хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Обман і ще раз обман і Зеленський, і Оман!

Оман або обман: відпочинок Зеленського з російськими нотками, з ким зустрічався президент


Українські журналісти провели розслідування.
Поїздка  Володимира Зеленського в   Оман досі залишається обговорюваною темою для громадськості. Українські журналісти вирішили перевірити, з ким же там зустрічався президент.

Варто відзначити, що в прес-службі Офісу президента України писали про двох зустрічах Зеленського в Омані: спочатку глава держави спілкувався з виконавчим президентом Державного генерального фонду Оману, а після - з міністром закордонних справ Оману. При цьому, як передає видання " Радіо Свобода ", журналісти програми "Схеми" помітили дивний збіг.

Справа в тому, що представники преси звернули увагу на літак, на якому Володимир Зеленський повертався до Києва. Відзначається, що цим же чартерним рейсом до цього в Оман з Москви прилітав Микола Патрушев, представник російської влади і, за словами російських журналістів, "друга людина після Путіна".
 
При цьому в прес-службі Патрушева не відповіли на питання українських журналістів. Однак представники Володимира Зеленського все ж зробили заяву для преси. Згідно з тим самому заявою представників Офісу президента, Володимир Зеленський не знайомий з Миколою Патрушевим, а також ніколи і ніяк з ним не контактував. 
 
Однак журналісти помітили ще одну дивну деталь. Згідно з інформацією програми "Схеми", Володимир Зеленський прибув до Києва з Оману 9 січня приблизно о третій годині ночі. При цьому, зазначають представники преси, коли вони приїжджали на Банкову до цього, офіційний символ (штандарт) було піднято. У такому положенні штандарт залишають тоді, коли глава держави перебуває в країні. Або таким чином громадськість намагалися дезінформувати, або все-таки це дійсно випадковість і хтось просто помилився - залишається тільки припускати.
 
При цьому журналісти програми "Схеми" стверджують, що за два тижні до цих подій Микола Патрушев, глава Ради безпеки Російської Федерації, приймав у себе гостей. Відзначається, що мер Харкова Геннадій Кернес разом з товаришем Робертом Тедеєвим відправлялися в Москву. Примітно, що брат Роберта Тедеєва Ельбрус Тедеєв був народним депутатом України від "Партії Регіонів". Його помічником довгий час був нинішній глава Офісу президента Андрій Єрмак. 

Правда, за словами Геннадія Кернеса, його поїздка була пов'язана тільки з візитом до стоматолога. При цьому він підкреслив, що друга Роберта взяв з собою просто так, а з Андрієм Єрмаком він не знайомий. У свою чергу Андрій Єрмак відповів журналістам, що дійсно добре знайомий з Ельбрусом Тедеєвим і був його помічником. Однак, зазначав Єрмак, допомога ця полягала в основному з юридичними питаннями. Завжди це було пов'язано зі спортом, змаганнями та іншими подібними речами, так як Ельбрус Тедеєв - олімпійський чемпіон. За словами Андрія Єрмака, він поняття не має, з ким зустрічався в Росії Геннадій Кернес, а також не розуміє, як це може бути пов'язано з ним.  

Також повідомлялося, що екс-глава Офісу президента Андрій Богдан прокоментував поїздку Володимира Зеленського в Оман. В результаті Богдан зізнався, що це не був офіційний візит.



0

Коментарі

117.02.20, 11:52

Чому ніхто не зацікавився для чого прилітав до Оману отой Патрушев? Як Богдану стало нудно і полетів під три чорти, а в цей час там Володя Зеленський так само опинився після тяжкої пиятики у Буковелі.