Ломаченко здобув чергову перемогу

[Приєднана картинка] Український боксер Василь Ломаченко здобув чергову перемогу в США, вигравши поєдинок у колумбійця Мігеля Маррьяги і захистивши титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Війна химер

[Приєднана картинка]З’явився трейлер документальної стрічки "Війна химер" режисерів Анастасії та Марії Старожицьких про події на Донбасі, зокрема про Іловайський котел. Фільм буде представлений у програмі європейської документалістики Одеського міжнародного кінофестивалю.

Затримано російського агента

[Приєднана картинка]Служба безпеки України затримала у Києві агента спецслужб Російської Федерації, який намагався отримати таємну документацію у військовій сфері та завербувати представника Міністерства оборони. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Ювілей Ади Роговцевої!

[Приєднана картинка] Сьогодні, у неділю, 16 липня, виповнюється 80 років від дня народження Народної артистки України Ади Роговцевої. Незважаючи на те, що акторка зіграла безліч видатних ролей і в театрі, і в кіно, але вона справжній патріот України. І це показує наш час! Під час російсько-української війни Ада Миколаївна активно допомагає бійцям АТО, виступає з концертами перед ...

Читати далі...

Автентична Україна

[Приєднана картинка] У Пирогові стартує унікальний проект "Автентична Україна". Проект реалізується Компанією Google у партнерстві з Міністерством культури України і присвячується ЗD-туризму скансенами України.

Тарас Шевченко

[Приєднана картинка] Під Скадовськом Херсонської області вчені з рису виростили портрет молодого Тараса Шевченка розміром 34,15х40 м. Цей рекорд внесли до Національного реєстру як найбільше зображення Кобзаря. Про це повідомили в сюжеті "24 Каналу".

Декларація державного суверенітету України

[Приєднана картинка] 16 липня виповнюється 27-ма річниця від дня, коли Верховна Рада УРСР прийняла Декларацію про державний суверенітет України, зробивши перший юридичний крок до виходу з радянської тоталітарної імперії. Президент Порошенко привітав українців із цим святом!

Українські спортивні перемоги

[Приєднана картинка] Національна збірна України з волейболу в другому фінальному матчі жіночої Євроліги сезону 2017 року обіграла команду Фінляндії з рахунком 3:1. Про це повідомляє volleyball.sport.ua

Оголошення в зоопарку

  • 03.07.17, 22:44
[Приєднана картинка]

Вишкіл 10-ої морської авіабригади

[Приєднана картинка]На Миколаєвщині пройшли навчання 10-ої морської авіабригади.