Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Цілителька з Родникової Гути

  • 26.08.18, 13:16

Минулої  суботи в обласну лікарню Ужгорода привезли мого доброго знайомого Василя. Ми давно дружимо сім’ями. З ним сталася біда. На роботі схилився  за чимось важким, а розігнутися уже не міг.

В шпиталі встановили попередній діагноз міжхребцева  грижа.

Суботу і неділю неборака рятували від больового шоку уколами та крапельницями, а в понеділок почали шукати де  конкретно та  грижа знаходиться.  Просвічували чоловіка рентгенівськими променями, сканували в магнітно-резонансному томографі, аналізували формулу крові,знизували плечима і кивали головами,  але слідів грижі  знайти  не могли…  Вирішили перенести пошуки на вівторок. Натякали на те, що можливо і випишуть…

По обіді в понеділок моя дружина напакувала бульйону, відбивних, салатів  і я подався відвідати хворого. Спека ще не спала і маршрутки не були перевантажені. Навпроти мене сиділа огрядна блондинка з глибоким декольте, з якого майже вивалювалися  спокусливі принади. Автобус нещадно трясло на вибоїнах. А в такт підскакуванню автобуса танцювали і принади блондинки. В чомусь, все-таки наші дороги  мають  перевагу над закордонними!!!

Василь не зміг піднятися з ліжка. Навіть сісти, щоб поїсти бульйону, не міг. Тільки при лежанні біль не так пронизувала тіло.

Посиділи, поговорили. Згадали, що в Свалявському районі є гірське село Родникова Гута. 68 кілометрів від Ужгорода.  А в тому селі живе  старенька цілителька Марія Іванівна Штулер. Марія, супруга Василя,  вирішила не залишати чоловіка з муками на цілу ніч, а може і на цілий завтрашній день! Під вечір на ношах винесли Василя до таксі, а вже через годину майже дев’яносторічна жінка обмацувала тіло хворого своїми чутливими руками.

-          Синку, раніше  треба було прийти. У тебе кістка в клубі вискочила. Я б давно вправила  і ти не страдав би… - промовляла цілителька, ніжно погладжуючи місце вивиху.

Потім жінки туго обмотали  хворого  простирадлом. А через хвилин десять біль пройшла.

Вернувся   Василь своїми ногами. Вcі п’ятеро його сусідів по палаті повставали з ліжок, висунувши язики від подиву.  І ніби один подих пройшов по палаті:

-          Ну слава Богу!

У вівторок зранку при обході лікарі здивовано запитали:

- То,що у вас було випадання суглобу?

І тепер лікують пацієнта  за діагнозом,  який визначила своїми всевидячими руками напівсліпа Марія Штулер з Родникової Гути.

5

Останні статті

Коментарі

126.08.18, 13:32

Одужання та здоров'я!

    226.08.18, 13:36

      326.08.18, 14:08

      А що дивуватися,тепер лікаві вчаться за гроші а в голові мало що є. Не дай Боже до такого попасти...
      МЕне 8 місяців лікували від радикуліту, допоки мене не зігнуло зовсім,як знак питання. Виявилося- змішенні дисків у трьох місцях і грижа. Отакі от лікарі у нас...

        Гість: Nahibator

        426.08.18, 14:23Відповідь на 3 від Голубка

          Гість: Nahibator

          526.08.18, 14:25Відповідь на 3 від Голубка

          Мне лечили поджелудочную и нагнали сахар. Теперь уже три года травами держу сахар на вменяемом уровне. Отак...

            626.08.18, 18:02

            Це точно! Медики наші зачасту за сало купили дипломи! Років сім тому дружина моя якось незграбно повернувшись упала і пошкодила руку. Повіз її до травматолога, той подивився, помацав зап`ястку дав команду медсестрі накласти пов`язку і відправив сказавши що то просто "ушиб". Приїхали додому, дружина кривиться від болю який не проходить і рука під пов`язкою напухла і аж посиніла. Каже, біль така що спати вночі я не зможу. Вирішив лікувати її сам.Зняв бинти, наклав лід накривши пластиковим пакетом. Хвилин через 10 взявся обмацувати зап`ясток. Виявив що якась кістка стирчить не туди у порівнянні з другою рукою. Різко натиснув на неї, жінка закричала від болю, навіть сльози бризнули з очей, щось хруснуло. Кісточка стала на місце, біль щезла,опухлість лишилася. А чому травматолог цього не зро

              726.08.18, 21:19

              Дякую всім!