Про співтовариство

Все , що повязано з тваринами.
Життя тварин, хвороби, лікування хвороб тварин.
Дива у світі тварин.
Вид:
короткий
повний

Світ тварин

Голий землекоп


Коли побачив картинку з цією твариною, то подумав, що то новонароджене крисеня в збільшеному вигляді і дуже здивувався, що то доросла тварина – ЗЕМЛЕКОП ГОЛИЙ.

Розміри: довжина 8-9 см, хвіст 3-4,5 см, маса 30-80 грамів.

Проживає на території Східної Африки.

Соціальна система цього виду гризунів унікальна серед усіх ссавців.  Тільки одна самка, головуюча «королева», може паруватися. Зазвичай таке життя властиве більше комахам ніж ссавцям. В одному приплоді понад 20 дитинчат. Самкою опікуються  кілька «неробочих» членів родини. Інші формують  «трудові  загони», які риють тунелі та збирають їжу. Голий землекоп все ж таки має шерсть, його рожево-сіра шкіра вкрита рідкою білою шерстю. Як і інші землекопи, масивними різцями розкопує землю, шукаючи їжу; очі та вуха дуже малі. Хвіст заокруглений, кінцівки сильні, пять пальців закінчуються товстими кігтями для риття. Колонії по 70-80 особин населяють складну систему тунелів. Комори для збирання їжі на глибині 15-50 см можуть сягати 40 метрів завдовжки і розходяться в усі боки від центральної нори. Тварини риють нові нори в пошуках коріння, бульб та інших підземних частин рослин. Цей гризун вилазить на поверхню тільки для мандрівок в інші колонії.

Песец...

  Снежная красавица - полярная лисица 

Песец — важный промысловый зверь, дающий ценный мех; на севере составляет основу пушного промысла. Особо ценятся шкурки голубого песца, который является также объектом клеточного разведения. На островах, окруженных незамерзающим морем, налажено полусвободное разведение — песцы живут на свободе и по сигналу прибегают на корм к специальным ловушкам. Фермы для разведения песцов имеются в северных и средних широтах Америки, Европы и Азии.

[ Читать дальше ]

акита-ину

АКИТА ИНУ - кто это? Акита ину - самая большая из японских пород и, пожалуй, самая популярная из них как на родине, в Японии, так и в мире за её пределами. Но мало кто знает, что под уникально привлекательной внешностью скрывается яркий, непростой и серьёзный характер самурая. Тот, кто хоть раз столкнулся в жизни с акита ину, не забудет этого никогда.

как я хатю эту собакуtears

Рейтинг блогов


83%, 10 голосів

17%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Самая большая мире..

Самая большая бабочка в мире       
        

Самая большая бабочка в мире

[ Читать дальше ]

Тирани

Тирани бувають різні. Це родина дуже велика і розмаїта.  І це не царі, королі, князі чи Генсеки lol . Ц У цій родині Tyrannidae птахи різні за розмірами тіла. До неї належать як найменші горобцеподібний (короткохвостий карликовий тиран, завдовжки лише 5 см; розмах крил - 3,5 см), так і багато птахів середніх розмірів. Родина поширена від тайги Аляски на південь через Північну Америку і Вест-Індію до південного схилу Південної Америки і на островах, розташованих поблизу материка, включно з Галапагоськими.  У тиранів цілковито сіре оперення, самець і самка подібні між собою. Однак є винятки:деякі види мають барвисті ділянки на голові - шапинки.

На картинці Тиран крихітний. Гніздиться на сході Канади і в США, а зимує на території від Мексики до Панами. Завдовжки 12,5 -14,5 см.  Будує в розгалудженні гілок дерева хитке гніздо у вигляді півкулі.

Зовні дуже схожий на нашого звичайного горобця. Характерною ознакою є білий кружечок навколо ока!

 

Как же она мне нравится!!!

Самая маленькая собачка!   Хочу такую!!!!!bravo tears               

[ Читать дальше ]

Самые непослушные,но такие классные....

10 самых непослушных собак lol   Топ-10 самых непослушных собак

Есть собаки умные, есть породы, которые считаются глупыми. Ну, а есть и такие породы, которые считаются умными, но ужасно непослушными. Тренировать таких собак очень сложно, и кинологи не очень любят подобные породы. Предлагаю ознакомиться со списком из десяти пород, которые считаются самыми непослушными и самостоятельными (что, в принципе, неплохо). Уверен, вы удивитесь, увидев некоторые хорошо знакомые породы.  

[ Читать дальше ]