Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Навіщо ЛГБТ шлюб?

  • 13.07.20, 13:00
Ось дивлюся новини з багатьох країн світу і чую, що ЛГБТ ведуть боротьбу за визнання одностатевих шлюбів. Спочатку, я не міг зрозуміти навіщо це їм. Але потім побачив інтерв'ю одніеї ЛГБТ-активістки з РФ, в якому вона пояснила, що вони хочуть, щоб їхні стосунки мали законні підстави для вирішення багатьох питань, зокрема, в питаннях майнових при розлученні, або смерті партнера. І це, на мою думку, справедливі людські потреби. Але я почув від тіеї активістки про ще одну річ, що почуття між чоловіком і жінкою лише іноді схожі на почуття між двома жінками. І ось пройшло трохи часу і я подумав, а чому б ЛГБТ спільноті не назвати ці почуття між двома жінками якимсь новим словом, почуття між двома чоловіками якимсь іншим словом, а союз між ними теж назвати не шлюбом, а якимсь іншим словом. Я, як шанувальник Урсули ле Гуін, можу навести приклад, що в її творах описується союз двох бісексуальних жінок і двох бісексуальних чоловіків, який називається седорету. А потім буде дуже просто створити та прийняти законодавчу базу для таких стосунків, причому не викликаючи ніякого спротиву від людей, які мають бажання визначати шлюб лише як союз чоловіка та жінки. Така моя думка, і я вважаю, що вона варта обговорення.
5

Коментарі

113.07.20, 13:35

если люди просят надо дать . но чтобы без разводов . это будет правильно.

    213.07.20, 13:42

    ...а далі підуть зоофіли, копрофіли, некрофіли, інші філи, і всім їм шлюб подавай.

      313.07.20, 13:58

      ось! нові обличча у владу!)

        413.07.20, 14:07

        Існують країни де Воля починається від закритих або незачинених дверей до рабства. Ви, друже, казкар до того ж лірник небилиць не вигадуйте - ну яка б то особа вбила названу сестру чи за гроші, за землю, за товариша сталіна...

          513.07.20, 14:12

          думаю шо прийдемо скоро до цього

            613.07.20, 14:13

            головне шоб псіхов не випускали з псіхушок

              713.07.20, 14:19Відповідь на 6 від БджЫлка

              головне шоб псіхов не випускали з псіхушоксвободу попугаям

                813.07.20, 14:24

                Не бачу жодних об'єктивних причин, чому б їм не дозволити реєструвати шлюби і не бажу жодних проблем в тому, щоб їх називати якось інакше, ніж шлюб, або не називати.
                Хто кого в куди їбе і як кохає взагалі справа суто між тими двома особами, що перебувають в стосунках одне з одним

                  913.07.20, 14:29Відповідь на 2 від Mann der Welt

                  ...а далі підуть зоофіли, копрофіли, некрофіли, інші філи, і всім їм шлюб подавай.Шановний, ви не зрозуміли. Я про замінники шлюбу для не гетеросексуальних. А щодо зоофілів та інших, мабуть такого не буде, бо мова йдеться про людські свідомі стосунки особистостей, а стосунки з несвідомими тваринами та предметами сюди не притягуйте.

                    1013.07.20, 14:32Відповідь на 9 від Костянтин Гун

                    ...а далі підуть зоофіли, копрофіли, некрофіли, інші філи, і всім їм шлюб подавай.Шановний, ви не зрозуміли. Я про замінники шлюбу для не гетеросексуальних. А щодо зоофілів та інших, мабуть такого не буде, бо мова йдеться про людські свідомі стосунки особистостей, а стосунки з несвідомими тваринами та предметами сюди не притягуйте. невігласи

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна