Гра Нескорених-2017


Україна здобула першу медаль на Іграх Нескорених-2017. Так, офіцер Національної поліції України Сергій Торчинський здобув бронзову нагороду у легкоатлетичних змаганнях, відкривши рахунок для нагород збірної України і штовхнувши ядро на 13,71 метра. 

Україна - ЧЕМПІОН!


 Паралімпійська збірна України з футболу стала чемпіоном світу. У фіналі ЧС українці перемогли команду Ірану з рахунком 1:0.

Ігри Нескорених


У Канаді розпочались "Ігри Нескорених". Україна вперше братиме у них участь. 15 спортсменів змагатимуться в таких видах спорту, як атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах і велоспорт на шосе. Почесними гостями церемонії відкриття були засновник змагань британський принц Гаррі, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та президент України Петро Порошенко.

Пам*ять про ГЕРОЇВ


 У Києві відкрили мультимедійний проект-мартиролог з іменами загиблих на Донбасі бійців.


 Проект створено Національним музеєм історії України у Другій світовій війні.

Допомога з Лісабона


      Українська громада Лісабона передала ветеранам Батальону національного захисту "Кривбас" Данису Золотарьову та Андрію Єрьоменко спеціалізований мінібус, який свого часу Спілці Українців у Португалії подарувала Оксана Шевчишин та агенція "Servilusa".

Виставка петриківського розпису за океаном


      В університеті Північної Кароліни відкрилася виставка петриківського розпису та українського вишитого одягу. Виставку відкрили Олена та Леся Зінчуки за співпраці з Асоціацією українців у Північній Кароліні та Центром славістики університету Північної Кароліни.

Ucrania fest 17


        В Іспанії у Ллорет де Мар -  найвідомішому курортному місті на побережжі Коста-Брава - відбувся III Міжнародний фестиваль української культури UCRANIA FEST 17. У фестивалі взяли участь понад сто митців: артистів, художників, дизайнерів, модельєрів, аніматорів та народних майстрів з Києва, Львова, Кривого Рогу,  Полтави, Черкас та інших міст України й колективи з Угорщини й Іспанії.

Нові монети


       Україні з 18 вересня вводяться в обіг мельхіорові та срібні монети номіналом 5 і 10 гривен із зображенням чернігівського храму Святої великомучениці Катерини.

Та мене щодня називають собакою....

             

        Відомий карикатурист Сергій Йолкин потішив новою карикатурою. Так, художник висміяв статтю про Ангелу Меркель і Володимира Путіна у журналі Focus. Нагадаємо, що в одній із статтей випуску № 37 німецький журнал Focus назвав президента Росії Володимира Путіна "собакою".

Український стяг в небі над Донецьком!


      Українські бійці, волонтери та місцеві жителі Авдіївки запустили в небо величезний український прапор, який пролетів над окупованим Донецьком. 

     Стяг бачили над Червоногвардійским районом Макіївки, над донецьким пивним заводом та над Київським районом окупованого Донецька. 

      Повідомляє «Сьогодні».