись http://rezhimraboty.com.ua/ua/organ/147503/

©  На офіційному веб-сайті Державне підприємство «Інформацiйні судові системи» є " Перегляд моєї облікової картки організації, службової установи доступний запосиланням":

© Дивись на веб-сайті Єдина база даних електронних адресів,номерів факсів (телефаксів),суб’єктів владних повноважень :

http://email.court.gov.ua/info_cards/5b45bad49bcca06bff00000d?token=bCiBiubdKv8BA

Хтож найбільший на основі Закону Громадська Рада ,чи Столична

Хтож найбільший на основі Закону  Громадська Рада ,чи  Столична  Верховна  Рада ??

- Слово Рада походить від слова радник ,радитися ,а  депутат це не є Голова   Ради ,народний чи районний ,обласний  без різниці , депутат  рахується начальником .

-  І тому  у  вирішені  різних порад ,скільки б  депутатської  ради за числом  небулоб, то взагальному  вони не є  Головою  Країни або Області, найбільший рахується  між ними Голова  а разом  (Рада Депутатів) із заступниками є  (Головний начальник) а не Король  чи Президент .

-  Саме у вирішенні проблем  в участі практично  в голосуванні беруть усі депутати,а хто вирішив питання то всі  повинні підтримувати голосуванням  .

-  Ось історія виникнення у 15 столітті «Козацької Ради» у (Вікіпедії).

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0


Nadderzhavnyi Korolivskyi Zakonoproekt 2018,pro vidkryttia banku


 - Наддержавний Королівський Законопроект 2018,про відкриття банку ,у столиці Ужгород !

- Планується до кінця 2018 року відкриття «Наддержавного Королівсько Віп-Банку» ,у столиці Ужгород ,який буде здійснювати (емісію) випускати електронну валюту (гроші) у дуже великому об’ємі це від 1 - 5 трильонів зелених ( грошей) на місяць ,випуск буде здійснюватися картками ,на яких буде пів-мілярда і мілярд грошей на одній штуці картки .

- Цієї суми буде достатньо на населення Центрально-Карпатської Країни де є більше 1 міліон населення ,яке близьке до країни Словенії за населенням у 2 міліони .

- Електронні гроші є важливим концептом електронної комерції та електронного урядування.

- Директива Європейського Парламенту та Ради дає по суті таке саме визначення, однак не обмежує коло емітентів типом установи: випуск електронних грошей можуть здійснювати як банки, так і інші установи відповідно до встановлених вимог.

Sluzhbovi novyny vid pres-sluzhby "Nadderzhavnoho Korolivstva",do ofitsiinoi Stolytsi Uzhhorod ,zakonnoho Uriadu,Parlamentu.

Мінімальна зарплата від 20 до 75 тисяч, це-максимальна !!!

Мінімальна зарплата від 20 до 75 тисяч, це-максимальна від «Наддержавної Королівської Служби» .

Ось хочу сказати твердо бо це Закон ,що надійною гарантією та сильним фундаментом для «Центрально Карпатської Країни» є відкриття мого Королівського Банка ,це дасть досконалий економічний розвиток та дуже високі стандарти в країні ,тобто «Наддержавні Стандарти».

- І тому надійна і гарантована мінімальна зарплата при відкриті «Наддержавного Королівського Віп-Банка» та Наддержавної Королівської Служби , від 20 тисяч чистими з (відрахуванням зарплатного податку) до 75 тисяч , це то саме що у гривнях ,зарплата є зростаючою на протязі 2 років роботи любого працівника .

Якщо 2 посади будуть в деяких осіб то 100 тисяч максимальна заробітна оплата . Перший квартал 20 тисяч чистими ,а через півроку , тобто 6 місяців 40 тисяч зелених ,через 1 рік роботи 50 тисяч і т.д.

Sluzhbova stattia vid onlain pres-sluzhby «Nadderzhavnoho Korolivstva»



Основний Закон «Наддержавної Королівської Реєстраційної Служби»

™ Nadderzhavna Korolivska Reiestratsiina Sluzhba*;Основний Закон «Наддержавної Королівської Реєстраційної Служби» .

™ Наддержавна Королівська Реєстраційна Служба *, з 2017 року працює в сфері наданні юридичних послуг ,це : реєстрація будь-якого існуючого виду дозволу, також:

(Ось існують два типи реєстраційної форми ); «Наддержавна форма», і «Державна форма 


Ексклюзивні літні новини про ліквідацію !

Ексклюзивні літні новини про ліквідацію !

Ось є підготовлена в Наддержавному Законопроекті Службова стаття про Ліквідацію Закарпаття і ця стаття буде поширена на сайті в інет-газеті Голос України та іншій Ужгородські газеті. Дивись статтю на персональному «Королівському веб-сайті» в рубриці («Службові Статті) .

http://korolivska-sluzhba.ukit.me/sluzhbovi_novni (заходь)

Ekskliuzyvni litni novyny pro likvidatsiiu !

Os ye pidhotovlena v Nadderzhavnomu Zakonoproekti Sluzhbova stattia pro Likvidatsiiu Zakarpattia i tsia stattia bude poshyrena na saiti v inet-hazeti Holos Ukrainy ta inshii Uzhhorodski hazeti .

Pres-sluzhba "Nadderzhavnoho Korolivstva". 22.07.2018

Сторінки:
1
3
4
попередня
наступна