хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Готуємось до непроханих гостей серйозно

У МЕРЕЖІ ПОКАЗАЛИ ВИПРОБУВАННЯ НОВОЇ МОДИФІКАЦІЇ ПТРК "СКІФ" – ВИДОВИЩНЕ ВІДЕО 
    19.04.2018 16:55
    Український ракетний комплекс здатний уражати малорозмірні цілі типу довготривалих вогневих точок, танки в окопі, легкоброньовані об'єкти та вертольоти



    На одному з військових полігонів відбулися успішні випробування нової модифікації ПТРК "Скіф" – це експортна версія українського "Стугна-П". Згідно з вимогами потенційного замовника, конструкція удосконаленого протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф" зазнала певних змін. Про це повідомляє прес-служба КБ"Луч" на своїй сторінці у Facebook.

    "Усі модифікації були направлені на адаптацію пускової установки для використання її в умовах м'яких ґрунтів та піску. Сама ракета не зазнала змін так як з самого початку розроблялася для застосування в будь-яких кліматичних та погодних умовах, без виключень", – зазначається в повідомленні

    Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Попко Сергій Миколайович під час випробувань високо оцінив модернізацію сучасного українського протитанкового ракетного комплексу виробництва КБ "Луч".

    "Обладнння штатного ПТРК потужним тепловізором дає змогу гарантовано уражати бронетехніку ворога в умовах складної видимості та вночі. Ця розробка вчергове підтверджує, що наша країна має надзвичайно високий науковий потенціал, який дозволяє створювати зразки озброєння та військової техніки на рівні провідних країн світу", – наголосив Сергій Попко.

    Український ракетний комплекс здатний уражати малорозмірні цілі типу довготривалих вогневих точок, танки в окопі, легкоброньовані об'єкти та вертольоти, що робить його універсальним вогневим засобом стримування на полі бою.

    Як повідомляв 5.UA, в Україні провели успішні випробування модернізованого зенітно-ракетного комплексу C-125М "Печора".

    3

    Коментарі