хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Кому потрібен живий Дональд Трамп?

Кому потрібен живий Дональд Трамп?
Відповідь когось здивує: мені. Навіщо? Тому що це як світло виключили, коли дивився захоплюючий трилер. Зараз вся світова інтрига в тому, хто виграє у перегонах з вибору Президента США восени цього року, тому зачекайте передчасно помирати старий і дуже старий — зачекайте!
Начебто все сказав для читачів яко глядачів: кілька слів вхопили і далі полетіли в безмежжі Інтернету.
Тепер для читачів думаючих додам таке, що варте на їх увагу, як на мене. Правди про стрільця ми навряд чи дізнаємося, тому я спокійно вибудовую образ патріота, який переживає за долю своєї країни, бо зважитись на подібний вчинок без морального підгрунтя просто неможливо. Інша річ, чи це був реальний замах на життя, чи символічне попередження: ти доторканний! Вибирайте варіант самі, але бачимо по-факту, що одночасно і влучив, і не влучив. Хоча охорона оточила одразу Дональда Трампа і, так би мовити, прикрила собою, але ж голова Трампа стирчала в наглу, тому повторити було не складно другий постріл, але стрілець чомусь переключився на публіку доти, допоки його влучним пострілом не відключили навічно. Знову вказую, що достоту ясно: був замах на Дональда Трампа, колишнього президента США і найбільш можливого кандидата на цю посаду знову від Республіканської партії США.
Усе інше є загадка з багатьма невідомими. Тоді чому я обрав образ патріота для стрільця? А тому, що цей феномен насилля чітко нагадав мені події 5-6 січня 2021 р. відомий як "Штурм Капітолія США" і нижче я подаю інформації про ту подію, але на тепер мені важливо підкреслити інше: ця злочинна подія сталася суто за підбурювання тоді ще діючого Президента США Дональда Трампа! Він програв вибори і не хотів цього визнати, тому намагався зірвати підсумок демократичних виборів злочинною силою! Фактично відбулася пряма загроза державному устрою США як такому! Під час штурму Капітолія загинули люди! Були відкриті чисельні кримінальні справи, але не для Дональда Трампа, у якого існує імунітет перед Законом США яко за статусом президента. Наголошую на тому: Дональд Трамп не поніс жодного покарання за спробу державного перевороту — жодного покарання! Хіба це справедливо?
Проте значно небезпечніше інше: хто може гарантувати, що подібний вчинок не повториться вдруге у значно більших маштабах, бо досвід вже є у Дональда Трампа, як і темперамент той самий. Ще й з ореолом героя, якого "кулі не беруть", а насправді який є значним лихом для США, про що засвідчив його перший термін перебування на посаді президента. Якби було інакше, то чому Дональда Трампа не переобрали, а схотіли і обрали старенького Джо Байдена? Як і зараз я певен, що переоберуть мудрого праотця, як і належить верховній владі, а не пристарілого мажора-популіста. Врешті, час усе розставить на свої місця, але однозначно добре, що світло не згасло і ми надалі споглядаємо за трилером "Байден і Трамп: рулетка часу!"
Богдан Гордасевич
14:08 14.07.2024


Довідка з нашої чудової Української Вікіпедії, де дуже багато ще корисної інформації по цій темі
Штурм Капітолія США — насильницькі протести, що пройшли 6 січня у Вашингтоні (округ Колумбія)[5], організовані групою прихильників президента США Дональда Трампа, метою яких було змінити результати президентських виборів 2020 року. Учасники протестів захопили будівлю Капітолія США, що призвело до загибелі п'яти людей та змусило членів Конгресу США тимчасово евакуюватися, однак зрештою не завадило сертифікації результатів виборів.

5–6 січня 2021 року кілька тисяч прихильників президента Трампа, що зібралися у Вашингтоні, округ Колумбія, на знак протесту проти можливих фальсифікацій результатів президентських виборів та на підтримку вимоги Трампа до віцепрезидента Майка Пенса та Конгресу відхилити затвердження перемоги обраного президента Джо Байдена.[6][7]

Конгрес тоді проводив підрахунок голосів колегії виборників, обговорюючи затвердження перемоги після того, як Тед Круз і Пол Госар заперечили результати підрахунку голосів в Аризоні. Бунтівники увірвалися до зали засідань Сенату, через що Конгрес тимчасово призупинив роботу[8], а члени Конгресу були евакуйовані. Пізніше того ж дня сертифікацію результатів президентських виборів було завершено, однак штурм Капітолія призвів до загибелі п'яти людей, зокрема одного працівника Поліції Капітолія.

Штурм був широко осуджений американськими політиками та міжнародною спільнотою; зокрема, лідер більшості в Сенаті США Мітч Макконнелл назвав ці події «невдалим заколотом».

13 січня Палата представників США оголосила імпічмент президенту Трампу за його роль у розпалюванні штурму. Низка комерційних компаній та організацій відмовилися співпрацювати із Трампом як наслідок подій 6 січня, зокрема його облікові записи були заблоковані у кількох соціальних мережах[9]. За результатами штурму ФБР відкрило близько 160 розслідувань, зокрема за звинуваченнями у внутрішньому тероризмі та організації бунту; станом на 13 січня понад 80 учасників штурму заарештовано[10].
1

Коментарі