хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Приватні виконавці судових рішень?

Порошенко пропонує ВР увести інститут приватних виконавців судових рішень
18 серпня, 2015 - 18:37

Президент України Петро Порошенко пропонує Верховній Раді України ввести інститут приватних виконавців судових рішень, повідомив представник Президента України в парламенті Степан Кубів. Про це повідомляє прес-служба БПП.

Відповідний законопроект №2506а "Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень та рішень інших органів" президент зареєстрував у парламенті.

"Законопроект пропонує внести зміни до низки законодавчих актів з метою впровадження змішаної системи виконання рішень, зокрема, шляхом модернізації органів державної виконавчої служби, а також введення інституту приватних виконавців", - заявив він.

За словами представника Президента у Верховній Раді, даним законопроектом визначені принципи діяльності державної виконавчої служби, посилений правовий захист і гарантії здійснення діяльності державних виконавців, а також встановлені вимоги до їхньої професійної етики. З метою удосконалення функціонування державної виконавчої служби підвищені вимоги до осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень та рішень інших органів.

"На реалізацію положень стратегії і для встановлення і розвитку інституту приватних виконавців законопроектом визначено правовий статус приватних виконавців, врегульовані процедури придбання та зупинення права на здійснення діяльності приватними виконавцями, визначено особливості фінансового забезпечення діяльності приватних виконавців, процедури заміщення приватного виконавця, передбачено ведення Єдиного реєстру приватних виконавців України, а також можливість створення ефективної системи самоврядування приватних виконавців", - повідомив Кубів.

Джерело: День


Богдан Гордасевич: Як я розумію, це є фактично узаконити рейдерство? 

2

Коментарі

118.08.15, 19:59

Взагалі я не дуже проти, якщо паралельно державним будуть і приватні агентства детективів чи судовиконанвців, але щоб це було в нормі законів, а не рейдерів.

    219.08.15, 11:34

    як вони що роблють.перед початком війни япозичив гроші у альфа банку.200грн.і там як було якщо повертаеш іх раніше то ніяких %.приїхав до банку, а воно було на золотому кільці у донецьку. не працюе, а поруч майже приват дивлюсь щось там возня якась незрозуміла, а цей альфа зачинен. я повернувся до дому. а з альфа дзвонять у вас борг? я сміюсь і кажу та віддам а от як незнаю.бо непрацюють.короче виїхав переоформив пенсію отримал гроші і повернув цьому альфа. продовжують дзвонити. я ім пропоную подавайте до суду. ні названюють. от недавна позвонилаякась колекторна фірма. у вас борг-а ви впевненні кажу-подавайте у суд. зараз немає часу та і справі таки що недовас але подавайте. бо коли я знайду чася подам. а цім колекторам пояснил у чому справа. ай що там викладати

      319.08.15, 16:26Відповідь на 2 від Gogilo

      То правда, що банки у нас дуже туману напускають та обманюють.