хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про Україну Володимир Путін



Рекомендую прочитати. Я завжди вважаю за потрібне мати знайомство з оригіналом, а тут, о диво-дивне!,- чи не вперше за віки на офіційному сайті Крембля Президент РФ звертається українською мовою. Таки закон про українську мову почав діяти і як годиться починати - з Москви. Може і побажання Президента України Володимира Зеленського про синьо-жовтий прапор стане дійсністю. А якщо серйозно, то така подія вагома для України, оскільки сам тон статті доброзичливий, отож починати велику війну після такого звернення було б верхів'ям підлості. Хоча "зелено-криваві коридори" Іловайська свідчать про підлість більше за праведність з боку Путіна.
Врешті, прочитайте самі і визначайтесь з брехнею, лукавством та реальністю. Мене найбільше усміхнуло "співпраця" Степана Бандери з нацистами, бо то як зараз Навальний "співпрацює" з керівництвом РФ.
Врешті, що було - те загуло і пилом вкрилося. Ми хочемо пожити самостійно без братньої опіки та любові від РФ, а мрійливому збирачу "земель руських" як тій бджілці скажемо: не хочемо твого меду, бо не хочемо твого жала.



9

Коментарі

113.07.21, 14:50

Яскравий зразок гібридної московської брехливої пропаганди.
Події 1933 р. Путін просто "забуває" згадати, і так у кожній фразі...

    213.07.21, 18:41

    Наявність такої статті свідчить про те, що плани та наміри продовжувати війну Є. Ця війна може бути гарячою (з бомбардуванням об'єктів інфраструктури та спробою окупації всієї України) або холодною (економічною, інформаційною), але вона буде.

      313.07.21, 19:02

      До речі, Ви ознайомлені з цим?

      https://parafia.org.ua/biblioteka/statti/moskva-marosejka/

        413.07.21, 19:55

        Щодо нових мовних законів — їх легко можуть використати наші вороги. Чим жорсткішою буде українізація, тим зручніше буде Росії захопити Україну.

          514.07.21, 05:50Відповідь на 3 від Nech sa paci

          До речі, Ви ознайомлені з цим?
          https://parafia.org.ua/biblioteka/statti/moskva-marosejka/

          Бостон, 1954 - Вражає !!!
          Думки не втратили актуальності навіть в 2021 році.

            614.07.21, 10:04Відповідь на 5 від Леонід

            Так, трохи пророче й водночас правдиве. Не пропаганда, а чесний аналіз. Староукраїнські еліти самі захотіли "один народ" і мимоволі підставили нас, тепер наші сусіди б'ють тією ж зброєю.

              714.07.21, 13:13

              я в шоке, как можно быть братним народом, если Россия отобрала у нас Крым и шо творит на востоке нашей страны? Вот когда отдадут нам Крым и полностью уйдут с востока, когда Украина станет такой территориально целостной, как была в 2012 году, вот тогда можно и будет поговорить про братерство

                815.07.21, 12:00Відповідь на 6 від Nech sa paci

                На жаль, нас б'ють реальною зброєю і я подумав спочаткц, що коли на Сході все зупиниться - значить це перший крок до порозуміння і припинення конфронтації, яка нічого за 8-м років доброго не дала ні нам - ні РФ. На превеликий жаль, але бої тривають, отже ця стаття - облуда. Хоча загалом я позитивно її оцінюю при всіх ізмах.

                  915.07.21, 12:12Відповідь на 7 від ТНЕ*

                  Важливо знати світоглядну позицію ворога по темі можливого замирення. Війна триває і тим все сказано більше за купу розумних слів.

                    1016.07.21, 00:45Відповідь на 8 від Богдан Бо

                    Хоча загалом я позитивно її оцінюю при всіх ізмах.
                    Як можна позитивно оцінювати статтю , в якій стверджується, що українці — це зіпсовані третьою стороною росіяни, більшу частину України ми повинні віддати Росії й так далі?

                    До речі, Путін прогнозовано (мною) б'є по мовних проблемах, які не так давно придумав Порошенко. Мовне питання — дуже вигідна тема для всіх, хто хоче нас поіміти (всередині країни чи ззовні). Замість того, аби прийняти щось адекватне, всі пересмикують, аби потім із чого щось мати (прибічників або відволікання від брудних справ).

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна