хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Отож і воно, що економіка в Україні досі жахлива

Заробітчани створюють продукцію в інших країнах на $ 35 млрд., З яких Україна нічого не отримує.

Уточнюється, що експерти проаналізували наслідки економічних проблем, які змушують українців виїжджати за кордон в пошуках більш високого доходу і виклали отримані дані в доповіді "30 років незалежності: економічні підсумки".

"З одного боку, внесок грошових переказів мігрантів в українську економіку позитивно відбивається на платіжному балансі і в цілому економіці країни. А з іншого, вартість продукції, яку українські заробітчани створюють поза Україною, перевищує $ 35 млрд. Тобто якщо в Україні були створені необхідні умови , цей продукт створювався б у нас ", - йдеться в доповіді.

Експерти відзначають, що той шлях, який проходить Україна, колись проходила Латвія, Польща і Угорщина. Але аналітики підкреслюють, що ці країни зуміли поліпшити економічну ситуацію і "зламали" негативний тренд, на відміну від України.

Згідно з даними доповіді, за підсумками 2020 року внесок польських трудових мігрантів становить 1% в ВВП країни, тоді як в 2006 році цей показник становив 2,5%.

Раніше ми писали, що українці, які працюють за кордоном, почали більш

2

Коментарі

122.08.21, 11:47

Перекази з часом можуть зменшитися, коли сім'ї переїдуть туди на постійне проживання.

    222.08.21, 21:15Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Мені взагалі стає цікаво: до чого то все дійде?
    Принаймні я не бачу причин для покращення життя в Україні як масового явища, а без того ми третій світ, або й четвертий.