Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Всі – чесно, «вона» – як звикла

У львівському виборчому штабі кандидата в Президенти України Петра Порошенка відбулась прес-конференція щодо появи і поширенні в західному регіоні України друкованої продукції з абсолютно брехливою інформацією про їх кандидата, яку, за всіма наявними даними попереднього слідства, продукує виборчий штаб ВО «Батьківщина».
За повідомленням преси справа виглядає наступним чином:

Газета «Високий замок» від 13 травня 2014 року:

У Львові виявлено друкарню, що займалася очорненням одного з кандидатів у президенти

У Львові незаконно друкували газету, спрямовану проти кандидата в президенти Петра Порошенка.
Інформацію про виготовлення видання без будь-яких вихідних даних під назвою «Покращення по-новому» надав невідомий, зателефонувавши у виборчий штаб нардепа. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка провела санкціонований огляд приміщень друкарні. Під час перевірки виявили і вилучили більше п’яти тисяч примірників двох різних газет спрямованих на очорнення репутації кандидата в президенти.
У прес-службі штабу Петра Порошенка заявляють, про те, що власник друкарні, де  виготовляли незаконні газети, є депутатом обласної ради й вважається близьким до оточення Віктора Медведчука. Нагадаємо, минулого тижня газети із дискредитуючими матеріалами без вихідних даних були виявлені і вилучені у одній з друкарень Тернополя.
«Було виявлено дійсно газети. Однак даний зміст зараз вам сказати не можу, поки не буде проведена експертиза. Вісім пакетів поліетиленових опечатано , скріплено печатками, з понятими. Якого змісту газети зараз повідомити не можу. То буде виявлено в ході досудового розслідування», – зазначила Уляна Мудра, слідчий Франківського РВ ГУ МВС України у Львівській області.
Джерело: http://www.wz.lviv.ua/news/64838

Інтернет-видання «galinfo» – 13 травня 2014 р.:

У Львові виборчий штаб Петра Порошенка викрив спробу «чорнухи»

Сьогодні, 13 травня, під час брифінгу в Львові керівник виборчого штабу Петра Порошенка на Львівщині Олег Мандюк та заступник керівника центрального виборчого штабу Роман Зварич розповіли про поширену «чорнуху» проти кандидата в президенти Порошенка. На їхнє переконання, чорні технології проти свого конкурента використовують представники Юлія Тимошенко.
Як розповів Олег Мандюк, йдеться про розповсюдження газет з неправдивою інформацією про Порошенка. За словами керівника виборчого штабу Порошенка на Львівщині, йому зателефонував анонім і повідомив про те, що у Львові в друкарні на вул. Сахарова (за магазином «Фуршет») друкують газети проти їхнього кандидата в президенти. «Він сказав, що має бути мільйонний тираж цієї продукції», – додав Олег Мандюк.
Йдеться про друкарню «Молода Галичина». За словами Олега Мандюка, 12 травня в друкарні виявили такі газети: «Тільки факти» (3 тис. 270 примірників), «Покращення по-новому» (2 тис. 476 примірників).
Олег Мандюк розповів, що до цього видавничого дому має стосунок депутат Львівської
Своєю чергою Роман Зварич зазначив, що цей факт вже внесений до ЄРДР, наразі ведеться слідство.
Джерело: http://galinfo.com.ua/news/162230.html


А в той же день одни з провідних представників партії ВО «Батьківщина» прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зробив публічну заяву наступного змісту

За повідомленням агентства «interfax» від 18:59 13.05.2014 взнаємо наступне:

Україна робить усе можливе, щоб провести вільні президентські вибори – Яценюк

Українське керівництво робить усе, щоб забезпечити проведення вільних і справедливих президентських виборів у країні 25 травня. Європейський Союз заявляє про свою підтримку таким виборам.
Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», такі положення прозвучали з боку глави українського уряду Арсенія Яценюка та президента Європейської Комісії Жозе Мануеля Баррозу на прес-конференції, яка відбулася у вівторок у Брюсселі після зустрічі уряду України з Єврокомісією.
«Ми робимо все, що можемо, щоб ці вибори були чесними та прозорими. Ми хочемо стабілізувати ситуацію у Східній Україні, ситуація на півдні України стабільна, хоча Росія робить усе можливе, щоб загострити ситуацію. Ми розуміємо, що будуть певні гарячі точки, де буде складно провести вільні та справедливі вибори, але ЦВК робить усе, щоб усі українці отримали доступ до голосування за легітимного президента України», – сказав український прем'єр.
У свою чергу Ж.М.Баррозу заявив, що ЄС сподівається, що ці вибори «будуть чесними, вільними та відповідатимуть світовим стандартам».
«Ми підтримуємо організацію виборів у цьому руслі. Вони критично важливі для майбутнього України та майбутньої стабільності в цій частині Європи. Ми закликаємо всі сторони не підривати цих виборів. Нічого цим досягнуто не буде. Ті, що намагаються це зробити, мають зрозуміти, що вони не виграють від цього», – сказав президент Єврокомісії.
Джерело: http://ua.interfax.com.ua/news/political/204668.html

