Чергова гучна заява Генпрокурора

[Приєднана картинка] Генпрокурор Ю. Луценко заявив, що у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе з’явилися важливі докази, які не всім сподобаються. Про це він повідомив учора у ефірі 1+1.

SocialFace

[Приєднана картинка]Соціальна мережа SocialFace розроблена українцями зі Львова, Івано-Франківська, Києва і Дніпропетровська. У них молода команда хлопців і дівчат, які об'єдналися для створення якісного продукту. Вони хочуть щоб мережа сподобалася українцям. Для цього розробниким докладуть максимум зусиль.Вже зовсім швидко відбудеться відкритий бета-тест SocialFace!http://socialface.com.ua/Докдадніше тут:http://uk.unam.wikia.com/wiki/Socialface

Любов до вишиванки не заміниш нічим :)

[Приєднана картинка] Дружина сьомого короля Нідерландів Виллема-Олександра, Аргентинка Максима Соррег’єта, любить вишиванки.

Хвилина мовчання!

[Приєднана картинка] 18 травня о 12 год. в Криму відбудеться хвилина мовчання вшанування жертв депортації кримських татар 1944 року. Кримські татари, в яких забрали право на пам’ять, заборонивши щорічний мітинг 18 травня, у своїх домівках, на подвір'ї або ж просто вийшовши на вулицю прочитають молитву, в той час як в Україні на хвилину зупиниться все. Цей акт пам'яті має об'єднати материк та Крим.

День вишиванки

[Приєднана картинка] 18 травня в Україні відзначається День вишиванки. Традиційно у третій четвер травня українці святкують цей День.

День Вишиванки

[Приєднана картинка] Під час святкування Дня Вишиванки в Афінах українська дизайнерка Лідія Лущик презентуватиме свою нову колекцію "Пані кольорова".

Євробачення-2017

[Приєднана картинка] У Києві сьогодні розпочнеться офіційне відкриття Євробачення-2017. Перед цим дійством відбудеться урочиста хода червоною доріжкою делегацій 42 країн-учасниць пісенного конкурсу. Австрійці застрахують українське «Євробачення».

Вєрка Сердючка на Євробаченні-2017

Бачите, як москалі бояться вишиванок:[Приєднана картинка] У російських ЗМІ з’явилася чергова фейкова новина – начебто українці перезнімають проморолик до Євробачення-2017, начебто в ньому замінять кадри окупованого Криму Вєркою Сердючкою. Однак продюсер мега-зірки, Андрій Уренєв, спростував цю «новину», дослівно заявивши: «Це абсолютна нісенітниця, я не розумію, навіщо потрібно цю...

Читати далі...

Земля Кіборгів

[Приєднана картинка] Литовський журналіст Довидас Панцеровас написав книжку "Земля Кіборгів", у якій розповідає про події, очевидцем яких був на Майдані та сході України.

Чи пишаєтеся ви своїм містом?

[Приєднана картинка] Під час опитування Соціологічної групи «Рейтинг» на запитання: «Чи пишаєтеся ви своїм містом?» понад 60% вінничан відповіли, що так. Гордість за своє місто також відчувають жителі Харкова і Львова (56% і 54% відповідно). Найменше пишаються своїм містом у Херсоні та Запоріжжі (по 20%). Однак 59% опитаних у Запоріжжі таки пишаються своїм містом, проти 47% жителів...

Читати далі...