хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Люстрація і репресія - час настає

Мені довелось перечитати масу різнородної літератури стосовно революції і громадянської війни 1917 - 1991 років ( я не помилився з датою: саме так - до 1991 року, до розвалу СРСР). Так от я давно переконався, що масовий терор ленінізму-сталізнізму мав цілком обгрунтованні причини, тому я ніколи не погоджусь з примітивним посиланням всього на вину одної особи: Сталіна або Леніна, як і Гітлера тощо.
Громадянська війна відбулась в царській Росії тому, що дворянство і їх владу народ ненавидів масово! І народ виловлював дворян-панів і нищив без особливих цькувань з боку більшовиків, а з власної ненависті. І репресії були соціально підтримані значною масою населення. Як влучно сказав слідчий  на допиті у НКВД майбутньому відомому дисиденту Зиновьеву ( не плутати з жидом з псевдо Зиновьев!): "Мы будем репрессировать до тех пор, пока не будет кого репрессировать!" (твір "Зияющие высоты")
І вони свого досягли: станом на час смерті Сталіна 1953 р. в Росії дворянство було знищено абсолютно, як і всі інші опозиційні сили. Не буду описувати деталі, а зосереджу увагу на методології репресій, яку частково розкрив пан Солженіцин у своєму творі "Архипелаг ГУЛаг": репресії проводити не за виною, а за приналежністю до певного прошарку. Так з 20 по 30 роки органи ЧК-ГПУ-НКВД методично відстежували і знищували всіх офіцерів, жандармів, юнкерів, кадетів тощо просто за списками навчальних закладів,  або за списками дворян з відповідних реєстрів, за партійними архівами - тобто все, що було захоплено більшовиками серед архівів у тому числі царської охранки. І те, що потім багато хто з цих людей вірою і правдою воював на боці більшовиків - не мало жодного значення! Репресували всіх однаково! І правильно: хто зрадив раз - зрадить і вдруге! Особливо якщо він вже не потрібний!
Я тривалий час не міг повністю усвідомити цей процес, але до його розуміння мене наштовхнула сучасна дискусія в українському інтернетпросторі щодо необхідності люстрації владного прошарку. Я постійно казав, що неможливо проводити люстрацію, спираючись переважно на суб*єктивні фактори: як і головне - хто має право на те, щоб визначати хто є "праведним", а хто "неправедним", хто є "хорошим", а хто є "поганим" тощо.
А тепер я знаю принципи люстрації і репресій в Україні! Так!
Якщо наш народ піднімиться вдруге, то всі вже знають, що це не буде ремікс Помаранчової революції з її абсолютно мирною стихїєю, коли не було зафіксовано жодного значного  акту вандалізму чи бійок, а однозначно все буде до навпаки: нова хвиля повстання в Україні буде явно на знищення владного прошарку за всю його деструктивну діяльність впродовж останніх 20 років.
А репресія народу буде відбуватись за СПИСКАМИ ДЕПУТАТІВ! І то всіх рівнів! Всіх! І головне, що є чітка відповідь на питання "хто?" - народ буде репресувати "кого?" - депутатів! І тільки за те, що є чи був депутатом!
Мені почнуть заперечувати, що серед депутатів чимало правдивих людей,  на що я відповім наступним: хороший був депутат, чи був злодієм - не рахується, бо маємо оснований результат - повну руйнацію України і абсолютне зубожіння основних мас народу. Якщо народ вибухнув на повстання - всі депутати винуваті! Всі до одного! Всіх скликань за всі 20 років!
І всі міністри! Всі вищщі чини та урядовці! Всі ті, хто мав владні повноваження, але не використав їх належно для благополуччя народу - ВСІ!
Я вже не кажу про таку "дірібничку", що практично всі сучасні  українські мільйонери і мільярдери підпадають під цей процес репресій - а на здоров*я, панове! А чи не час вам відчути драйв від українського сафарі під назвою "Коліївщина 2012"?

Не знаю, наскільки я правий, але моя думка відтепер така!
  

Богдан Гордасевич

86%, 49 голосів

9%, 5 голосів

5%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
38

Коментарі

118.03.11, 16:40

Извините,бойня ничего не даст.Миллионеры и депутаты свалят за границу.Богатые чиновники-тоже.Останутся клерки и Армия.Не факт,что наша.Как в Гражданскую были латышские стрелки,китайцы.Тут власти поможет "старший брат".

    анонім

    218.03.11, 16:45

    Не зрозумів того що не погодився. А де заперечення? Мабуть то якийсь депутатик забрів. А щодо репресій, вони мають бути суцільними, без виключень. Інакше треба визначати хто підпадає, а хто ні. А це вже грунт для зловживань та корупції.

      318.03.11, 16:49

      Погоджуюсь з Хироном. масква тільки й чекає безпорядків в Україні, щоб ввести сюди асвабадітєлєй! А ми ж "гордобезблокові"

        418.03.11, 16:50

        Цих мало. За цими депутатами цілий ешелон таких самих, як вони. Всілякіх комсомольців, кадебістів, комуняк. Які зараз всі в штаті ФСБ. Так що чистити треба, починаючи ще з тих часів. Піднімати документи і вперед.

          518.03.11, 17:04

          Однозначно!!! Всіх до одного!

            618.03.11, 17:14

              718.03.11, 17:33Відповідь на 3 від Fred Perry

              Егеж, саме так.

                818.03.11, 17:36

                Нічого не дасть. Ти що, думаєш, що мільядери з депутатами чекатимуть, поки за ними прийдуть? Знов постраждають безневинні, а винуватці вийдуть сухими з води. Не треба прагнути крові, до хорошого це не веде.

                  918.03.11, 17:47

                  Я не такий кровожерливий як автор. Достатньо по 109 ст. ККУ (10 років) притягнути всіх депутатів ВР, хто підтримав Харківські зради (ст. 17 Конституції), всіх депутатів, які проголосували про перенесення місцевих виборів (ст. 141 Конституції), всіх депутатів які голосують за інших або вказують депутатів як голосувати, приклад Чєчєт (ст. 84 Конституції). Також притягнути умників з Одеської та Запорізької міськрад. Перших за порушення 20 ст. Конституції (державні символи), других за ст. 45, тобто спроба примусово 1 травня відібрати у людей відпочинок.

                    1018.03.11, 17:50

                    згоден
                    той хто там сидить уже злодій - бо нічого не робить щоб змінити наявний безлад. А все решту – слова, слова, слова

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна