хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Янек - ти чо хош?

Вже 2 роки дивлюсь на ту владу і думаю: - Ну ви, Вітьки, два чоботи - пара!"
Спершу Ющенка не міг зрозуміти, "цо пан хце?" Тепер Януковича не допетраю:  "Ти скажи, ти скажи, чё те надо, чё те надо: может дам, может дам, чё тьі хошь..."
Ну як можна зрозуміти, що відбувається поміж Януковичем та Путіним, коли один, як закохана дівчина, що не дасть до весілля, а другий - як Казанова з Коза ностри: та мені твоя цнотливість до одного місця (не найгіршого!) - гроші де? За ті стільці, що ще Ільф і Петров тобі вранці продали, а ти гроші ні ввечорі, ні вранці не віддаєш - країну коли здаси?
А все так гарно починалось: "Харківські угоди", які не тільки здали Конституцію України та всі інші домовленості про "Чорнросфлот, плиз до 2017 з Севастополя до Новоросійська! Плиз, рідненькі, до бісової мами! Плиз! Гарно просимо!" Але, що зовсім нечекано стало для Януковича з Азаровим: ці ж самі "Харківські угоди" зафіксували легітимність договорів ЮВТ з ВВП щодо газу. І вже два роки ганчують Юлю, хоча як божий день ясно, що: - Хлопи, а що ж ви тоді у Харкові попідписували?
От і зараз те, як вибадливо продефілірував президент Росії Володимир Путін по кримській Україні до Ялти, щоб дати чергового щигля президенту України Віктору Януковичу, вже навіть його ворогам не є смішно - це аж ніяк не смішно нікому! Зовсім не смішно, бо вже однозначно ясно: або ти, як грузинський князь Са...-ах! який молодця! Або ще одна наложниця-заложниця поряд з Білорусією та Казахстаном: коли захочу - тоді й зайду та вийду. Зрозуміло, що Януковичу так не хоца, бо нікому, окрім ВВП, так не хоца. Але час щось вибирати, як казав запал до вибухівки: бум чи не бум?!
От і я довго думав, щоб написати про такий візит такого президента до ось такого президента - і ось тільки на таке ніщо і спромігся.
І мучить мене єдина цікавість: - Що ж наш Янек хоче? Невже це наш другий Вітя-тютя? А справжній Вітя-цяця коло фонтану музикального? Ну не даремно ж до нього сам Вовочка завітав - ой, що не даремно!
А ви як думаєте?

Богдан Гордасевич
м. Львів
  

36%, 9 голосів

0%, 0 голосів

64%, 16 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
20

Коментарі

116.07.12, 18:35

Він вже її здав. Залишилось кілька деталей. Єдине, що йому заважає - то власна пихатість. Ніякі націнтереси в його пустій макітрі не блукають.

    216.07.12, 18:38Відповідь на 1 від Пробіотик

    Я все розумію, але щоб так принижували - це занадто навіть для Януковича.

      316.07.12, 18:55Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Я все розумію, але щоб так принижували - це занадто навіть для Януковича.Путєн принизив всіх і в першу чергу себе. Єдиний Ба(б)лога щось там брякнув і миттєво отримав відповідь з Росії. Країна парадоксів ця Московія.

        416.07.12, 19:14

        Бабла Вітьку хоцца, а Путяноїд не хоцца. От тільки куди він потім сховається від кари небесної?

          516.07.12, 19:46Відповідь на 3 від Пробіотик

          Більш, аніж Путін принизив себе виборами без вибору - неможливо. Це вже метастази метаморфоз ВВП. Був дійсно непоганий лідер, а став ще один постсовдепівський під_р...

            616.07.12, 20:38

            П. 3.

              716.07.12, 20:58Відповідь на 5 від Богдан Бо

              Більш, аніж Путін принизив себе виборами без вибору - неможливо. Це вже метастази метаморфоз ВВП. Був дійсно непоганий лідер, а став ще один постсовдепівський під_р...еге ж

                816.07.12, 20:59

                  916.07.12, 21:54

                  Якщо на виборах опозиція не переможе, перед президентськими виборами неминуче сдасть Україну остаточно.

                    1016.07.12, 22:13

                    П3

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна