хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

ЄС пресує і далі РФ

ЄВРОСОЮЗ НА РІК ПРОДОВЖИВ АНТИРОСІЙСЬКІ САНКЦІЇ ЗА ВИБОРИ В КРИМУ
28 Січня 2020 
ЄС, санкції, Росія

Рада Європейського Союзу із загальних справ ухвалила рішення про продовження на рік санкцій проти Російської Федерації у зв’язку із порушенням територіальної цілісності України.

Як повідомили Укрінформу джерела в Європейській раді, це рішення було ухвалено без додаткового обговорення на засіданні Ради ЄС, що відбулося у вівторок, 28 січня, у Брюсселі.

Також до санкційного списку включено додатково 7 осіб, які причетні до організації так званих виборів у Криму, який знаходиться в умовах окупації Російською Федерацією.

Рішення щодо продовження санкцій набуде чинності після оприлюднення в журналі ЄС.

Як повідомлялося, ЄС у березні 2014 року запровадив санкції проти Росії у зв'язку з анексією Криму та порушенням територіальної цілісності України. Після цього санкції неодноразово продовжували, а список - розширювали. Обмежувальні заходи полягають у замороженні фінансових активів у країнах ЄС та забороні на в'їзд на територію ЄС особам, які перебувають у санкційному списку.

Нагадаємо, міністри країн-членів Європейського Союзу схвалили розширення санкційного списку за підрив територіальної цілісності України.

Раніше стало відомо, що посли Європейського Союзу підтримали пропозицію щодо розширення санкцій, пов’язаних з анексією Криму Російською Федерацією.

Вчора п’ятий Президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко після зустрічі із президентом Європейської народної партії Дональдом Туском заявив, що санкції проти Росії за невиконання мінських домовленостей, анексія Криму та агресію на морі мають бути продовжені.

1

Коментарі