Навіщо ЛГБТ шлюб?

  • 13.07.20, 13:00
Ось дивлюся новини з багатьох країн світу і чую, що ЛГБТ ведуть боротьбу за визнання одностатевих шлюбів. Спочатку, я не міг зрозуміти навіщо це їм. Але потім побачив інтерв'ю одніеї ЛГБТ-активістки з РФ, в якому вона пояснила, що вони хочуть, щоб їхні стосунки мали законні підстави для вирішення багатьох питань, зокрема, в питаннях майнових при розлученні, або смерті партнера. І це, на мою думку, справедливі людські потреби. Але я почув від тіеї активістки про ще одну річ, що почуття між чоловіком і жінкою лише іноді схожі на почуття між двома жінками. І ось пройшло трохи часу і я подумав, а чому б ЛГБТ спільноті не назвати ці почуття між двома жінками якимсь новим словом, почуття між двома чоловіками якимсь іншим словом, а союз між ними теж назвати не шлюбом, а якимсь іншим словом. Я, як шанувальник Урсули ле Гуін, можу навести приклад, що в її творах описується союз двох бісексуальних жінок і двох бісексуальних чоловіків, який називається седорету. А потім буде дуже просто створити та прийняти законодавчу базу для таких стосунків, причому не викликаючи ніякого спротиву від людей, які мають бажання визначати шлюб лише як союз чоловіка та жінки. Така моя думка, і я вважаю, що вона варта обговорення.

Загадковість політичного життя країн усього світу.

  • 15.06.20, 21:26
Чому терпілоїди обирають у владу рептилоїдів?))

Хто топить піч дровами, або коноплею той справжній молодець!)))

  • 23.01.18, 21:33
От всеж-таки люблю топити піч дровами. Колись ми топили ще й вугіллям, але вже привикли топити дровами. А оце прочитав, що конопля дає суху масу до 15 тон з гектару. Ліс так виросте років за 20. Але ми топимо дровами, винищуемо ліси і посадки. А висаджувати коноплю не можна. Вже ж і сорти без дурі в середині повиводили, а всеодно не можна. Я уявляю собі часи, коли Україна повністю перейде на конопляну енергетику і ще й експортувати буде коноплю до інших країн! Ото заживемо!)

Жінок більше на 6 мільйонів ніж чоловіків!

  • 22.01.18, 15:02
Вчора почув таку інформацію, що в Україні жінок більше ніж чоловіків на 3 чи 6 мільйонів. Намагався знайти в неті підтвердження, але такого нема. Взагалі то хочу познайомитися з жінкою, щоб створити родину, але чомусь так мало жінок. Мені здається, що чоловіків таки більше. 

Ціни на продукти в харчування в Україні втричі більші за Польшу!

  • 22.01.18, 14:22
Я - Костя, сьогодні січень 2018 року. Вранці ходив в магазин по хліб, а там знайомий приїхав з західної України, та я й почув від нього, що зараз в Польщі свинина по 6 злотих за кілограм, це на наші гроші 40 гривень за кілограм. У нас свинина 100 - 170 гривень за кілограм. Мене це дуже вразило, мяко кажучи. Далі він казав, що всі продукти такі дешеві в Польші. Я почав шукати в інтернеті статті на цю тему. Брехня журналістів уся такого плану, що в Польщі ціни на продукти меньші на 30%, бо в них ПДВ - 5%, а в нас -20%. Чому вони всі брешуть? В нас мясо втричі дорожче ніж в сусідній країні!!!
Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Groshi/roztsinki-na-zhittya-naskilki-vidriznyayutsya-tsini-v-ukrayini-ta-pols-10265531.html