Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Киев

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

Китай - дурню не виробляй!

ЕКС-ГЛАВА БРИТАНСЬКОЇ РОЗВІДКИ РОЗПОВІВ, ЗВІДКИ З'ЯВИВСЯ COVID19
Колишній глава MI6 Річард Дірлав висловився з приводу походження Covid19
ТОП
13:01, 04.06.2020
Колишній глава MI6 Річард Дірлав висловився з приводу походження Covid19
COVID-19 з'явився в лабораторії в китайському місті Ухань і поширився через нещасного випадку в лабораторії, заявив колишній глава британської розвідки MI6 Річард Дірлав.

В інтерв'ю Telegraph він заявив, що ознайомився з новим «важливим» науковою доповіддю, в якій говориться, що вірус з'явився не природним шляхом, а був штучно створений китайськими вченими.

Я думаю, що це (епідемія) почалося як нещасний випадок. Виникає питання: якщо Китай колись визнає відповідальність, чи буде він платити компенсацію? Я думаю, що це змусить кожну країну в світі переосмислити свої відносини з Китаєм і то, як міжнародне співтовариство поводиться по відношенню до китайського керівництва.

За його словами, мова йде про «дуже важливою» наукової статті професора Ангуса Далгліша з лікарні Святого Георгія в Лондонському університеті і норвезького вірусолога Біргера Соренсена, яка з'явилася на цьому тижні.

Telegraph зазначає, що наукова стаття була переписана кілька разів і ще не була опублікована в жодному науковому журналі.

1

Коментарі

17.06.20, 12:10


Нам, українцям, мабуть на роду написано, "на таблицях залізних" знаходити нові пригоди на власну сраку. На сьогодні Україна має досить потужного ворога. Тому раціонально виправдано всі негаразди валити на нього, паралельно працюючи на перемогу всіма доступними засобами. Назріваюча війна між англомовними державами і Китаєм вигідна виключно Кацапстану. Лише там, лише в РФ здатні зробити таке лайно, як "COVID-19". Лише в РФ "з секретної лабораторії" могла втекти якась звірина по черговій пиятиці. У випадку, коли почнуться бойові дії між, скажімо, Штатами і Китаєм, РФ може спокійно робити з нами все, що ми їм робити дозволим. А виходячи з того, що Україною протягом останніх років керують сцикливі зайці, неспроможні за 6 років війни ні побудувати патронного заводу, ні визнати війну ...