хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Непогано, що погано

Знову не зрослося: естакади на російській автомагістралі Крим-Кубань ніяк не сходяться (ФОТО)Фото: Dailymotion
Фото: Dailymotion
01.03.2018 12:00 Коментарі

На автомагістралі, яка має з'єднати через Керченський міст Крим із Кубанню, не сходяться естакади

В окупованому Криму Росія будує нову автодорогу 1-ї категорії «Таврида», яка через Керченський міст має з'єднати Крим із Кубанню. Проте у Сімферополі естакади дороги не сходяться. Про це повідомляють користувачі соцмереж.

«Не сходяться не тільки прольоти Кримського мосту, естакади нової автодороги 1-ї категорії „Таврида“ в Сімферополі теж не сходяться», — написала користувач Ілона Карачан.

Користувачі мережі припускають, що, це такий мейнстрім або традиція — «коли нічого ніде не сходиться».

На оприлюднених фото з місця будівництва дороги помітно, що окремі секції споруди знаходяться на різному рівні, через що поверхні естакад не співпадають.

Фото: facebook Ілона Карачан
Фото: facebook Ілона Карачан

Нагадаємо, нещодавно будівельники Керченського мосту не зістикували металеві секції належним чином, внаслідок чого між ними виникло значне розходження — 2 м у довжину та близько 1 м у висоту.

Джерело: Ракурс

3

Коментарі

12.03.18, 13:00

розповідали що робили тунель Белореченская Туапсе-так там теж нестиковка була

    22.03.18, 15:19

    Скоріш за все це опори мосту, але рух буде перпендикулярно до запропонованого автором. Тобто права опора відповідає за рух від фотографа, ліва — за рух до фотографа. А вони не зобов’язані стикуватися чи бути рівними за висотою. Це як два паралельні мости.

      32.03.18, 22:58Відповідь на 1 від Gogilo

      розповідали що робили тунель Белореченская Туапсе-так там теж нестиковка була
      Тепер зрозуміло чому в СРСР щороку 1000 найкращих випускників ВНЗ з України розподіляли по Росії - іхні виші вже тоді були отруєні "бояришнеком", а натомість сюди їхали іхні пустоголові та наскрізь "руськоязичні" "спєци" - як теє бидло можна українізувати, якщо воно слабоумне від народження, але їх ставили ВИКЛЮЧНО на керівні посади
      Згадайте тільки дубоголового "Азірова" !!!