Біжіть і переможете!

[Приєднана картинка]Житeль Oлeкcандрії Oлeкcандр Жocан у змагання з тривалoгo бігу пoдoлав 125 км за 24 гoдини. У турнірі брали учаcть cпoртcмeни з України, Німeччини, Пoльщі та Білoруcі. Прo цe пoвідoмляє «Мoя Oлeкcандрія».

Артефакти минулого

[Приєднана картинка] На Кіровоградщині під час будівництва дороги знайшли залишки скіфського поселення.

Україна починається з тебе!

[Приєднана картинка] Чотирнадцятирічна дівчина Марія Чикальська з Вінниці самотужки за два дні прибрала територію в районі Бригантини, назбиравши приблизно 50 мішків сміття. Марія розповідає, що думки про велике прибирання з’явилися після того, як з однокласниками вирішили відпочити на Бригантині, але не змогли знайти жодної чистої ділянки. Школярка зізнається, що дуже любить Вінницю, і хоче, аби місто було...

Читати далі...

Унікальні явища Космосу!

[Приєднана картинка] У ніч на 8 серпня та в ніч на 13 серпня в Україні можна буде побачити два астрономічних явища – місячне затемнення та активність метеорного потоку Персеїди. Повідомляє 24 канал.

Пам'ятник символу свободи, мужності та краси

[Приєднана картинка] У центрі Києва королівська родина Габсбург-Лотрингенів із Австрії відкрила пам'ятник символу свободи, мужності та краси. У світі таких пам'ятників миру понад 20, один із них височить в Ужгороді. Наступний планують відкрити в Одесі. [Приєднана картинка] Про це повідомляє низка видань, зокрема газета «День».

Вулиці Чернівців

[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]

Український рекорд - Подвійне Щастя

[Приєднана картинка] Вчора встановили рекорд України! Так, у виставковий центр у Києві завітали 85 пар близнят та двійнят, щоб ознаменувати флешмоб "Подвійне щастя"! Наймолодшим з них лишень 10 днів. Таких рекордів в Україні ще не було. Повідомляє 24 канал.

Новий астронавт Канади - українець!

[Приєднана картинка] Полковник ВПС Джошуа Кутрик - українець за походженням - став одним із двох нових астронавтів Канади. Про це повідомляє прес-служба Конгресу українців Канади (КУК), а пише «Експрес».

Річниця атомного бомбардирування

[Приєднана картинка] У Японії 6 серпня вшанували пам'ять жертв ядерного бомбардування США Хіросіми, яка сталася 72 роки тому. Про це передає агентство Kyodo, пише «Слово і Діло».

Українець переможець IOI-2017

[Приєднана картинка]Український школяр Антон Ципко, учень 11 класу з Кіровоградської області, завоював "золото" на 29-й Міжнародній Олімпіаді з інформатикисеред школярів IOI-2017 (International Olympiad in Informatics), яка пройшла в Тегерані.