хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Любіть Україну у сні й наяву

  • 08.02.17, 11:15
Люблю свою країну Україну! Любою своїх маму й тата, Валентину Миколаївну й Михайла Дмитровича, люблю, свою сестричку Валерію, люблю свого бойфренда, люблю своїх подружань , місто Київ! Царів Руських Ярослава Мудрого й Володимира Мономаха, князя Романа і Данила, гетьманів Петра Сагайдачного і Богдана Хмельницького, Івана Виговського і Михайла Дорошенка , князів Дмитра Вишнивнцького і Констянтина Острозького, його ясновельможність Гетьмана всієї України Івана Мазепу, останнього кошового отамана Запорізької Січі Петра Конашевського!Ванільне морозиво з коньяком. Іноземні мови.Чеське пиво і шотлондське віскі, арманьяк і саке, джин , чачу, яфенівку, узвар , білі гриби й сов'яки, сироїжки й маслюки,Свободу.Осінню погоду. Весняну свіжість.Ліс.Ставити  вулики - "довбанки".Готувати борщ.Ритись в інтернеті.Гравюри Альбрехта Дюрера і картини Лукаса Кранаха і Береніс Даррер.Старбург, Варшаву,Львів, Ужгород,Одесу, Житомир, Карпати, Кіліманджаро.Крим наш.Дунай,Случ,Сян,Дніпро, Донецьк і Ялту,Севастополь і свою рідну Соловіївку.Порційні судачки  "а ля натюрель" від Арчібальта, і курячі котлети "де воляй" )) Каву!!!Львівську і Закарпатську. Свою Українську Повстанську Армію, яка святкує свою 75-ти річчя, Євгена КОновальця, Степана Бандеру, Романа Шухевича,,Степана Хмару, Левка Лук'яненка. Йолки - палки, ми ж були вродливим народом, леді й джентельмени, відкритозорим, дужим і рослявим,самовладно-міцно  вкореним у землю, з якої нас довго видирали з м'ясом,аж нарешті таки видерли, і ми розлетілись, розтрусились по всіх широтах обстрапатим пір'ям із розпоротих багнетами подушок, наготованих, було на придане.Пора вже тим народом знову стати! Слава Україні! Героям Слава! Україна! Понад Усе!Слава нації!Смерть ворогам! 
9

Коментарі

18.02.17, 11:55

Мироха, а бой френд вкурсі шо тит тут пачті з трупом 99ти річним жилаіш познайомитись?

    28.02.17, 12:18

      38.02.17, 12:26


      Замініть "йолки-палки" на "Трясця", допишіть в свій перелік Миколу Амосова, Густава Клімта і Едварда Гріга - і буде пречудово!

        48.02.17, 14:36

        Насчет "смерть ворогам" оч понравилось, вполне по-ваххабитски звучит.

          58.02.17, 14:44

          Усе добре и гарно, але з останньою фразою обережно ! Україна понад усе, Германия понад усе. На забувай чим це обернулося і скінчилося.