Також не можна не згадати про заяву-обіцянку іншого провідного представника партії ВО «Батьківщина», що обіймає зараз аж дві найголовніші посади в державі – виконуючого обов'язки президента України і голови Верховної Ради України Олександра Турчинова, який офіційно приобіцяв українцям чесні і прозорі вибори:
Одне з найавторитетніших інформаційних агенств світу «Бі-Бі-Сі» оприлюднило ще 26 березня, 2014 p. наступну інформацію:

Турчинов пообіцяв забезпечити прозорість виборів президента
 


Виконувач обов'язків президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов виступив зі зверненням, пообіцявши забезпечити прозорість президентських виборів і закликавши кандидатів відмовитись від образ на адресу один одного.
«Ми зробимо все, щоб ці вибори були чесними, прозорими, демократичними. Я забезпечу, щоб жоден чиновник – ні центрального рівня, ні регіонального рівня – не мав можливості впливати на результати цих виборів або впливати на вашу думку», – заявив пан Турчинов.
Він пообіцяв, що влада заблокує будь-який адміністративний тиск на громадян і попросив кандидатів у президенти утриматися від «бруду» у боротьбі за посаду.
«Я дуже прошу, щоб ні кандидати у Президенти, ні їх політичні кампанії знову не пішли шляхом використання брудних технологій. Не треба принижувати один одного, не треба ображати», – наголосив в. о. президента.
Дострокові вибори президента призначені на 25 травня. До 4 квітня ЦВК має зареєструвати кандидатів та сформувати остаточний перелік учасників перегонів.
Джерело: http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news_in_brief/2014/03/140326_hk_turchynov_elections.shtml

Можна більше не давати коментарів та роз'яснень. Звичайно, що українські виборці вже досить добре знаються і без різних рекламних промоцій хто з політиків чого вартий і в кого слово – не полова, а вартісне зерно. Петро Порошенко протягував руку для об'єднання Юлії Тимошенко, але у відповідь отримав не просто відмову, але ще й ось таку підступно-гадючу засідку в стилі сепаратистів під Краматорськом і Слов'янськом.
Нічого: правда завжди перемагала і цього разу переможе. Не даремно в народі є приказка: багно до заліза не пристає – підсохне і обсиплеться.

Власна інформація – підготував Богдан Гордасевич


39%, 9 голосів

48%, 11 голосів

13%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
12

Коментарі

2116.05.14, 13:41Відповідь на 19 від Гість: Pamadka*

так он сам признался без суда и следствия.как пошли по ниточке.... тока не сказал от кого получил приказ ....от кого лично..а так это батькивщина....во львове говоряд медведчук..незнаю за львов...
а Порох сам не міг, ні? І в Вінниці теж не він? Батьківшина сама на себе міліцію натравила?
Не смішіть.
На ці гоаблі ми вже наступали і будемо наступати й далі, бо "думаємо" вухами.
порох не мог написать о себе ещё и в другой газете ...где превозносят юлю...они напечатали в двух газетах..ещё и в газете своей ...от партии батькивщина...тока и делают шо его поносят...
И що в тому "поносі"? Ви ж, мабуть, читали?
Якщо це від Батьківщини, і це доведено, то це називається не "чорнуха", а контрагітація, що Законом не заборонено.
п. 1 ст. 58 закону про презвибори.

    2216.05.14, 13:42Відповідь на 20 від Гість: Pamadka*

    так он сам признался без суда и следствия.как пошли по ниточке.... тока не сказал от кого получил приказ ....от кого лично..а так это батькивщина....во львове говоряд медведчук..незнаю за львов...
    а Порох сам не міг, ні? І в Вінниці теж не він? Батьківшина сама на себе міліцію натравила?
    Не смішіть.
    На ці гоаблі ми вже наступали і будемо наступати й далі, бо "думаємо" вухами.
    может мы за вас проголосуем а?потому что вижу кандидатов больше нет..а руководить надо кому то...
    наступного разу.

      2316.05.14, 13:49Відповідь на 19 від Гість: Pamadka*

      так он сам признался без суда и следствия.как пошли по ниточке.... тока не сказал от кого получил приказ ....от кого лично..а так это батькивщина....во львове говоряд медведчук..незнаю за львов...
      а Порох сам не міг, ні? І в Вінниці теж не він? Батьківшина сама на себе міліцію натравила?
      Не смішіть.
      На ці гоаблі ми вже наступали і будемо наступати й далі, бо "думаємо" вухами.
      порох не мог написать о себе ещё и в другой газете ...где превозносят юлю...они напечатали в двух газетах..ещё и в газете своей ...от партии батькивщина...тока и делают шо его поносят...
      Це не від Батьківщини, це просто про Пороха
      http://osp-ua.info/analitics/26691-.html

        2416.05.14, 15:58Відповідь на 11 від Богдан Ляшко

        це правда...у нас в Тернополі теж викрили такий цех...і я читала в газеті особисто бруд на Порошенка...Ай-яй-яй!
        Як Ви могли читати ТАКИЙ БРУД про улюбленого Хероя Майдану?!
        А що, у "Петі - Шоколаднє Очко" хіба десь є ЧИСТЕ МІСЦЕ?
        Не завадило б Петі НАГАДАТИ, КУДА ПОСИЛАВ хероя МАЙДАН-2014:
        https://www.youtube.com/watch?v=wAS7X6iYxMU
        І цікаво, чому він НЕ пішов туда, куда його посилав НАРОД - а поліз у президенти?
        Дійсно, що це лайно - непотопляєме...
        я просто ответила на коментарий и не более...
        А я просто розвинув тему Вашего коммента...
        Вибачте, якщо ненароком образив Вас...
        А взагалі-то мій тхт - більше для Автора, який колись так же завзято боровся за жидЮльку...
        Якщо це про мене, то де і коли я був за ЮВТ?

          2516.05.14, 16:18Відповідь на 12 від Гість: Pamadka*

          я ніколи ні на кого не ображаюсь...сколько людей столько и мнений...просто не треба брудом обливати своїх конкурентів....цим тільки вони знижують свій рейтинг...а не конкурента...невозможно убедить убежденного(с)...якщо людина вибрала за кого віддати свій голос то вона його віддасть не зважаючи ні на що...Взагалі зважати якраз треба і на то, і на що - тощо. Політики повинні критикувати конкурентів, але чесно і обгрунтовано, а не оббріхувати. Брехня, т.з. "чорний піар" дійсно часто спрацьовує на користь того, проти кого він здійснений. Але тут важливим є загальний рівень культури виборців, бо якщо то рівень рефів чи східняків, то там спрацьовує.

            2616.05.14, 16:25Відповідь на 6 від helsan

            Знаєте, набридли такі розмови, коли не дають свого варіанту позитиву, але паплюжать чуже і тим тішаться.
            Ви за Тягнибока, Ляшка чи Тігіпка? Ну то кажіть, доводьте їх переваги, а не смердіть щодо Порошенка чи ще будь-кого...
            Найпростіше всіх обгадити без слова правди, яко троль...

              2716.05.14, 16:32Відповідь на 21 від helsan

              З вами все зрозуміло: "контрагітація" - так тепер брехня називається? Якби це було законно, то міліція одразу про це б і сказала, адвокат був, але такої правди не добув, а вам вдалося. Бачу є досвід...

                2816.05.14, 17:00Відповідь на 27 від Богдан Бо

                З вами все зрозуміло: "контрагітація" - так тепер брехня називається? Якби це було законно, то міліція одразу про це б і сказала, адвокат був, але такої правди не добув, а вам вдалося. Бачу є досвід...
                Брехня це, шановний, у Вас, бо ніяких доказів окрім словблуддя Мондяка не приведено. Де рішення суду?
                Його не існує.
                А це Вам пам'ятка, щодо смереду.
                Стаття 58. Форми і засоби передвиборної агітації
                1. Передвиборна агітація - це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за певного кандидата на пост Президента України. Передвиборна агітація може здійснюватися у будь-якій формі та будь-якими засобами, що не суперечать Конституції України та законам України.

                  2916.05.14, 20:45Відповідь на 28 від helsan

                  "Передвиборна агітація може здійснюватися у будь-якій формі та будь-якими засобами, що не суперечать Конституції України та законам України"
                  Ще раз перечитайте вихідний матеріал, де якраз і доведено порушення законів України, зокрема про вибори і друковану продукцію. Але як ви за Юлю, то це дурна балачка. Це як зеленим чоловічкам доводити, хто в них ...уйло.

                    3016.05.14, 20:57Відповідь на 24 від Богдан Бо

                    це правда...у нас в Тернополі теж викрили такий цех...і я читала в газеті особисто бруд на Порошенка...Ай-яй-яй!
                    Як Ви могли читати ТАКИЙ БРУД про улюбленого Хероя Майдану?!
                    А що, у "Петі - Шоколаднє Очко" хіба десь є ЧИСТЕ МІСЦЕ?
                    Не завадило б Петі НАГАДАТИ, КУДА ПОСИЛАВ хероя МАЙДАН-2014:
                    https://www.youtube.com/watch?v=wAS7X6iYxMU
                    І цікаво, чому він НЕ пішов туда, куда його посилав НАРОД - а поліз у президенти?
                    Дійсно, що це лайно - непотопляєме...
                    А взагалі-то мій тхт - більше для Автора, який колись так же завзято боровся за жидЮльку...
                    Якщо це про мене, то де і коли я був за ЮВТ?
                    Не знаю точно ДЕ, але добре памятаю слова АлтерЕго "ПОКАЙТЕСЯ!", де йшлось саме за жЮлькіну рекламу...