хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Myroslava24

попередня
наступна

«Скуплять все. Кинуть холопам пару гривень в зуби – жріть»

  • 22.10.19, 11:18

«Скуплять все. Кинуть холопам пару гривень в зуби – жріть»: Дроздов про продаж землі в Україні

“Уся історія з ринком землі мене відсилає до племені манахатта. Воно за 60 гульденів (еквівалент декільком срібним брязкальцям) продало свою землю…”

Про це на своїй сторінці пише український журналіст Остап Дроздов:

“Все було чесно. Усе було дуже ринково. Нідерландські мореплавці заплатили рівно стільки, в скільки наївне й неосвічене плем’я манахатта оцінило свій скарб. Ніхто нікого не обманув.

До теми: Остап Дроздов: “Я дуже хочу – ні, я требую!!!! – аби формула цього самого Штайнмаєра запрацювала вже завтра.”

Коли моя мама народилася, на планеті було 3 млрд людей. Тепер, коли живу я, їх є 7. А планета більшою не стала. Ось чому в планетарному порядку денному чільне місце посідає поняття «продовольча безпека». Болота, міста, пустелі з кожним роком відтинають родючі землі. А гроші, навіть великі, їсти не можна. Зате за них можна купляти. Особливо якщо мати справу з племенем манахатта в центрі Європи, яке дивним чином злидарює, живучи на 60% світових запасів чорноземів.

Це Україна, дєтка. Недолуга держава 28 років свідомо робила все, аби в центрі Європи, на найкращих грунтах цієї планети, мало не здихало плем’я манахатта. Бідне, спите, затуркане, деградоване, кинуте на дно соціального виживання. Таке плем’я залюбки, з підстрибом, за ціну одного скутера чи мопеда спекається свого скарбу, тому що 28 років тотального нищення села не минули намарно. І прийдуть досвідчені «нідерландські мореплавці» з купою переконливих аргументів, що дійсно – не можна бути дикунською країною, де нема ринку землі. І настане кінець. Бо за ринковою логікою, якщо земля – товар, то хто буде її покупцем? Селянин – ніколи. Тому що його цілеспрямовано вбивали. А от 200-300 людей мають предостатньо готівки, аби нарешті легалізувати свій феодальний статус.

До теми: Остап Дроздов: «Ми скотилися до синьо-жовтої Росії.Маємо зеленого Наполеончика»

Я – ринковик. Я все чудово розумію. Але є одне але. В цій країні народ ще ні разу не вигравав. Ні від чого, що стосується майна, ресурсів, капіталів. І цього разу відбудеться остання й найграндіозніша афера. Зелені табуретки в парламенті запустять ринок землі, навіть якщо люди будуть горілиць лежати довкола Грушевського. Тому що так треба. Тому що плем’я манахатта мусить відіграти свою епізодичну історичну роль до кінця. Десятки й сотні аргументів, цілком слушних, воно чутиме. Десятки й сотні запевнень, заспокоєнь, розтлумачень лунатимуть. Усі аргументи за ринок землі я й справді поділяю, розумію, підтримую. Але вони не враховують укр.нюансу. Селянин ніколи не зможе купити свою власну землю, оскільки цього не передбачає вибудована олігархатом економічна система.

І тому я очікую гігантського шухеру. Скуплять все. Вступлять у монопольні змови. Швиденько все узгодять в частині надприбутків. Поховаються за підставними фірмочками. Кинуть холопам пару гривень в зуби – жріть. І років так за –надцять плем’я манахатта почухає свою потилицю і зрозуміє, що гостювати на своїй землі – така наша доля. І зазвучать журливі народні пісні про важку долю, наллється чергова чарка за упокій своїх надій.

Я радий за олігархів. Їм несамовито пощастило з таким добрим, чуйним племенем манахатта.”

До теми: “Тут трошки інший рекорд. Інститут Президента України доведено до рівня плінтуса…” – Остап Дроздов

 


6

Коментарі

анонім

122.10.19, 11:33

Да про рынок земли твердили все кроме Симоненина. А теперь когда кто-то реально это сделал, начали ныть. Думаю это лишь потому, что не им припала такая честь.

    222.10.19, 12:15

      Гість: Старичёк

      322.10.19, 12:26

      Цена на землю Литва 2,2 т.$ частная собственность 79%, Латвия 1,4т.$ 99%. Болгария 4,6 т$ 98%. Франция 7,4т;$ 80%. Так что лишний п@здеж о рынке земли считаю неуместным. В своё время городским дали на приватизацию квартиры, а в село земельные паи. За квартиры возмущений нет? А за паи почему-то все возмущаются. А на рынках покупают польскую картошку, турецкий виноград и т.п. по соответствующим ценам. Защищаете импортеров?

        422.10.19, 12:47

        Нипрададим радную землицу, хай бурьяном зарастаит, зато наша!

          522.10.19, 14:02

          а где покращення от приватизации промсектора Украины??????????????
          так что...ещё раз на те-же грабли надо наступить???????
          но тут не тот момент что кому-то что-то доказывать...
          тут уже момент начала New civil war

            анонім

            622.10.19, 14:04Відповідь на 3 від Гість: Старичёк

            Цена на землю Литва 2,2 т.$ частная собственность 79%, Латвия 1,4т.$ 99%. Болгария 4,6 т$ 98%. Франция 7,4т;$ 80%. Так что лишний п@здеж о рынке земли считаю неуместным. В своё время городским дали на приватизацию квартиры, а в село земельные паи. За квартиры возмущений нет? А за паи почему-то все возмущаются. А на рынках покупают польскую картошку, турецкий виноград и т.п. по соответствующим ценам. Защищаете импортеров?

              722.10.19, 19:27Відповідь на 3 від Гість: Старичёк

              Почему квартиры? Ваучеры выдавали , можно было купить акции заводов .

                824.10.19, 09:37