Це відома сучасна підробка. "Череп" та "тіло" були сконструйовані з використанням суміші кісток сучасних тварин (птахів, собак та лам), паперу, клею та гіпсу
Це все робиться задля туристів: такі "артефакти" дають непоганий зиск та притягують інших любителів "містичних таємниць". Отак кмітливі артефактори вбивають одразу двох зайців.
Це відома сучасна підробка. "Череп" та "тіло" були сконструйовані з використанням суміші кісток сучасних тварин (птахів, собак та лам), паперу, клею та гіпсу
Це все робиться задля туристів: такі "артефакти" дають непоганий зиск та притягують інших любителів "містичних таємниць". Отак кмітливі артефактори вбивають одразу двох зайців. Це ж треба, не знала, дякую
Це ж треба, не знала, дякуюА усілякі сайти з "загадковим" контентом теж хочуть отримати свою долю прибутку з загадкових явищ. Тому й публікують навіть вже відомі підробки як містично-невідомі речі
А от дослідження про дійсно загадкові речі типу Рукопису Войніча я б з задоволенням почитав
Це ж треба, не знала, дякуюА усілякі сайти з "загадковим" контентом теж хочуть отримати свою долю прибутку з загадкових явищ. Тому й публікують навіть вже відомі підробки як містично-невідомі речі
А от дослідження про дійсно загадкові речі типу Рукопису Войніча я б з задоволенням почитав
Коментарі
nebosklon
124.05.26, 06:19
Цікаво
Голубка
224.05.26, 08:43Відповідь на 1 від nebosklon
Nihto
324.05.26, 14:03
Бес Понятия
424.05.26, 22:25
Це все робиться задля туристів: такі "артефакти" дають непоганий зиск та притягують інших любителів "містичних таємниць". Отак кмітливі артефактори вбивають одразу двох зайців.
Голубка
525.05.26, 10:55Відповідь на 3 від Nihto
Голубка
625.05.26, 10:56Відповідь на 4 від Бес Понятия
Бес Понятия
725.05.26, 18:56Відповідь на 6 від Голубка
А усілякі сайти з "загадковим" контентом теж хочуть отримати свою долю прибутку з загадкових явищ. Тому й публікують навіть вже відомі підробки як містично-невідомі речі

Голубка
827.05.26, 07:56Відповідь на 7 від Бес Понятия
nebosklon
928.05.26, 10:54
У цих істот мозку більше,ніж сала