Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Багатій

                                                          (продовження 7)

-    Справа  в тім, що у моїх сусідів біда. Їх  маленький  син важко хворий. Для того щоб його вилікувати потрібна кругленька сума на  операцію. Вони знають, що я бізнесмен, тож попросили в мене допомоги. Хотіли  щоб я їм позичив. 

- І як ви поступили?
- Як бачите – відмовив.
- Гм..
- Ні ви  не думайте, що я такий бездушний., - почав виправдовуватись Василь Васильович, - просто я вже давно примітив  гарне авто. В мене одне є, але  стареньке. Я взяв  гроші і пішов за покупкою, щоб назад вже повернутись на автомобілі. І як так вийшло, що я  загубив барсетку з грішми? Таж я її ніколи з  рук не випускаю. Я під’їжджав на таксі.  Виходячи з нього  закривав за собою  двері, 
аж тут  таксист чомусь  попросив мене закурити. Я  механічно поставив барсетку  на дах автомобіля і поліз по сигарети. Вгостивши таксиста задумавшись пішов, зовсім забувши про неї. Таксі рушило і вона напевне одразу ж звалилась на землю, та він теж не помітив. Я згодом дізнавався, дзвонив в таксопарк.  Хоча  я думав, що таксист  мене обманює. Не хоче віддати. Ну та це було потім,  - сказав наш  потерпілий,  і продовжив. –Я вже пройшов  чималий шмат дороги, як спохватився. Повернувся.  Та на тім місці барсетки не  знайшов. Видно ви якраз проходили і підібрали її...
- Нічого собі історія,  - подумав Мирон Степанович,   і   авто  нічого? Я б за таку суму однокімнатну квартиру купив». - …тож  я не допоміг своєму сусідові,  - говорив далі  Василь Васильович, -  і ви не повірите, тепер сиджу і сам з себе  сміюся. Думаю: « Так тобі і треба».  А хлопчика мені по-правді жаль. Я тут ось помізкував над цією ситуацією і уявіть собі  таке:  я  заїжджаю  у двір,  а  крізь  вікна  на мене, в дорогій машині,  дивляться сусіди і говорять: «Вася купив  собі ще одну машину, а нам так і  не допоміг».  Щоб я тоді відчував?

-      Це  напевне було би  мерзенне відчуття, - погодився Мирон Степанович. - Але я  слухаю вас і чую, що совість ви ще не зовсім втратили, а лише гроші. Тож приїжджайте я їх дійсно  знайшов і хочу вам повернути. А як повернути повністю  свою совість  -  думайте  самі. Усе ще поправимо і все в руках Божих.       

- Ви це  серйозно? Знайшовши таку велику суму і хочете її повернути?

- Абсолютно. - Ви  напевне багата людина, що так легко розстаєтесь з нею. - Ні. - А де ви проживаєте? - Біля  цегельного заводу в гуртожитку номер двадцять. - В гуртожитку? - Так. - І  ви  кажете що вам не потрібні гроші ні на квартиру, ні ще на щось. Взагалі  то я вагався, та дійшов висновку, що мені й тут не погано. В моєму віці вже  пора думати про дорогу на небо, якщо Бог мене прийме, а не про багатство, - розважливо промовив Мирон Степанович. - Тоді  ви мене обманули, – схвильованим голосом відповів Василь Васильович. - Ви  багата людина. Я їду до вас. Будемо рятувати хлопчика і мою  совість...   (далі буде)

  

0

Останні статті

Коментарі