Хто не скаче-той москаль..))

  • 23.02.17, 10:26
Гривня - це українська валюта, бо хто не скаче, той москаль)))

Українські воїнські традиції

  • 22.02.17, 10:34
Святкуй свої свята, а не окупанта!Справжній український патріот святкує День Захисника України 14 жовтня - на Покрову, а не 23 лютого, бо  23 лютого-це день совєтскої армії, яка скоїла багато злочинів проти українського народу. Українські воїни успадукували славу та  кращі  військові традиції давньоруських княжих дружин, Війська Запорізького, вояків арміїї Української Народної Республіки, бійців Української Повстанської Армії, воїнів АТО. Мужність і героїзм наших воїнів  здатні подолати будь -якого вогора, щоб захистити Україну! P.S. окреме дякую нашим дідусям,низький Вам уклін, які не дивлячись на Рядянську владу служили українському народу!

Любіть Україну у сні й наяву

  • 08.02.17, 11:15
Люблю свою країну Україну! Любою своїх маму й тата, Валентину Миколаївну й Михайла Дмитровича, люблю, свою сестричку Валерію, люблю свого бойфренда, люблю своїх подружань , місто Київ! Царів Руських Ярослава Мудрого й Володимира Мономаха, князя Романа і Данила, гетьманів Петра Сагайдачного і Богдана Хмельницького, Івана Виговського і Михайла Дорошенка , князів Дмитра Вишнивнцького і Констянтина Острозького, його ясновельможність Гетьмана всієї України Івана Мазепу, останнього кошового отамана Запорізької Січі Петра Конашевського!Ванільне морозиво з коньяком. Іноземні мови.Чеське пиво і шотлондське віскі, арманьяк і саке, джин , чачу, яфенівку, узвар , білі гриби й сов'яки, сироїжки й маслюки,Свободу.Осінню погоду. Весняну свіжість.Ліс.Ставити  вулики - "довбанки".Готувати борщ.Ритись в інтернеті.Гравюри Альбрехта Дюрера і картини Лукаса Кранаха і Береніс Даррер.Старбург, Варшаву,Львів, Ужгород,Одесу, Житомир, Карпати, Кіліманджаро.Крим наш.Дунай,Случ,Сян,Дніпро, Донецьк і Ялту,Севастополь і свою рідну Соловіївку.Порційні судачки  "а ля натюрель" від Арчібальта, і курячі котлети "де воляй" )) Каву!!!Львівську і Закарпатську. Свою Українську Повстанську Армію, яка святкує свою 75-ти річчя, Євгена КОновальця, Степана Бандеру, Романа Шухевича,,Степана Хмару, Левка Лук'яненка. Йолки - палки, ми ж були вродливим народом, леді й джентельмени, відкритозорим, дужим і рослявим,самовладно-міцно  вкореним у землю, з якої нас довго видирали з м'ясом,аж нарешті таки видерли, і ми розлетілись, розтрусились по всіх широтах обстрапатим пір'ям із розпоротих багнетами подушок, наготованих, було на придане.Пора вже тим народом знову стати! Слава Україні! Героям Слава! Україна! Понад Усе!Слава нації!Смерть ворогам! 

Геноцид народу!

  • 06.02.17, 11:44
Давайте називати речі своїми іменами, те, що зараз відбувається в Україні є ніщо  інакше як - ГЕНОЦИД чесного робочого населення, бо в таких  умовах можуть вижити тільки злодії і шахраї!!!!

Питання вихованості або як потрібно звертатись до батьків

  • 25.01.17, 12:16
Можливо, не найдивніший, а один із найцікавіших, що мені довелось почути нещодавно. Досить специфічне питання - особистого характеру, щодо вічних стосунків, поваги, ставлення батьків і дітей. Як повинні діти говорити на батьків на "ТИ" чи на "ВИ"?,Це досить спірне питання. Воно не може бути розглянуте з однієї позиції , оскільки, це питання виховання.Єдиного консенсусу немае і не може бути.Хтось вважає, що потрібно говорити на "ВИ", хтось на "ТИ", у кожного є свої підстави на це, і вони мають право на існування,. До недавна, я навіть не замислювалась про це, але вислухавши опонентів, їхні думки,підстави чого вони саме так вважають, то я напевно придержусь точки зору, однієї розумної і досвідченої людини, яка сказала приблизно так :"Я немаю нічого проти того, хто і як звертається до батьків, це позиція кожного, але у своїх молитвах ми ж до Бога звертаємось на "ТИ"!!!" І тут кожеш замислюється......

Сумний святий вечір

  • 29.12.16, 12:11
Колядка нам розповідає про злочинний російський окупаційний режим який був встановлений у післявоєнній Україні. З колядки можна зрозуміти масштаби злочину цього окупаційного режиму. Окупанти нищили все на своєму шляху, руйнували села, розстрілювали людей, відправляли їх концентраційні табори які називалися ГУЛАГ. Геноцид який проводив СРСР проти народу України ще повністю недосліджений, але відомо що ці злочини перевищують злочини нацизму у тисячі разів.

По неофіційним даним через концтабори СРСР з 1929 по 1953 рік пройшло очищення від 40 до 60 мільйонів чоловік, у цих таборах смерті більше 15 чи 30 мільйонів померло. Сотні тисяч людей були переселені з своїх етнічних місць проживання на інші землі, які були непристосовані для життя, багато людей там померло від різних хвороб, чи від голоду. Тисячі, а можливо і мільйони людей було розстріляно за вироком окупаційного суду.

Російська влада вбивала людей навіть без вироку суду. Наприклад, 1 квітня 1941 року росіяни розстріляли трьох тисячну релігійну ходу біля села Біла-криниця на Буковині , убитих закопали в заздалегідь підготовлену яму, в ту яму вони навіть закопували ще живих людей . Думаю подібні дії геноциду відбувалися і після війни і ми ще маємо подібні злочини дослідити. Від російського геноциду найбільше постраждали етнічні українці і кримські-татари, після цього терору багато українських і татарських поселень зникло з мапи України.



Автор колядки «Сумний святий вечір в 46 році» дуже добре описав ці масштаби злочинів, які робив окупант на нашій землі. Думаю поступово історики будуть відкривати правду на сумні сторінки нашої історії і ми більше дізнаємось про те криваве жахіття яке нам на нашій землі влаштував кривавий сусід.


Сумний Святий Вечір

В сорок шостім році,

По всій Україні,

Плач на кожнім кроці.



Села руйнували,

По тюрмах саджали,

Так Московії катюги

Україну мордували.



В кайдани кували,

Щоб ми їх носили,

Люд невинний тисячами

Заганяли у могили.



Сіли до вечері

мати з діточками,

Замість мали вечеряти

Вмились дрібними сльозами.



Заплакану матір

Діточки питають

Мамо, мамо де наш тато

З нами чом не вечеряють.



Тато наш далеко

В холоднім Сибіру,

Споминає Святий Вечір,

Українську нашу віру.



Споминає волю,

Переносить муки,

А його зболіле серце

Плаче від розлуки.



Ісусе наш Боже,

Зглянься Ти над нами,

Дай побачити всіх рідних

За святковими столами.



А в боях померлих,

Наших всіх Героїв,

Прийми Боже милосердний,

Жити вічно в Царстві Твоїм.



Сумний Святий Вечір

В сорок шостім році,

По всій нашій Україні,

Плач на кожнім кроці.
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна