Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

У Тернополі презентували стартап PenAll


Напередодні в Тернополі засновники першої української платформи публікацій PenAll - львів'яни Максим Романюк та Святослав Костюк - презентували у навчальних закладах міста свій проект. Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Так, презентації Інтернет-платформи PenAll відбулися у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка, у Тернопільському відділенні університету "Україна" та в Галицькому коледжі ім. В. Чорновола. 

Організатори стартапу PenAll Максим Романюк та Святослав Костюк  розповіли студентам та викладачам Тернопільських навчальних закладів про свій ресурс, на якому можуть публікуватися як і досвідчені журналісти, так і початківці, а також звичайні люди, що хочуть висловити свою оригінальну думку щодо нагальних питань. Ця Інтернет-платформа створена для тих людей, які просто хочуть писати чи, приміром, "виписатися", щоб згодом стати відомим письменником. І кожен охочий може опублікувати на PenAll свої тексти, щоб читачі усієї України змогли їх прочитати.

Зараз на платформі публікуються понад 150 прогресивних авторів, котрим є про що розказати світові. Щодня ці публікації читають кілька сотень читачів. Найкращі матеріали входять у ТОП-дня та широко поширюються та рекламуються.

Крім того, засновники М. Романюк та С. Костюк на презентації PenAll розповіли присутнім, коли у них виникла ідея, вони зібрали команду однодумців, що працюють над контентом, модерують сайт, вичитують матеріали, які надсилають дописувачі. Вони сформували редколегію, яка складається з п’яти журналістів. Також у їхній команді є й дизайнер, режисер, фахівець із маркетингу та реклами. Тому що команда PenAll думає, що їхня платформа - це всеукраїнський проект, створений для українців!

Отож, у Тернополі презентація Інтернет-платформи PenAll відбулася дуже вдало! Тернополяни дізналися про такий корисний ресурс, на якому кожен може публікувати свої статті. А засновники PenAll на своїй Facebook-сторінці подякували тернополянам за презентації. Адже на їхню думку, в Тернополі живуть прогресивні студенти, професійні журналісти та люди, які прагнуть розвитку і придумують щось нестандартне.

3

Коментарі

15.04.18, 14:30

Дякую за скерування і за ваші публікації тут.

    25.04.18, 18:31Відповідь на 1 від Богдан Бо