Про співтовариство

Історично-розважальне співтовариство

Статті і цікавинки про український націоналізм і культуру, українську боротьбу і незалежність, про наших героїв, і ворогів, сучасне та минуле

Важливі замітки

Вид:
короткий
повний

Бандерівці

Звєрі...

Нині в маршрутці чув, як адна женщіна другой ґаваріла: "Ти панімаєш, Клара, еті правасєкі славілі мальчіка в горах, прівязалі сєбє наспіну, штоби па нім міліціанєри нє стрєлялі!" Клара закотила очі і почала сповзати з крісла. До її масних губ, обведених чорним олувком, присохло слово "Звєрі!"
І я не втримався:
- А Інтер щойно передав, що озвірілі правосєкі увірвалися в мирне карпатське село, осідлали всіх рускоязичних і заставили галопом гнати в бік перевалу. Непідкованих! Кожний правосєк замість броніка мав по дитині зізаду і спереду. А мєстний попушка Фєафан московського патріархату сокирою перед ними валив ліс, розчищаючи дорогу... Кстаті, того первого мальчіка звали Мауглі. А сестру його - Либідь.
Тьотю Клару уже теліпало, а її падружка дивилась на мене, як на реінкарнацію Степана Бандери. За хвильку вона схопила посивілу під пахвами Клару і здиміла з маршрутки. 
Люблю я наш громадський транспорт. Додає життєвих сил...

Що робити з учителями-українофобами?

  • 12.07.15, 13:30
Як захистити дітей від вчителя-пропагандиста? Які закони на них діють?  Поради від головного спеціаліста Міністерства освіти та науки Раїси Євтушенко, заступника начальника департаменту СБУ Юлії Лапутіної та начальника відділу освіти міськради Слов’янська Вадима Овчаренка. Матеріали від "Радіо Свобода"



P. S. Ватани, йдіть лісом. Спочатку згадайте як ви раділи побиттям на Майдані, а потім вже розказуйте про повагу до чужої думки і "свободомисліє" 

Кабмін обмежив можливість допомогати армії через волонтерів

  • 11.07.15, 15:25
У Яценюка визначили, кому можна збирати гроші для збройних сил

Кабінет міністрів затвердив порядок здійснення публічного збору коштів для бійців, зазначивши, що кошти можуть збирати лише благодійні фонди або представники Міноборони.

Відповідна постанова уряду 30 червня затвердив прем’єр Арсеній Яценюк.

[ Читати далі... ]


З Днем Конституції України!

  • 28.06.15, 08:00
Вітаю дорогих патріотів і мужніх захисників нашої Батьківщини з Днем Конституції України! Хай завди буде сонце, радість і Україна!