хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

ОРЛО пішло у темряву

Українська сторона припиняє постачання електроенергії на непідконтрольні території Луганщини 23/04/2017

 

З 25 квітня Луганське енергетичне об’єднання припинить поставки електроенергії на непідконтрольні Україні території ОРЛО. 

Про це в ефірі телеканалу “ЛОТ” повідомив гендиректор Луганського енергетичного об’єднання Володимир Грицай, інформують “Донецкие новости“.

За його словами, в ЛЕО отримали документи від ДП “Енергоринок”, які підтверджені документами з Мінпалива та енергетики за підписом міністра Ігоря Насалика про те, що із вказаної дати буде повністю припинено перетікання на непідконтрольні території.

“З 25-го квітня буде повністю припинено перетік електроенергії на неконтрольований територію… Зараз наші технічні служби проводять певні заходи, і з 25 квітня, з 00:00, перетікання має бути повністю відключено”, – заявив Грицай.

До об’єктів, які отримують електроенергію від ЛЕО, наразі належить і Попаснянський водоканал.

1

Коментарі

125.04.17, 09:09

***ОРЛО пішло у темряву***
Про "ТЕМРЯВУ" = ЗВИЗДЁЖ!
Да, з 23:40 і до 00:30 Луганськ дійсно був ПОВНІСТ'Ю ОБЕСТОЧЕНИЙ!
Вирубилось ВСЕ, пов'язане з електрикою...
Але молодці енергетики!
Обіцяли справитись за 4 години \а я прогнозував, що ЧАС на ВСЯКУ справу має бути помножений на "Число Пі" = 3,14 - тобто буде добре, якщо дадуть світло до 12:00!!!\ - але справились за 50 ХВИЛИН!
---
Зато тепер Україна може ЗУПИНЯТИ ОСТАННЮ Українську "ТЕС" міста Щастя, яка працювала, дякуючи поставкам ДОНБАСЬКОГО АНТРАЦИТА, і забеспечувала ВСЮ ОБЛАСТЬ!
Всі ІНШІ "ТЕС" вже більше як тиждень СТОЯТЬ через блокаду
---
Ну й ХТО від того ВИГРАВ???
Раньше ***Україна отримувала*** платню за електроенергію...- а тепер будут отримувати ІНШІ структури...*

    225.04.17, 14:47

    Господи! Нарешті дійшло, що зрадники Криму, Даунбасу і Лугандонії мають бути без електроенергії, без води, без газу до тих пір, доки не піднімуть партизанську війну проти кацапо-рашистської РашіПараші!

      325.04.17, 15:23Відповідь на 2 від ЧарКес

      Господи! Нарешті дійшло, що зрадники Криму, Даунбасу і Лугандонії мають бути без електроенергії, без води, без газу до тих пір, доки не піднімуть партизанську війну проти кацапо-рашистської РашіПараші!
      Я з вами не згоден, бо МИ - не вони. Безперечно, що йдуть "позакулісні" договори, але саме завдяки таким ми звільнили майже всіх наших полонених, а що лишилися - ще незрозуміло чому, можливо як Савченко в обробці. Для нас жодної користі в створенні проблем в побуті місцевого населення, тому що це нічого не вирішує - нічого! Як і блокада ОРДЛО дурня, бо зашкодила Україні в економічному зростанні і не зашкодила нічим особливо окупантам, бо вони постачання мають на пряму з РФ. Потрібно бути раціональними воїнами, а не революційними істериками.

        425.04.17, 18:09

        Тепер у цю зону зможе подавати електрику Росія.

        Тобто спочатку — рублі, потім — продтовари, далі — електроенергію, й нарешті — російські паспорти й визнання "республік". Після цього настане "захист російських громадян" і аналог Абхазії та Південної Осетії (навіть не Придністров’я).

        І тут є небезпека, що росіяни захочуть "для красоти" включити не ОРДЛО, а все ДЛО. Наприклад, до війни 2008 року невелика частина Абхазії, де в горах жили лази (субетнос грузинів), контролювалася Грузією. Після окупації росіяни звідти не вийшли, і вся Абхазія контролюється Росією.

          525.04.17, 18:09Відповідь на 3 від Богдан Бо

          Богдане! Їх не зміниш, бо вони, як рашистські раби, звикли до палиці...Іншої мови вони не сприймуть!

            625.04.17, 18:11Відповідь на 3 від Богдан Бо

            Щодо блокади цілковито згоден. А постання не підіймуть, бо боятимуться озброєних окупантів.

              725.04.17, 18:16Відповідь на 5 від ЧарКес

              Ну як раби? От дехто ризикував собою й відстоював "русскій миръ". Спочатку тусувався на площах, потім захопив ОДА, а далі почав воювати проти України. Це теж було своєрідне повстання проти "бандерівців". Інша справа — що це не весь Донбас. Там є люди як за Росію, так і за Україну (навіть не всі виїхали), а є взагалі "ми за мир, а під ким, по фігу".

                825.04.17, 19:04Відповідь на 5 від ЧарКес

                Богдане! Їх не зміниш, бо вони, як рашистські раби, звикли до палиці...Іншої мови вони не сприймуть!
                Перепрошую, але не ображайте патріотів, які стримали навалу рефів і не дозволили захопити всю Донецьку і Луганську область, бо то були саме місцеві. Як знаю, що в той час як одні з Тернопільщини йшли в лави ЗСУ і на фронт - інші в чималій кількості з тої ж Тернопільщини їхали (і їздять!) на заробітки до РФ! Ще інші виїздили переховуватись до Польщі. І взагалі в Тернополі дотепер стоїть пам'ятник Пушкіну! Що він там забув? В самому центрі міста! І місцевим до того діла немає, як і до відсутності підпису на пам'ятнику Тарасу Шевченку. Класика: в чужому оці і скалку помічають, а в своєму... Тому не потрібно бути таким аж агресивним деміургом.

                  925.04.17, 19:07Відповідь на 5 від ЧарКес

                  Запрошую до нового спвтовариства "Слава Україні!"

                    1025.04.17, 19:08Відповідь на 6 від Nech sa paci

                    Запрошую до нового співтовариства "Слава Україні!"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна