хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

У Луцьку молодь встановила рекорд



Рекордний державний прапор України занесено до Книги рекордів Гіннеса після надзвичайної події в Луцьку



Близько трьох сотень студентів зібралися сьогодні на Замковій площі, щоб розгорнути найбільший у світі прапор України. Його розмір – 40 на 60 метрів. Зауважимо, що цей прапор занесений до Книги рекордів Гіннеса.
Перед початком акції присутні розмальовували свої обличчя у патріотичні кольори і заплітали у волосся синьо-жовті стрічки. Більшість була одягнута у вишиванки.
Фотографи видерлися на Владичу вежу Луцького замку, щоб звідти зафіксувати рекорд.
Із вітальними словами до молоді звернулися очільник Волинського технікуму Національного університету харчових технологій Ігор Корчук, заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь та голова організації «Батьківщина молода» Іван Крулько. Він розповів, що це прапор рекордно уже розгорнули у Києві та Львові, а далі він помандрує Україною і побуває на Сході та Півдні, щоб довести, що Схід і Захід разом. «Схід і Захід разом!» – підхопили присутні.
Молодь обережно розтягнула прапор на всі боки, співаючи патріотичних пісень. Також лунали крики «Слава Україні - Героям Слава». Присутні виконали і Гімн України.
Під подихи вітру велетенський прапор почав майоріти. Молодь «пірнула» під нього, де охоче пофографувалася на його фоні. Під прапором було дуже гаряче, адже утворився такий собі парниковий ефект. Але люди залазили і залазили під нього, щоб мати світлину на згадку.


http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/62249/



80%, 20 голосів

0%, 0 голосів

20%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
17

Коментарі

114.05.14, 14:44

Молодці, звичайно.Ви знаєте, що я скажу? Є час розкидувати каміння і збирати. Є час танцювати та воювати. Зараз як раз час встановлювати рекорди по влучанню у ціль, мінуванню, подоланню смуги перешкод тощо. Чи потрібно 1000 трупів щоб почалось...

    214.05.14, 15:26Відповідь на 1 від Пробіотик

    Не знаю, чи ви мали справу з військовою службою, але і без того скажу: не робіться психопатом в стилі "все для фронту - все для перемоги". Якраз кожному військовому там на Сході такі новини є найкращою наснагою, бо він яскраво відчуває, що захищає і за що вмирає: за цю ось молодь і за такі події! Щоб за слова "Слава Україні!" вони не отримали у відповідь кулю, як це відбулося нещодавно в Донецьку.

      314.05.14, 17:45Відповідь на 1 від Пробіотик

      люди роблять, хто що може

        414.05.14, 20:14

        На жаль, на Сході мало що бачать з цих зусиль

          514.05.14, 20:27Відповідь на 2 від Богдан Бо

          Не знаю, чи ви мали справу з військовою службою, але і без того скажу: не робіться психопатом в стилі "все для фронту - все для перемоги". Якраз кожному військовому там на Сході такі новини є найкращою наснагою, бо він яскраво відчуває, що захищає і за що вмирає: за цю ось молодь і за такі події! Щоб за слова "Слава Україні!" вони не отримали у відповідь кулю, як це відбулося нещодавно в Донецьку.військова служба і війна не зовсім те саме. написати солдату листа, прислати щось потрібне для життя - це відчуття яке він помацає. кулю можна отримати просто за українську мову та позицію, а за Слава Україні взагалі моментально до ПС чи бандерівця. з психопатами ми маємо справу.

            614.05.14, 20:52

            Повісити цей прапор на телевежі у Словянську! Щоб побачили у Краматорську.

              714.05.14, 21:53

              http://censor.net.ua/resonance/285202/dalneyishie_priklyucheniya_boyitsa_divannoyi_sotni_ili_puteshestvie_na_okrainy_slavyanska
              вам буде цікаво.

                814.05.14, 23:20

                І хай у наших ворогів в очах рябіє, хай їм і вві сні ввижаються наші прапори, щоб їм здавалося, що навіть їх тіні жовто-блакитні

                  920.05.14, 15:57