Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Гідний приклад

Вихвалявся перед батьком Школярик Андрійко: -Коли виросту, то хочу Мати діток трійко, І небуду їх ніколи Ременем карати! -Це ж навіщо ти мені Став про таке казати?! Мов філософ догори Очі син підняв: -Щоби приклад ти із мене Уже зараз брав!!!

Перше кохання.

-Чи своє ти пам'ятаєш Першеє кохання?- Запитала у Петра Дружинонька Аня. -Ну звичайно ж пам'ятаю, В дитсадку було, Бо коли ЇЇ я бачив У душі цвіло! -А мені б ти міг сказати, Хто була ця краля??? -Ех, це тітонька-кухарка, Звали її Галя. -Це ж чому ти закохався В кухарочку вашу?! -Бо варила дуже смачно Улюблену кашу!!!

Двоякий результат

На уроці в третім класі Вчителька питає: -Вірну відповідь хто, діти, На задачку знає: Скільки буде, якщо навпіл Вісім розділити? Тут підводиться Володя, Й нумо говорити: -А як будемо ділити? Мені треба знати, Адже різний результат Можемо дістати, Якщо вздовж, то ми побачим- Дві трієчки буде, А хто впоперек поділить- Два нулі здобуде!!!

Заздрість-це погано

-Де ти нічку усю шлявся, Віталику, сину?! Знов горілку пив в генделІ І "кадрив" дівчину?! Син із гордістю промовив До батька Бориса: -Заздрість, сам же говорив, Це погана риса!

Не те радили

Синок-підліток батькам Сумно промовляє: -У вас совісті напевне Ні трішки немає! Ви весь час мені казали: Треба віджиматись, Бо не зможе жодна дівка В тебе закохатись. Але зараз уже бачу Іншую картину, Не цікавлю я на танцях Ні одну дівчину, Жодна з них на мене зовсім Уваги не звертає, Бо як знаєте, у мене... Долярів немає!!!

Здогадливий

-Різні знаки на авто, Татусю, бувають, А із буковками знаки, Що то означають? -Ось наприклад, Буква "У",що учень керує! -НУ, а "Ш", то це штангіст!?- Вже малий мудрує. -Ні, синочку, не штангіст...- Батько тут зам'явся. -Ой, та це ж.."шпеціаліст", Я й сам здогадався!!!

Несправедливість історії.

Усі знають про лівшу, Що підкував блоху, Тож в історію ввійшов Не на одну епоху. А про іншого героя, Це ж чому мовчання?! Я про Мойшу, що блосі ... Зробив обрізання!!!

Про коняку

У колгоспі краще всіх Працює-коняка. Мовчки робить всю роботу Й зовсім не патяка. Де і що на полі сіють Може вона знати, Та ніколи головою Їй шкода не стати.

Остерігайтесь льоду

Вчені світу з алкоголем Досліди робили. І цікаві дуже факти Бачу що відкрили: Бренді з льодом негативно Вплив має на нирки, З часом можуть утвориться На органах дирки. Ром із льодом гробить дуже, Друзі, нам печінку, Звіт про це у них зайняв НЕ одну сторінку. Джин із льодом, кажуть вчені На серце впливає, А від цього і інфаркт Частенько буває. Віскі з льодом на мізки Негативом діє, Згадка в мене про...

Читати далі...

Гарний росіянин

-Ой, даремно ви, кумасю, Росіянів лаєте, Серед них є і хороші! -На увазі ви кого, дорогенька маєте?! Посміхнулася щасливо Маруся Комар: -Ну, наприклад, всім відомий... Депардьє Жерар!!!