хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Найгірше, що батьки можуть зробити для своєї дочки...

 

Найгірше, що батьки можуть зробити для своєї дочки — це виховати її “чемною дівчинкою”. Я не маю на увазі “порядною”, “розумною”, “відповідальною”, а саме – “чемною”.

Бути чемною — це значить орієнтуватися на чужі оцінки, боятись образити будь-яку скотину, яка плює тобі в душу, намагатися знайти добре, в кожному лайні. Бути чемною, це значить бути зручною — це страшний вантаж, від якого, ой, як не легко позбутися. І всього життя буде замало.

Але чемних дівчаток дуже люблять батьки, вихователі в дитячому, вчителі, та й взагалі всі дорослі, адже з ними немає ніяких проблем. Скажеш такій дівчинці доїсти бридкий суп — вона чемненько все доїсть. Буде давитися, але доїсть, бо так треба. А вона ж чемна, головне, щоб дорослі не сердились на неї. А потім дивуються, звідки в неї зайві кілограми і ця звичка запихатися їжею, коли і не хочеться. А все тому, що ця дівчинка так і не навчилась прислухатися до себе, не чує своє тіло.Їсть і дивиться на виховательку: ще їсти чи вже можна залишити?

Взято з мережі
4

Коментарі

14.06.20, 16:07

    Гість: Bernarda

    24.06.20, 16:26

    Найгірше, що батьки можуть зробити для своєї дочки — це виховати її “невихованою егоїсткою”!!! А більшість батьків зараз саме так і роблять. Більше немає мети виховати достойну, гідну людину, а таку, яка не принесе користі ні собі, ні світу. Саме завдяки таким методикам сучасного "виховання" і бачимо навкруги стільки безвідповідальної, невихованої гопоти. Певно, всіх цих людей також не вчили бути чемними дітками. Ось вони тепер на будь яке зауваження відповідають лайкою.

    Ви кажете, що бути чемною - це "боятись образити будь-яку скотину, яка плює тобі в душу". Уявіть собі, саме так ту скотину і виховували, як пропонуєте робити ви!) Тому вона і стала скотиною, а не людиною.

      Гість: Bernarda

      34.06.20, 16:29

      Я вважаю, що дітей треба правильно виховувати, пояснювати їм вічні цінності, а не вирощувати егоїстів, яким плювати на людей, на суспільство, на свою країну, які не поважають нікого. Батькам вони також потім "віддячать", не сумнівайтесь!
      P.S. про їжу абсолютне безглуздя! мене в дитинстві також примушували їсти, як і всіх дітей! і нічого, чомусь не стала товстою, а навпаки...)

        44.06.20, 17:12Відповідь на 1 від БезЛица

          54.06.20, 17:14Відповідь на 2 від Гість: Bernarda

          Це думка не моя,взято з мережі

            64.06.20, 17:15Відповідь на 3 від Гість: Bernarda

            Я тієї ж думки, що й ви, але у статті знайшла щось, що завадило й мені колись у дитинстві...

              Гість: Bernarda

              74.06.20, 17:36Відповідь на 6 від Голубка

              Тоді розумію) Так, батьки теж, навіть виховуючи правильно, допускаються певних помилок... нажаль( і буває, що створюють дітям комплекси, проблеми... з цим треба працювати індивідуально...